Battlefield: Bad Company 2
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Re: Battlefield: Bad Company 2
Trebalo by tvrdu detekciu psychiky pri vstupe do hry
BTW: Hulo, dik za ten link na update
BTW: Hulo, dik za ten link na update
Spoiler: ukázať
- System_ERR0R
- Používateľ
Toto vyhadzuje len tym "bezklannym" ze?
Jaky pekny gameplay sa mi vydaril
+ na Valparisiu som dal za 1. basu 2 heli pilotov z toho jeden headshot (s SV98) a jeden double kill (s SV98)
+ na Valparisiu som dal za 1. basu 2 heli pilotov z toho jeden headshot (s SV98) a jeden double kill (s SV98)
pekne video, ale mas nejaky cudny pomer stran, 16:10 monitor? ci?
inak dam sem aj ja moje, qualita je nedostacujuca, ale tak som rad ze sa mi to aspon podarilo nahrat, fraps na mojom pc je dost zabijak
inak dam sem aj ja moje, qualita je nedostacujuca, ale tak som rad ze sa mi to aspon podarilo nahrat, fraps na mojom pc je dost zabijak
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
- System_ERR0R
- Používateľ
No to bude tym, ze mam 1680x1050 rozlisenie monitora
Amhro, kedy zahrame quickscope/noscope duo?
Amhro, kedy zahrame quickscope/noscope duo?
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Noscope sniper je nieco, co by som tiez zakazal . Seriozne, sniper si sedi, kuka po okoli, ja k nemu bezim, isty kill... A v tom ked som od neho par metrov tak sa kukne akurat mojim smerom, postavi sa, odide o meter ci dva spat a v poslednej sekunde ma odsnipuje z metra.
Ja uz som si myslel ze to sniperstvo uz ani horsie byt nemoze .. ale co by kretenizmus prisam bohu lutujem ze te TK su off lebo by som pobil cely svoj skur.eny tim .
Normalne zotieram uz penu z huby ... heavy metal - tak si vcera nasadam do hely a sada kumne zo squadu sniper ... tak sa dviham letime uz sa blizime k B-cku zbadam nepriatelsku hely a palim, tak tam chvilu pohupavam a palim palim a zacina mi byt divne ze uz sa tu hupem kusok dlho a enemy hely furt ne a ne zostrelit .. nuz pozriem sa lepsie a ja som totizto v hely sam pretoze moj imbecilny squadovy sniper sa racil len doviest na kopec a tudidz si vystupil .. je.al ho babin pes!!! byt TK "on" takoj pustam masinu a idem mu na TEN KOPEC PRIJ..AT NA PAPULU ZEBRAKOVY ..!!
absolutny nezaujem .. nemam A nemame B kosia na s 4 tanky 2 hely antiair ale nas tim ma proste v <> .. sandnu si to ti dementi na kopec a kukaju do toho poj..neho sklicka .. BOHA!!! z grampacom by som chodil po tych kopcoch a odj.aval im te prazdne hlavy.
Normalne zotieram uz penu z huby ... heavy metal - tak si vcera nasadam do hely a sada kumne zo squadu sniper ... tak sa dviham letime uz sa blizime k B-cku zbadam nepriatelsku hely a palim, tak tam chvilu pohupavam a palim palim a zacina mi byt divne ze uz sa tu hupem kusok dlho a enemy hely furt ne a ne zostrelit .. nuz pozriem sa lepsie a ja som totizto v hely sam pretoze moj imbecilny squadovy sniper sa racil len doviest na kopec a tudidz si vystupil .. je.al ho babin pes!!! byt TK "on" takoj pustam masinu a idem mu na TEN KOPEC PRIJ..AT NA PAPULU ZEBRAKOVY ..!!
absolutny nezaujem .. nemam A nemame B kosia na s 4 tanky 2 hely antiair ale nas tim ma proste v <> .. sandnu si to ti dementi na kopec a kukaju do toho poj..neho sklicka .. BOHA!!! z grampacom by som chodil po tych kopcoch a odj.aval im te prazdne hlavy.
- System_ERR0R
- Používateľ
A brokarne by si nezakazal? hah? Je to skoro to iste, no nie? Az na to, ze ked mas snipu, nemas ukazovatel kade bude strela letiet a s brokovnicou mozes rychlo prebijat pokial to vies, no snipou nie... sedenie na kopci je ne nehorazne nudne . Podla mna rushovanie so sniprou nieje pre zaciatocnikov Ja ale vacsinou quickscopujem, malokedy no...
FEAR: j.bal ho babin pes
FEAR: j.bal ho babin pes
Ja by som zakazal vsetky snipovacie zbrane. Vseobecne, sniper je skaza vsetkych hier, ktore ho maju. Bohuzial.[EGC] VIP napísal:A brokarne by si nezakazal? hah?
nemozem inak ako suhlasit ..
taky heavy metal je nonsens .. 10sniperov na A 10 sniperov na C a ti 5 hraci/"idioti" co sa nahodou dotrepu na Bcko a cestou im nespadne na havu vlastny vrtulniktak dostavaju SUPY z kazdej strany ..
taky heavy metal je nonsens .. 10sniperov na A 10 sniperov na C a ti 5 hraci/"idioti" co sa nahodou dotrepu na Bcko a cestou im nespadne na havu vlastny vrtulniktak dostavaju SUPY z kazdej strany ..
-
- Moderátor
Zle si to napisal. 8 sniperov, kempujuce 1-2 tanky na oboch stranach, 2 v helikoptere nad spawnom - a 4 idioti na oboch stranach, co sa to pokusaju realne aj hrat (reptoze tych 10-12 ludi to nehra, ale kempi) su lovena zver.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
krasne si to opisal fauguzstin je neviem preco to este hrate, ked to funguje uz takto stale...
- System_ERR0R
- Používateľ
Lenze ja rozpravam o quickscope, nie o zakladani celeho rodokmenu na kopci alias kempeni