Crysis 2
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Re: Crysis 2
http://www.sector.sk/novinka/59470/crys ... enziou.htm
dostali sme sa do doby kde sa nehodnoti kvalita a inovacia, ale moznost reklamy a predaja,
c2 v tej recke 9/10 a myslim ze v podobnom sa budu ukazovat aj oficialne recky...
objektivita uz dneska pomaly neexistuje a kazda priemerna hra dostava 8.5-9/10 a pritom neprinasa nic nove, ved c2 je oproti c1 slaby klon ktory sa presunul z hustej vegetacie do betonoveho mesta, tam kde c1 exceloval c2 zaostava cize realne povedany ziadny prinos naopak krok spet, vid absencia DX10 a podobne, nehovorim ze to bude zla hra, pribeh moze byt zaujimavy a napinavy ale realne a objektivne povedane titul by si zasluzil 7/10 vzhladom na jeho klady a zapory, dneska sa davaju minimalne 2 body iba za to ze to je konzol port
dostali sme sa do doby kde sa nehodnoti kvalita a inovacia, ale moznost reklamy a predaja,
c2 v tej recke 9/10 a myslim ze v podobnom sa budu ukazovat aj oficialne recky...
objektivita uz dneska pomaly neexistuje a kazda priemerna hra dostava 8.5-9/10 a pritom neprinasa nic nove, ved c2 je oproti c1 slaby klon ktory sa presunul z hustej vegetacie do betonoveho mesta, tam kde c1 exceloval c2 zaostava cize realne povedany ziadny prinos naopak krok spet, vid absencia DX10 a podobne, nehovorim ze to bude zla hra, pribeh moze byt zaujimavy a napinavy ale realne a objektivne povedane titul by si zasluzil 7/10 vzhladom na jeho klady a zapory, dneska sa davaju minimalne 2 body iba za to ze to je konzol port
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ako vies,hral si to ?
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
vies citat? tak sa ma nepytaj ako viem, este raz si precitaj moj post, a pokial sledujes hodnotenia hier tak to nepotrebuje komentar,
jasne som napisal ze crysis 2 nemusi byt zla hra, naopak... moze mat dobry prepracovany dej ale absencie o ktrorych sa uz dnes vie nedaju zdravemu rozumu udelit takemu titulu 9/10
potom crysis 1 by mal dostat v roku 2007 v recenziach 12/10
sledujem hodnotenia hier vo svete a dlho som nevidel hru ktora by mala menej ako 8/10 samozrejme s tych na ktore sa cakalo, teda ocakavane tituly... fps strielaciek je kvantum a aj ked vela z nich neprinasa inovaciu ich hodnotenia su dost prehnane, snazim sa byt objektivny a cital som vela clankov o tom ze s hodnotenim hier to ide pekne dolu vodou...
jasne som napisal ze crysis 2 nemusi byt zla hra, naopak... moze mat dobry prepracovany dej ale absencie o ktrorych sa uz dnes vie nedaju zdravemu rozumu udelit takemu titulu 9/10
sledujem hodnotenia hier vo svete a dlho som nevidel hru ktora by mala menej ako 8/10 samozrejme s tych na ktore sa cakalo, teda ocakavane tituly... fps strielaciek je kvantum a aj ked vela z nich neprinasa inovaciu ich hodnotenia su dost prehnane, snazim sa byt objektivny a cital som vela clankov o tom ze s hodnotenim hier to ide pekne dolu vodou...
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Chlapci, mám to pre-objednané z Brlohu.
+ je tam BFBC2 zadarmo, no nekúp to!
Aspoň si skrátim dlhé čakanie na BF3.
taky tak,nech mi tu uz klope kurier-nemozem sa dockat C2Sphyn0x napísal:Chlapci, mám to pre-objednané z Brlohu.
4:40min.
http://www.youtube.com/watch?v=4whoGm8g ... re=related
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja fakt neviem,nikto to tu nehral,ale kazdy vie ze to ma nejake nedostatkyAssassin napísal:vies citat? tak sa ma nepytaj ako viem, este raz si precitaj moj post, a pokial sledujes hodnotenia hier tak to nepotrebuje komentar,
sak oni sa zobudzaaa a ziscaaaaMučo Mačo napísal: ja fakt neviem,nikto to tu nehral,ale kazdy vie ze to ma nejake nedostatky
- Sphyn0x
- Používateľ
Presne!SUBOSVK napísal:
taky tak,nech mi tu uz klope kurier-nemozem sa dockat C2
Si zahráme spolu potom
np ,dufam ze v MP budu super mapky ako vo WarsSphyn0x napísal:Presne!SUBOSVK napísal:
taky tak,nech mi tu uz klope kurier-nemozem sa dockat C2
Si zahráme spolu potom
- Sphyn0x
- Používateľ
Wars som nehral, tak neviem.
Ale mapka Liberty Island sa mi dosť páči. Taktiež aj Skyline.
Btw, to mi dôjde hneď 25.? Mám to cez Brloh e-shop.
S tvojou zostavou nehras Wars? - to prichadzac o to najlepsie co je v oblasti gaming/multiplayeru!
Ja si myslim ze 25 to rozoslu kurierom,a 26 to mame doma
https://www.youtube.com/watch?v=96cmZKl ... r_embedded
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
mozno aj v ten den, bfbc2 som dostal v den vydaniaSphyn0x napísal:Wars som nehral, tak neviem.
zase az take orgie su to neni, tak to az tak neprezivaj poznam kopu lepsich MP hierSUBOSVK napísal:S tvojou zostavou nehras Wars? - to prichadzac o to najlepsie co je v oblasti gaming/multiplayeru!
- Sphyn0x
- Používateľ
Nejak som o to nemal záujem.SUBOSVK napísal:S tvojou zostavou nehras Wars? - to prichadzac o to najlepsie co je v oblasti gaming/multiplayeru!
A nedávaj sem vkuse tie videá, lebo od čakania zomrem
to by bolo fajneeehulo92 napísal:mozno aj v ten den, bfbc2 som dostal v den vydania