Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Dlhodobo mi funguje s nvidiou equihash. Da sa popri tom pozerat web a filmy.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Tu ti ukaze akym algo sa najlepsie oplati pocitat na GTX 1060: https://www.nicehash.com/profitability- ... rrency=EUR
Niekedy si vyberam algo rucne ale vacsinou funguje dobre aj tento automat.
Niekedy si vyberam algo rucne ale vacsinou funguje dobre aj tento automat.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Prvý krát počitam cez nicehash a to všetko prepočitava na BTC repsktive tam sa ina kryptomena tažit neda ? nechapem tomu
Ty len predavas svoj vypoctovy vykon za BTC. Ty si len vyberas pre seba najviac vyhodny algoritmus, ale vyplata je vzdy v BTC.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ale na Coinbase si vieš BTC previesť zadarmo z Nicehash, a tam ak chceš premeniť na 3 iné meny.
CPU: i5 12600kf Cooler: NOCTUA NH-U12A Chromax Black MB: ASUS ROG STRIX B660-A GAMING D4 RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 Trident Z RGB GPU: ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL O8G SSD: Samsung 980 PRO 1TB + Kingston KC3000 NVMe 2TB + Crucial MX500 2TB SSD PSU: Corsair RM750x white CASE: Fractal Design Define 7 Compact White TG Mouse: Logitech G403 Prodigy HS: Microlab FC50 Monitor: Dell S2721DGFA OS: Win 10 64bit
Koľko minimálne musím mať BTC na nicehash aby som snimi už vedel hýbať respektíve poslať na nejakú peňaženku prípadne poradte nejakú dobru peňaženku na coinbase nemôžem overiť doklady
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Co to znamena "nemozem overit doklady?"
Do externej penazenky si mozes poslat minimalne 0.0022 BTC a mozes pouzit napriklad Jaxx penazenku.
Do externej penazenky si mozes poslat minimalne 0.0022 BTC a mozes pouzit napriklad Jaxx penazenku.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
na overenie totožnosti to žiada 2 veci ja dávam OB a VP a čakám na overenie a nič už som to skúšal asi 100x
Jaxx sa mi pozdáva
Jaxx sa mi pozdáva
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Nepresuval niekto ZEC? Vcera som si dal poslat ZEC z Cryptopie na Kraken - stale vidiim len Pending. Nema ani priradene tranzakcne cislo. Googlil som - nie som sam. Ani z poolu, kde tazim ZEC mi neprislo nic do penazenky a obycajne to byva rychly proces. Akoby nejaky problem s blockchain - inak si to neviem vysvetlit.
Nema niekto blizsie info, co sa deje?
Nema niekto blizsie info, co sa deje?
co viem, tak problem je na strane cryptopie, trva im to poslednu dobu aj s inymi coinami. Vacsiu sumu by som tam uz neposielal.
- Odar
- Pokročilý používateľ
V poslednej dobe, coho sa chytim, to mi zblbne. ZEC ide z pool-u do adresy na Jaxx a zda sa, ze problem je v Jaxx. Tranzakcia z poolu potvrdena n-krat. Skusil som vycistit cache na Jaxx, nepomohlo. Tak teraz skusam presunut privatny kluc do oficialnej ZEC4Win penazenky. Toto su naozaj veci, ktore "milujem".
BTW Cryptopia stale nic - Processing. Nie je to moc na rychle tranzakcie Asi sa kompletne presuniem na Kraken a na Cryptopii budem len konvertovat ShitCoins na cosi pouzitelne.
EDIT:
Tak uz to z Cryptopie odislo - uz len pockat, kym sa mi to "zjavi" na Krakene.
BTW Cryptopia stale nic - Processing. Nie je to moc na rychle tranzakcie Asi sa kompletne presuniem na Kraken a na Cryptopii budem len konvertovat ShitCoins na cosi pouzitelne.
EDIT:
Tak uz to z Cryptopie odislo - uz len pockat, kym sa mi to "zjavi" na Krakene.
Včera v noci mi prešla ZEC platba z poolu na Jaxx bez problémov... ale je pravda že Jaxx občas zblbne, hlavne tá appka v Chrome prehliadači na PC mi vždy robila problémy už ju ani nepoužívam. Mobilná ide relatívne v pohode, akurát mi nezobrazuje posledné transakcie, čo dávam na vrub tomu že robím veci ktoré vyslovene uvádzajú že robiť nemám (výplata z poolu stále na rovnakú adresu) - po resetovaní appky prvú platbu zobrazí, všetky ostatné na tú istú ZEC adresu už nie, ale zostatok samozrejme zobrazuje správny aj prevody fungujú korektne.
- Odar
- Pokročilý používateľ
wingo --> Zmazal som cache, tranzakcie zmizli, ale zostatok nezobrazuje taky, ako by mal (chyba 0.01 ZEC). Este mozem skusit v mobilnej appke. Dam vediet.