Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Minule som chcel usetrit, tak som si objednal tie stierace z alzy. 4€ kus.
Som si povedal, ze ak vydrzia do jari bude to vykon. Nevydrzali ani 4m. -_-
Tak som sa nasral a kupil boshky ake sa davali origo.
V 1olej.sk stali 25€ sada. A uz mam pokoj.
Alca & ten druhy nepoznam, ale pokial to ma byt normalna kvalita isiel by som do toho.
Som si povedal, ze ak vydrzia do jari bude to vykon. Nevydrzali ani 4m. -_-
Tak som sa nasral a kupil boshky ake sa davali origo.
V 1olej.sk stali 25€ sada. A uz mam pokoj.
Alca & ten druhy nepoznam, ale pokial to ma byt normalna kvalita isiel by som do toho.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ja som kupil v decembri sheron zimné (modré - mali aj letne cervene za 2e kus) v merkury markete za 4€ kus take tie vcelku co su bez ramienok
a k dnesnemu dnu som zatial spokojny krasne zatial idu
a k dnesnemu dnu som zatial spokojny krasne zatial idu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Jn. Tie z alzy boli shit na 3-4mesiace. Potom vrzgali i ked stierali dobre. Mame som kupil len jeden ks sheron abavi paradne uz asi rok.klobuk dole a nebol drahy
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
co hovorite na toto? https://auto.bazos.sk/inzerat/83215841/ ... i-74kW.php
srdce sice stale pisti po A6 C4, ale je ich velmi malo, a za 3mesiace sa mi nepodarilo najst ziadnu ktoru by sa vobec oplatilo ist pozriet...
srdce sice stale pisti po A6 C4, ale je ich velmi malo, a za 3mesiace sa mi nepodarilo najst ziadnu ktoru by sa vobec oplatilo ist pozriet...
Ja som si po minulej sluzobke oblubil alfu giulietta.
Super posed, podvozok aj reakcie.. skoda toho dizlu, ale qv verziu mi nedaju ani neviem ci qv este stale mame vo vozovom parku.
Super posed, podvozok aj reakcie.. skoda toho dizlu, ale qv verziu mi nedaju ani neviem ci qv este stale mame vo vozovom parku.
Osobne s ~ rovnakym budgetom rozmyslam rovnako, pekny popis, spolahlivy klasicky motor...SKiLEX napísal: ↑Ne 11. Mar, 2018, 22:36 co hovorite na toto? https://auto.bazos.sk/inzerat/83215841/ ... i-74kW.php
Jedina myslienka, ktora sa aj mne trochu prieci je dovoz nejakeho dizla z Nemecka/Talianska vdaka pomaly nastupujucim obmedzeniam, nehovorim, ze vsetky tie auta su po doktorovi na dochodku, ale ked uz vyberat starsie auto nachylne na stav a servis kvoli pripadnym opravam, a este tak konkretne, rozsiril by som obzory, Slovensko je maly trh a na take vozy obzvlast, a ked uz sa nieco najde, tak ma picha pri srdci, ked vidim ten vyudeny zadny naraznik a popisy typu "spolahlivo drzi aj pri XXX kW"....
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
no pri focuse pozri na podvozok, tato generacia dost hrdzavela
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ake auto by ste odporucal pre zenu (35 rokov, vodicak ma ale nikdy nesoferovala)? prvy krok su samozrejme kondicne jazdy v autoskole, potom potrebujem nieco lacne ale pojazdne a spolahlive co vydrzi bez problemov pol roka kym sa ako tak nauci soferovat, potom preberie ceeda a ja si zaziadam o firemne. napadol mi yaris, ale je ich malo a su dost drahe, a potom uz iba klasika v podobe fabia I. s 1.4 mpi. nejake ine typy? cenovo by som nechcel aby to stalo viac ako 1500...
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Ak sa neboji bral by som feliciu combi/oktaviu 1. Ze vecsie a dlhsie trochen.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Feliciu v dnešnej dobe určite nie však to nemá ani posilovač a bezpečnosť 0 bodov, radšej tú Fabiu alebo Oktávku keď už Škoda. Ale kupovať u nás Škodu zvyčajne znamená zaplatiť viac za menej oproti iným značkám...
Ja osobne by som odporučil skôr Citroen Xsara/C3, Peugeot 206, Ford Focus, Fiat Punto...
Ja osobne by som odporučil skôr Citroen Xsara/C3, Peugeot 206, Ford Focus, Fiat Punto...
Spoiler: ukázať
aku fabiu?
v servise mi dali ako nahradne vozidlo fabiu combi 1.4MPI 2002 a mal som smrt v ociach.. citil som sa ako v rakve a pasivna bezpecnost 0 bodov.
preto minimalne aspon dvojkovu.. aj ked ani ta nie je ziadna slava.
v servise mi dali ako nahradne vozidlo fabiu combi 1.4MPI 2002 a mal som smrt v ociach.. citil som sa ako v rakve a pasivna bezpecnost 0 bodov.
preto minimalne aspon dvojkovu.. aj ked ani ta nie je ziadna slava.
-
- Pokročilý používateľ
Molnart mama bude v lete predavat punto 2007 s 89tis km. 1,2i, s taznym. Brat jej dava fabiu combi. Cca 2,500€. Menene spojka,rj,brzdy,tlmice zadne,rozvody,olej pravidelne,nova baterka,no pri startovani musim pridat plyn inac zdochne geno male(nevie sa preco). Ale osobne by som siel do oktavky 1.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
neviem co za 1500 vymyslis, vsetko budu vraky
z toho co tu padlo asi len yaris
z toho co tu padlo asi len yaris
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65