Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
skor som riesil tych co davaju 700-1000
ale okej, stacilo
...
ja drzim nejake LTC niekde asi na coinbase ... dufam, ze este maju aspon nejaku hodnotu dlho som to nepozeral
ale okej, stacilo
...
ja drzim nejake LTC niekde asi na coinbase ... dufam, ze este maju aspon nejaku hodnotu dlho som to nepozeral
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
pre tych co vytazia a hned predavaju urcite momentalna cena nie je moc dobra, hlavne ak kupia rig stym, ze im tazba po par mesiacoch vrati investiciu. Momentalne sa asi neopati nic ine iba tazit, drzat a dufat v lepsie zajtrajsky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tiez som fanusikom svetlych zajtrajskov. Vynos je zatial vyssi ako cena za elektrinu, takze neni dovod vypinat rig. Horsie je to s navratnostou ceny kariet, na druhej strane si vravim, ze na 1080Ti sa zahram aj o 3-4 roky
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
rig nema cenu vypinat ani ked to klesne pod cenu elektriny, brat do uvahy cenu v ten den je blbost, podla toho sa neda riadit. Cenu samozrejme sledujem a keby bola dobra tak nemam problem pustit natazeny eth, ale pokial bude cena aka je, nemam dovod predavat.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Videl som aj analyzy, ze behom tyzdna 5000 USD. Tazko povedat, co nas este caka.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ja to už ani nesledujem... Pozriem sa na to o mesiac-dva a uvidíme...
Toto co sa teraz deje s BTC je velmi dolezite a nutne. Ked to skonci, tak by sa mal obratit do UP trendu a porastie na nove maxima, nechame sa prekvapit ci to bude "len" 25 tisic alebo 50 tisic USD.....
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nie je to len Hugov vymysel ale vseobecny trend, aj ja si myslim ze pride vlna noveho maxima.
uz len vycitit kedy to maximum peakuje a predat. ktor je greedy potom moze zarobit 100x, mne bude stacit aj 50x ale istota
uz len vycitit kedy to maximum peakuje a predat. ktor je greedy potom moze zarobit 100x, mne bude stacit aj 50x ale istota
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Ja budem spokojny aj s 20eur nad nulou pojdem na sushi a zabudnem
Začínaš mi pripomínať turba
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Keď to bude 20 EUR "nad nulou", to asi zabudnem aj ja a dokúpim aspoň za 100vku
len nech to vydrzi dolu do odmien