Wtf? Xenon hovoril o nevidanej efektivite CF HD4850 a ja som na margo len podotkol ,ze GTX280 je na tom lepsie, tak neviem o com tu tocisfaugusztin napísal:Ano, ale ked povies A musis povedat aj B. Pises, ze G200 skaluje este lepsie.foboss napísal:hovorime o SLi a CF, nie dual GPU ,nikde som nepisal o GTX280GX2
Ty o com meles ? Ja som niekomu snad odporucal kupovat GTX280 SLi ? Nevkladaj mi do ust to co som nikdy nepovedal ! Hovoril som efektivite SLI, nie ze si to monstrum dvoch GTX280 ma aj kupitfaugusztin napísal: Ak si tym myslel SLI, tak musis povedat, ze si pre jeho vyuzitie nuteny zobrat zravy a bugovy NVIDIA chipset, ktory by som napriklad ja osobne v zivote do svojho pocitaca nedal. A potom GT200 neskaluje nijak - bez podpory SLI totiz nema ako.
Uroven mojej anglictiny TEBA vobec zaujimat nemusi , citat zatial viemfaugusztin napísal: A mimochodom, mozno by si si mal zobrat hodiny anglictiny.
Nabuduce si precitaj poriadne posty , nez zacnes reagovatfaugusztin napísal: Nabuduce so precitaj clanok este predtym, ako o nom zacnes diskutovat (casta to choroba na sme.sk).
-------------------------
peace , nechapem ten utok na mna z tvojej strany