Pokuty, pokuty, pokutky :D
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
to namňa tiež raz chceli našiť, som povedal ma šmyklo ja som vyrovnával... tak nemal som nabúrať hádam pán policajt
Su to curaci, lebo zakon vravi o prisposobeni jazdy kvoli bezpecnost a plynulost premavky (§ 3). Ak nebol nikto siroko daleko, tak neviem co chceli riesit. Netreba sa bat ist do spravneho, maximalne si predvolaju policajtov ako svedkov a je to iba tvrdenie proti tvrdeniu.
Uz som zazil situaciu, ked to chceli napasovat na obtazovanie hlukom (§ 4). Pod dlhsej diskusii to skoncilo dohovorom a presunom na ine miesto.
Uz som zazil situaciu, ked to chceli napasovat na obtazovanie hlukom (§ 4). Pod dlhsej diskusii to skoncilo dohovorom a presunom na ine miesto.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
preco si nezaplatis okruh alebo sukromnu cestu, ked chces driftovat?
mali aj kameru, ale vsetko zakryval jeden z nich ked riesili ineho, cize nic tam nebolo vidiet (skoda, chcel som sa pozret).. a ja si to tam supujem kruhac a vyjazd z neho bokom..
akoze vyhadal by som to velmi lahko - kym prisli za mnou som bol uz mimo auta, a na kamere nic nevidno.. ale nakolko to boli ti isti, co mi pomahali (realne) par dni dozadu, tak som to nechcel nejak "kazit".. no dali mi to za 10 takze este pohodka..
Killo, to bola len mala cast kruhacu a vyjazd z neho .. siroko daleko nebolo ani nohy ani auta (ani odparkovaneho)
akoze vyhadal by som to velmi lahko - kym prisli za mnou som bol uz mimo auta, a na kamere nic nevidno.. ale nakolko to boli ti isti, co mi pomahali (realne) par dni dozadu, tak som to nechcel nejak "kazit".. no dali mi to za 10 takze este pohodka..
Killo, to bola len mala cast kruhacu a vyjazd z neho .. siroko daleko nebolo ani nohy ani auta (ani odparkovaneho)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja ti verim. videl som aj tvoje video a je jasne, ze nieco v rukach mas. ale aj tak si myslim, ze to je nezodpovedne. raz sa menej vyspis alebo budes unaveny z prace a odnesie si to niekto nevinny. taketo veci proste na verejne cesty nepatria.
chapem co hovoris a plne s tebou suhlasim, koniec koncov som za to aj zaplatil
ver alebo nie, ale bezpecnost na cestach mi je prvorada.
ver alebo nie, ale bezpecnost na cestach mi je prvorada.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
presne tak, mas mat realne auto... napriklad Bentlí Mulzán.
By si hačal vpravo vzadu a pokutu by dostal livrej vlavo vpredu za kormáňom, parchant jeden nebezpecny obtazujuci nikoho hlukom !
By si hačal vpravo vzadu a pokutu by dostal livrej vlavo vpredu za kormáňom, parchant jeden nebezpecny obtazujuci nikoho hlukom !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
40 eur pokuta za jazdu v strednom pruhu na dialnici A4 smer Vieden v nedelu na obed, dialnica prazdna. Pritom pokuta pochadza z miesta zaciatku 3 pruhov, podla policie som sa mal na useku 600m stihnut preradit zo stredneho do praveho pruhu (tu vzdialenost prejdete pri rychlosti 130km/h za ca. 16-17s). Pokuta prisla postou domov.
Naposledy upravil/-a maniak v St 24. Máj, 2017, 09:55, upravené celkom 1 krát.
FVE 12.45 kWp V/Z
Toto sa da pokutovat cez objektivnu zodpovednost?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Kiez by toto pokutovali aj u nas.maniak napísal:40 eur pokuta za jazdu v strednom pruhu na dialnici A4 smer Vieden v nedelu na obed, dialnica prazdna. Pritom pokuta pochadza z miesta zaciatku 3 pruhov, podla policie som sa mal na useku 600m stihnut preradit zo stredneho do praveho pruhu (tu vzdialenost prejdete pri rychlosti 130km/h za ca. 16-17s). Pokuta prisla postou domov.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
na preradenie ti stacia 3 sekundy. cize podla tvojich vypoctov, si mal casu dost.
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v St 24. Máj, 2017, 15:38, upravené celkom 1 krát.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
blackhawk: nemam problem s tym, ze to pokutuju, ale s tym, ze to je hned na zaciatku 3-pruhoveho useku (plus nedela, prazda dialnica, nikoho som neobmedzil ani neohrozil). Keby to bolo o 1-2 km neskor, nepoviem ani slovo. Ale tu je to, podla mna, prilisna iniciativa zo strany policajtov, lebo musia proste zaplnit kasicku a ja som sa nestihol preradit okamzite do praveho pruhu. Aktualne este zistujem, ci ma cenu ist do sporu alebo to uhradit.
FVE 12.45 kWp V/Z
Pokial vies komunikovat postou a je to obhajitelne, warum ništ? Tiez mi vadia ti co sa zubami nechtami drzia v strednom pruhu, ale pri prazdnej dialnici mi to pride dost uchylne.
Bohuzial, v rakuskych zakonoch nemam velmi prehlad, teda neviem poradit ako sa branit. Ci existuje nieco ako materialna stranka priestupku - tj. ci sa prihliada na to komu a ako velmi si tym niekomu ublizil alebo mohol ublizit. Taktiez si mohol ist v strede, lebo si videl v pravom pruhu necistoty, zver pri kraji, prislo ti zle ... Skus popatrat po nemecky hovoriacich forach ich vyraz pre jazdu v strednom pruhu, mozno to uz niekto rozoberal.
Dalej by mohla byt moznost obstrukcii, ale to by chcelo uz detailnejsiu znalost zakonov a postupov pri spravnom konani.
Bohuzial, v rakuskych zakonoch nemam velmi prehlad, teda neviem poradit ako sa branit. Ci existuje nieco ako materialna stranka priestupku - tj. ci sa prihliada na to komu a ako velmi si tym niekomu ublizil alebo mohol ublizit. Taktiez si mohol ist v strede, lebo si videl v pravom pruhu necistoty, zver pri kraji, prislo ti zle ... Skus popatrat po nemecky hovoriacich forach ich vyraz pre jazdu v strednom pruhu, mozno to uz niekto rozoberal.
Dalej by mohla byt moznost obstrukcii, ale to by chcelo uz detailnejsiu znalost zakonov a postupov pri spravnom konani.