Prechod na Windows 10 - otazka
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Prechod na Windows 10 - otazka
Samozrejme nie. Nainstaloval si si ho sam. Alebo je to trojan/virus, ktory si si nainstaloval sam, a maskuje sa za ten nastroj.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
instaloval som jdownloader..ten obsahuje zrejme kopu bordelu
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ano obsahuje ked nevies co klikas,treba aj citat,nielen davat next next next
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ja viem,toto tiez vravim inym ludom..akuat ze tu nebolo nic na vyber.proste sa ti bordel instalne bez tvojho vedomia
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
neinstalne,... keby si mal kvalitný antivirak, tak ti to pri inštalacii zablokuje. (viem to lebo som to pred tyzdnom instaloval a upozornilo ma to na preberanie veci z netu pri instalacii)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mna to pri instalacii upozornilo a vraj to aj upratalo (defender) ale prd upratal
Defender = OFF a nainštaluj si poriadny antivirák Osobne používam už pár rokov Eset a zatiaľ spokojnosť.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to su mi zas rady..hlavne ked som o ziadnu neprosil
ja som zas roky pouzival MSE,co je vlastne defendfer na 10..nebol dokonaly,ale nikdy som nemal problem
ja som zas roky pouzival MSE,co je vlastne defendfer na 10..nebol dokonaly,ale nikdy som nemal problem
Ide o to, že tie antivírové riešenia od Microsoftu za moc nestoja. Nemajú takú dobrú schopnosť zachytávať infiltrácie. Teraz si sa o tom sám presvedčil. Samozrejme žiadny antivírak nie je 100 % ale na Eset nemôžem povedať krivého slova. Nezaťažuje systém, má 3x za deň aktualizáciu a ešte aj podporíš slovenský výrobok
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nechem byt OT ,ale dokoncim ten ukaz s malwarebytes..restartol som pc a stratilo sa to
potom som stiahol skutocny MB...preskenoval a odstranil bordel co nechal jdownloader..
bohvie co to bolo
potom som stiahol skutocny MB...preskenoval a odstranil bordel co nechal jdownloader..
bohvie co to bolo
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ako Per daj si povedat a ked ti chceme dobre ,tak si tam daj fakt poriadny antivirak,tiez mam eset a este som nechytil virus odkedy ho mam a uz mi teda pekne blokol par pochybnych stranok ci instalacii
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
lenže pokiaľ Per je za platenie, tak úprimne sa mu asi 40€, resp. 50€ za ESS dávať nechce
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zaujimave, ze mne JDownloader nikdy nic take nenainstaloval. Za prve si musis fakt davat pozor pri instalacii, ale aj tak je vysoko nepravdepodobne, ze ti ten virus prisiel z JD.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
dvojka sa ale fakt snaži niečo stiahnuť pri inštalačke,... ale eset to zablokuje
Môže si uplatniť 50 % zľavu na držiteľa ZŤP, alebo ISIC karty. http://www.eset.com/sk/obchod/zlavy/loleqboleq napísal:lenže pokiaľ Per je za platenie, tak úprimne sa mu asi 40€, resp. 50€ za ESS dávať nechce
To už sme ale trošku OT - chcel som len poukázať, že je tu možnosť dosiahnuť 50 % zľavu.