Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- l0k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
https://www.etrend.sk/financie/zisk-z-k ... dvody.html Este neni prvy April
NB Acer Aspire E15
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
zelam im vela zdaru pri dokazovaní a tak Regulacia zo vzduchu. Bez ničoho. Už vidím ako sa cryptobaróni idú pretrhnúť aby priznali
Apropo hladam v clanku slovo zdroj. Toto slovo tam nie je. Cely clanok sa toci okolo nazoru jedneho cloveka.
Ak to ma podliehat odvodom a regulacii - chcem presne pravidla - riadne vysvetlene, ak stat neinvestuje do crypto nema ho ako kontrolovat. Je to nemozne.
Apropo hladam v clanku slovo zdroj. Toto slovo tam nie je. Cely clanok sa toci okolo nazoru jedneho cloveka.
Ak to ma podliehat odvodom a regulacii - chcem presne pravidla - riadne vysvetlene, ak stat neinvestuje do crypto nema ho ako kontrolovat. Je to nemozne.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
To su take hracky . . . ako zas znechutit ludi. Toto je podstatnejsie: Binance to Malta. Pre nas by to mohlo znamenat to, ze nebude nutne nakupovat len cez krypto, ale rovno cez fiat. V pripade tokenov, ktore coraz viac hybu trhom by bol nakup ovela rychlejsi, co je pri vlnach velka vyhoda.
EDIT:
Mimochodom pozrite si dvojicky voci ETH. V tejto mizerii mozno cosi budete vediet slusne vytrajdovat. Ja som akurat spravil ZEC/ETH s profitom 20 %.
EDIT:
Mimochodom pozrite si dvojicky voci ETH. V tejto mizerii mozno cosi budete vediet slusne vytrajdovat. Ja som akurat spravil ZEC/ETH s profitom 20 %.
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
Broslo po Kuciakovi sa prestali vacsinou podpisovat clanky, si si nevsimol?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
veru nevsimol som si to ani ja
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- zazracnedieta
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 14. Mar, 2017, 22:43
caute, uz druhy den mi nejde dobit coinbase kreditkou zo slovenskej sporitelne, mate tiez niekto taky problem ?
AMD Threadripper 1950x | ENERMAX LIQTECH TR4 360 | Corsair 400C black | NZXT Hue+ pc lightning | 32GB DDR4 @2666MHz Vegeance LPX red | AORUS GeForce GTX 1080Ti eXtreme edition 11GB GDDR5X + AORUS GeForce GTX 1080Ti eXtreme edition 11GB GDDR5X | Asrock X399 Taichi | SSD Crucial 256GB @systemwin10pro64bit, 2x SAMSUNG 1TB | Samsung S27E500 27" Curved | Logitech illuminated keyboard | Logitech G502 proteus Spectrum | Roccat KANGA XXL | AKASA Pax Mate Plus
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
ja som si to všimol ... keď ste mi to povedali
.
- l0k1
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 10. Aug, 2005, 20:00
prevod ti nejde urobit ? usetris feecko a den si pockas Ja som si tam poslal vcera o 22 a dnes o 13 mi dosiel mail, ze Coinbase nadotovany.zazracnedieta napísal: ↑St 28. Mar, 2018, 11:19 caute, uz druhy den mi nejde dobit coinbase kreditkou zo slovenskej sporitelne, mate tiez niekto taky problem ?
NB Acer Aspire E15
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kaaaam to az bude padat
ty hlavne neinvestuj lebo na to nemas zaludok
pohodka technologia ide dopredu, akceptacia sa deje, vsetko slape ako ma. cena je uplne ze nepodstatna momentalne..
pohodka technologia ide dopredu, akceptacia sa deje, vsetko slape ako ma. cena je uplne ze nepodstatna momentalne..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja som sa uz s nimi rozlucil tak sa len smejem nestiha ma to udivovat kto kupoval btc pri 15k+ si moze sklbat vlasy:D
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
kto kupoval s tym ze na tom zarobi 10x do mesiaca tak si ich mal vysklbat uz pri kupe
ako Broslo dookola pise, toto vobec nie je o $ vs BTC ale blockchaine ako takom, socialny dopad je dolezity a nie to ci neskuseni investori zarobili na zlatej horucke.
Co samozrejme neznamena ze nejake euro z toho nevytiahnem. ale trpezlivo a v klude.
ako Broslo dookola pise, toto vobec nie je o $ vs BTC ale blockchaine ako takom, socialny dopad je dolezity a nie to ci neskuseni investori zarobili na zlatej horucke.
Co samozrejme neznamena ze nejake euro z toho nevytiahnem. ale trpezlivo a v klude.
Sa rehni kolko chces je to pravda. pre holderov nie je NIKDY momentalna cela dolezita.. je to jedno. to ze ty tomu nerozmies mi je uplne jasne
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ved to sme uz davno riesili, ze broslovi sa paci technologia
ja to neberiem ako nic svetoborne
ja to neberiem ako nic svetoborne
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2