Všeobecná diskusia
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: Všeobecná diskusia
Tiež si hovorím, každý že jasne, netreba nič úradne overovať, stačí len podpísať a hotovo. Ale ako píšeš, dalo by sa to zneužívať, což je xujovina.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
staci ist aj na matriku v obci/meste overit podpis
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
veď ešte pred rokom sa práveže toto tak robilo, a potom to zrušili, keď niekto takto poprepisoval pár aut. Stačila kupnopredajna myslim a kupca si rovno stareho majitela odhlasil a prihlasil na seba.
.
- Shairachaz
- Používateľ
Presne tak som to mal aj ja v zmluve k E34 ako píše Leon.
Inak ja som bol samozrejme v tom, že akékoľvek splnomocnenie musí byť úradne overené, len som tu a tam začul, že stačí podpis.
Sice som toho nevyužil, keďže pri odhlásení tam bol aj predávajúci. Ale je to tam v tej zmluve.Článok V napísal: Predávajúci a Kupujúci sa ďalej dohodli, že prepis Predmetného motorového vozidla v edivencii motorových vozidiel je oprávnený vykonať aj Kupujíci, na čo ho Predávajúci týmto výslovne splnomocňuje.
Inak ja som bol samozrejme v tom, že akékoľvek splnomocnenie musí byť úradne overené, len som tu a tam začul, že stačí podpis.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Shari a si prwdal bawo?jednoduska-skillex preda saab dalsiemu skillerovi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shairachaz
- Používateľ
Nie, veď som písal, že to bol xuj čo sa len chcel povoziť Kontaktoval ma ešte jeden chlapík, ak ani z neho nič nebude, tak na august plánujem kompletnú odhrdzovaciu kúru Plechy sú v príliš dobrom stave na to, aby som to nechal uhniť. Aj keby som sa toho časom zbavil, tak autíčko si zaslúži ďalej žiť
Odstrelilo ma na mesiac, este pred dvomi tyzdnami bol Saab hviezdna raketa, vyservisovana, spolahliva. Dnes je to koxotina s 360t dvomi dverami od neexistujucej znacky, pricom Dacia > Saab.
Malo sa smejem
Malo sa smejem
o hvieznej rakete som nikde nepisal, vyservisovany bol, a pri tomto veku a najazde sa uz budu kazit nahodne veci, pretoze proste unava materialu... kupoval som to s vedomim ze to nikdy nebude len sadnut a jazdit, a na 100% som to spominal aj predtym
nechal by som si ho, ale je blbost zbavovat sa auta zos 120k km aby som si mohol nechat to zos 360
proste cele to davalo zmysel kym sa o nom nevedelo, od toho momentu je len Xte auto v rodine, pricom ma najazdene raz tolko jak ostatne 4 dohromady
nechal by som si ho, ale je blbost zbavovat sa auta zos 120k km aby som si mohol nechat to zos 360
proste cele to davalo zmysel kym sa o nom nevedelo, od toho momentu je len Xte auto v rodine, pricom ma najazdene raz tolko jak ostatne 4 dohromady
Ale hej, opisoval si to ako najuzastnejsie auto na svete. Ked som spominal unavu materialu, netrapilo ta to. Len sme poculi ze ale ved este dalsich 350000 najazdi
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Keby bolo na 100% vyservisovane tak by boli vymenene VSETKY opotrebovane veci a nie len tie co uz nefungovali alebo boli pokazene. Vtedy by si nemusel opravovat ani raz za pol rok. A to je rozdiel.
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
a ja hovorim o tom ze aj keby si vymenil VSETKY opotrebovane veci ktore ta vobec napadnu, tak skor ci neskor sa pri tomto veku objavi vec ktora by ta ani nenapadla
vidim to na znameho T4rke, tiez na tom meni vsetko co ho napadne, a aj tak tu zo zamku vyleti spruzinka, a uz nejde zamknut, tam vypadne z riadiacej paky nejaka gulicka, a uz nejde zaradit nic okrem 2 a 4...
proste bude to jazdit stale, ale nikdy na 100%
vidim to na znameho T4rke, tiez na tom meni vsetko co ho napadne, a aj tak tu zo zamku vyleti spruzinka, a uz nejde zamknut, tam vypadne z riadiacej paky nejaka gulicka, a uz nejde zaradit nic okrem 2 a 4...
proste bude to jazdit stale, ale nikdy na 100%
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
furt by som radsej jazdil so saabom ako daciou...
nainvestuj do toho 600 euro a ma 90% auta vymeneny... A bude ti slapat...
Ja mam doma tiez Ečkom z 2002 a 550tis km a isiel by som s nim aj na koniec sveta....
http://i68.tinypic.com/1zoe249.jpg
Ja mam doma tiez Ečkom z 2002 a 550tis km a isiel by som s nim aj na koniec sveta....
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
SpQx napísal: ↑Ut 24. Júl, 2018, 20:03 furt by som radsej jazdil so saabom ako daciou...
Jop a to baleno vedla, je najlepsie auto na svete... 3,5l priemerna spotreba to istí
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
SpQx aspon zaujimava motorizacia? Ako napr E500 ? )
Ci daka 220cdi
Ci daka 220cdi
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs