Všeobecná diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia
No hej hrabat sa v bordeli bolo treba joj len som to spomenul ze swista opustim a uz mi je smutno, prevetram ho dnes
Nabuduce im to poviem snejky neboj nic hodim ti call pred servisom ked tak
Presne pre toto sa na to pytam. Pretože u 5W40 Specific 505.01 je napísané:
Specially designed for cars which follow fixed oil drain intervals (15000 km in Europe) powered by Tdi,
Turbo Diesel engines fitted with or without Unit Injector (Volkswagen PD), without Diesel Particulate
Filter (DPF) or gasoline engines
Hoc by som tam rád dal radšej xW40tku, toto ma zneistuje
total OT: co sa stalo s turbom vlastne? urazil sa ci zomrel?
Asi nezomrel keď na Autobazar.eu píše pravidelne
bohuzial, vyber si, DPF, alebo vacky. A zo skusenosti (aut co nam najazdili dokopy tak 2mega), origo VW olej, nie Motul (nic proti nemu)Easa napísal: ↑Ut 17. Júl, 2018, 17:19Presne pre toto sa na to pytam. Pretože u 5W40 Specific 505.01 je napísané:
Specially designed for cars which follow fixed oil drain intervals (15000 km in Europe) powered by Tdi,
Turbo Diesel engines fitted with or without Unit Injector (Volkswagen PD), without Diesel Particulate
Filter (DPF) or gasoline engines
Hoc by som tam rád dal radšej xW40tku, toto ma zneistuje
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
505.01 vsetky aktualne oleje su acea c3-10 a vyssie (škoda ze niesu aj ACEA B3 B4 ) a vsetky su vhodne pre DPF filter
tak isto som toho nazoru ze pre PD jedine 505.01 a to 5w40
"ACEA C3 má omezení sulfátového popela myslím max. 0,8
VW 507.00 má omezení max. 1.5"
turbovi sa nečudujem
___
ja pouzivam valvoline o specialnych vlastnostiach origo vw neviem
tak isto som toho nazoru ze pre PD jedine 505.01 a to 5w40
"ACEA C3 má omezení sulfátového popela myslím max. 0,8
VW 507.00 má omezení max. 1.5"
turbovi sa nečudujem
___
ja pouzivam valvoline o specialnych vlastnostiach origo vw neviem
Naposledy upravil/-a stanomx v Ut 17. Júl, 2018, 20:25, upravené celkom 1 krát.
https://www.autolekaren.sk/produkt/orig ... -g052167m4
O tomto sa bavíme áno? Prečo teda VW origo resp. aké sú skúsenosti že radšej ten?
O tomto sa bavíme áno? Prečo teda VW origo resp. aké sú skúsenosti že radšej ten?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
no swift by som menil postupne, naj si zena zase nevyka a aby si ju nerozmaznal, pekne neaky liftback oktavius alebo sdn mazda napr.rovno skocit do sharana ta si kup slamenny klobuk a budes JRD veduci.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Stefan ja nie som ten typ ze menim auta kazdy rok, ani byty. prosto mam rad nieco o co sa staram, najradsej by som mal jedno auto cely zivot ale to je nemozne.
Z mojho pohladu je zobrat mega velke auto po mega malom aute iba logicke, nemam chut a cas riesit nejake schodiky
Z mojho pohladu je zobrat mega velke auto po mega malom aute iba logicke, nemam chut a cas riesit nejake schodiky
-
- Pokročilý používateľ
logicke bez debaty, ale ujmu na psychike to bude mat. a ja ta chcem toho usetrit. napr touran je nieco medzi. alebo taka zafira ma solidne motory a ako tak dobre vyzera. alebo mozes byt ako moj bruder a kupit si daciu lodgy za 12K. ten swift kedy chces predavat? kolega sa obzera po aute
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Swift este pojazdi, manzelku drzim na uzde aj ked si pyta deticky silou mocou
zatial je ozaj v top stave s maly najazd bola by ho skoda. ale tak do roka asi pojde, zalezi kedy zapustim semienko
Opel Zafira OPC je tiez zaujimava volba da sa zohnat pod 10K a zevraj to ide, 2.0 turbo 250 koni heh.
Taka Dacia je fajn ale asi som prilis efektivny aby som bral nove auto, si predstav co mozes za 12k miesto dacie. teda za 10, 2k na servis zaloha na jazdenku musi byt.
zatial je ozaj v top stave s maly najazd bola by ho skoda. ale tak do roka asi pojde, zalezi kedy zapustim semienko
Opel Zafira OPC je tiez zaujimava volba da sa zohnat pod 10K a zevraj to ide, 2.0 turbo 250 koni heh.
Taka Dacia je fajn ale asi som prilis efektivny aby som bral nove auto, si predstav co mozes za 12k miesto dacie. teda za 10, 2k na servis zaloha na jazdenku musi byt.
-
- Pokročilý používateľ
no osobne si myslim ze deti su velka radost, sak kazdi z nas, a aj snake, bol dakedy dieta a keby nebolo deti, nie sme tu ne?
ja sa velmi tesim ze nam sa podarilo po dlhom case a brutalne to zmeni kopec pohladov na veci, sak pozri na quickiho, i ked ho trha a nutka na auticka ta uz dom stavia. ty uz o traktore premyslas. molnart ma uz asi starsie deti, icefire ma tiez uz combi lover. cakam kedy broslovski bude ibizu predavat ale osobne ked bude aspon neaka sanca tak si druhe auto nechaj pre veducu. sam lutujem ze som fabku pustil i ked taxi za 2,5e nas zatim stale zachranilo.
ja sa velmi tesim ze nam sa podarilo po dlhom case a brutalne to zmeni kopec pohladov na veci, sak pozri na quickiho, i ked ho trha a nutka na auticka ta uz dom stavia. ty uz o traktore premyslas. molnart ma uz asi starsie deti, icefire ma tiez uz combi lover. cakam kedy broslovski bude ibizu predavat ale osobne ked bude aspon neaka sanca tak si druhe auto nechaj pre veducu. sam lutujem ze som fabku pustil i ked taxi za 2,5e nas zatim stale zachranilo.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
neviem ci ste v tom sedeli ale najnovsia zafira mi zlomila chrbat asi do 50km ... bez srandy, musel som zastat a vystupit
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
no ale shajek ty uz si trosku stary, isto v mdaku mas tie hnede drevene gulicky an chrbat.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook