Toto je zial zly pristup... Prochadzka by bol lepsi, len nema medialnu tvar ........HellAngel napísal:suhlas broslo, tiez somdal radsej hlas prochadzkovi, Kiska mi vobec nesedi a v druhom kole mu dam hlas len aby sa tam nedostal Fico. Skoda toho prochadzku
Politicka debata
Re: Politicka debata
Spoiler: ukázať
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Kisku vela ludi nepojde volit...jak Radicova, tiez ju dost ludi nemalo rado, tak radsej sedia doma alebo volia proti
Este to bude napinave
http://prezident2014.statistics.sk/Prez ... f3_sk.html
Este to bude napinave
http://prezident2014.statistics.sk/Prez ... f3_sk.html
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Tiez neviem, ci ist proti svedomiu a volit uzernika... alebo neist vobec..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
preco zly pristup? proste mi vypadol favorit a Fica volit nepojdem. Kiska mi nie je moc symptaicky, ale dopriat Ficovi takyto odchod z politiky to teda nie.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Mohol by niekto prosím pekne vysvetliť, prečo je Kiska "úžerník"?
Nevolil som ho v prvom kole, pretože toho zatiaľ neprezradil moc so svojej agendy a podporil som iného kandidáta, ale celkom by ma to zaujímalo prečo už niekoľko ľudí použilo toto slovné spojenie...
Nevolil som ho v prvom kole, pretože toho zatiaľ neprezradil moc so svojej agendy a podporil som iného kandidáta, ale celkom by ma to zaujímalo prečo už niekoľko ľudí použilo toto slovné spojenie...
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD
tak nevol nikoho
a aky odchod z politiky ? V jeho veku ? ... Ten tam bude ako kazdy Slovenski trvajuci politik este 20 rokov..
a aky odchod z politiky ? V jeho veku ? ... Ten tam bude ako kazdy Slovenski trvajuci politik este 20 rokov..
-
- Sponzor fóra gold
sak Fico ma 49, to je este mladuch
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Úžerníkom by som ho skutočne nenazval. Ale je to veľkopodnikateľ. IMO takýto človek nemá čo zastávať funkciu prezidenta.
-
- Sponzor fóra gold
ale tak zas na druhu stranu, treba manazovat tuto akciovu spolocnost
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
preco by som nemal ist volit? a ano, u neho by to asi znamenal politicky dochodok, nema kam uz ist v politike. Moze ist len doku a takto odide na vrchole, zaisti si krasny dochodok a vela vyhod u nemuCageJ napísal:tak nevol nikoho
Kiska ze je uzernik, to berem s rezervou. Na kazdeho sa hadze len spina a snazia sa svojho supera znicit. Evidentne to nevyslo.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Tak tak na kazdeho si nieco najdu, najlepsie by bolo v druhom kole Prochazka/Kňažko no nevidalo, dufam že sa ludia spametaju a budu volit aspon toho Kisku aj ked to nieje vyhra ale čokolvek ine ako Fico je lepšie ako Fico.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
najhorsie je, ze da neda verit ziadnemu mainstreamu..HellAngel napísal:preco by som nemal ist volit? a ano, u neho by to asi znamenal politicky dochodok, nema kam uz ist v politike. Moze ist len doku a takto odide na vrchole, zaisti si krasny dochodok a vela vyhod u nemuCageJ napísal:tak nevol nikoho
Kiska ze je uzernik, to berem s rezervou. Na kazdeho sa hadze len spina a snazia sa svojho supera znicit. Evidentne to nevyslo.
Mali sme s nim prednasku a vie zaujat, ale proste je milionar a vieme ako je to na Slovensku ...
V com je Kiska vacsi uzernik ako plynarne, elektrarne, stat atd? Neplat elektrarnam, tak ta odpoja, narataju penale a ked ani to nezaplatis, tak si ta nakoniec rozobere exekutor. Stat ani nehovorim, akurat tam to clovek priamo nevidi, ako sa tie peniaze rozkradaju. To, ze poskytoval uvery cez Quattro a Triangel v case, ked banky poskytovali uvery s dvoma rucitelmi? Podla mna to bol prehladny system a kazdy clovek sa mohol slobodne rozhodnut, ci chce nejaku vec na splatky alebo nie. Ze to skoncilo nakoniec u exekutora, ked niekto neplatil je hadam jasna vec. Alebo vy by ste to riesili inac? Na Tesco a ine obchody nikto neukaze prstom, ale uroky a podmienky maju podobne ..
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
100% marze to ano, ale to ide o tie 30% uroky, ktore nie su tusim ani legalne..
Najvecsiu vypovednu hodnotu ma RPMN, nie celkova zaplatena ciastka.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.