Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
@Molnart: Settings - a úplne hore máš svoje meno a tam máš @ a niečo za tým. Napr. u mňa @Diemkej....
@shajtek: ešte nič, tiež som to dnes objavil... údajne toho 14. by mali posielať.
@shajtek: ešte nič, tiež som to dnes objavil... údajne toho 14. by mali posielať.
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
nutne ziskat nejakych ludi ci daju nieco kazdemu bez ohladu ziskanych ludi?
by sme si mohli navzajom kapanek pomoct
by sme si mohli navzajom kapanek pomoct
Spoiler: ukázať
- diemkej
- Používateľ
Neviem, či to niečo pomôže, ale tvrdia to, že môžeš tým získať viac...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
ETH nedostanete, dostanete príslušný token. Tých tokenov je namraky. Dnes veľmi obľúbené pri ICO. Airdropov je toľko, že by ste mohli na ne klikať celý deň.
sibe vam ... prestante s referalmi
- diemkej
- Používateľ
Chalani, čo máte, mali ste, alebo ťažíte LUX. Čo s ním? Podržať ho alebo exchangnúť za BTC? Lebo momentálne LUX/BTC skáče 0.0017 - 0.0019 a pred týždňom aj pól to bolo aj 0.0022 a viac... Čakať či tradnúť? Povaľuje sa mi tu pomaly 10 LUXov.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja som ho cez BTC presypal na inu kryptomenu. Ale momentalne nie je ani na to vhodny kurz, lebo potrebujes dvojicku, kde LUX cosi vyleti a druha mena cosi zleti (voci BTC). Inak sa to neoplati.
Vcera som trebars takto presypal XMR --> BTC --> ETH a profit cez 8 %. V EURach nezaujimave, ale aspon mi rastie pocet minci v portfoliu.
EDIT:
Pre tých, ktorí chcú zbierať tokeny, bohate vám stačia trebárs tieto 2 telegram kanály, je tam toho pravidelne do bludu. Sem tam čosi poklikám aj ja.
https://t.me/Dope_Airdrop
https://t.me/Officialairdropalert
Vcera som trebars takto presypal XMR --> BTC --> ETH a profit cez 8 %. V EURach nezaujimave, ale aspon mi rastie pocet minci v portfoliu.
EDIT:
Pre tých, ktorí chcú zbierať tokeny, bohate vám stačia trebárs tieto 2 telegram kanály, je tam toho pravidelne do bludu. Sem tam čosi poklikám aj ja.
https://t.me/Dope_Airdrop
https://t.me/Officialairdropalert
Ako to je teraz s tym NiceHash? Prvych 10% vratili, to je super, ale co zvysna suma? Uz niekomu sa podarilo dostat dalsiu cast z tej starej sumy?
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tu budu vyplacat postupne v horizonte dalsich mesiacov, tusim po 10%
Takze informacie, ze musis najprv natazit 0.01BTC alebo take podobne informacie, co ludia pisali je blbost.... To som rad.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
Cize uz len 9 mesiacov a mas spat peniaze.
.
To plati len v pripade, ze 10% z dlznej sumy je menej ako 0,01 BTC. Cize povedzme ze si prisiel o 0,07 BTC, tak by ti kazdy mesiac mali vyplatit 0,007. A ty musis dotazit aspon 0,003 aby si splnal minimum pre vyplatu.
Neviem presne o ake cisla sa jedna, je to iba priklad.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Cize kazdy mesiac mi vratia 10% kedze som tam mal 0,013 BTC je to ok nie ?
Ako to vidite s ETC forkom, budete do toho prelievat peniaze/ine meny?
poradte čo by bolo premna najlepšie tažit na nicehash s grafou GTX 1060 6GB momentálne tažim pascal ale nepozdáva sa mi to