Politicka debata
Re: Politicka debata
Lord takze Fico sa "paci ako osobnost"?
volba je jasna... tiez som v prvom volil Rada, 29. to bude Kiska
volba je jasna... tiez som v prvom volil Rada, 29. to bude Kiska
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
preco by som nesiel?icefire napísal:Cize Ficka volis (i ked v podstate ani nepojdes volit ).
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
takze este raz... v prvom kole si volil Prochadzku a v druhom volis Fica?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no tak som momentalne rozhodnuty
podvodnik jeden druhy, je to jedno.
podvodnik jeden druhy, je to jedno.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Ak mas ist volit Fica tak sa radsej zamkni doma v izbe v presvedceni ze je 3. svetova
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Ako mozno ma ukamenujete, ale zmyslam rovnako ako lord. Sice nebudem volit fica lebo ma sere, ale keby ma nesral radsej ho budem volit ako kisku.
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Dopadlo to klasicky - po slovensky. Bude sa volit proti 1 osobne a Slovači je jedno, kto to bude. Hlavne, ze to nebude ten, proti ktoremu sa voli. Takze za mna - na druhe kolo serem. Pre mna je to prast, alebo uhod. Zbytocne zabity cas. My sme taky debilny narod Podobne, ako nasi susedia na zapad. Ti si tiez zvolili cloveka, u ktoreho by som typoval uspech na 5 %, ale uz ma asi nic neprekvapi
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mne tiez moc nesedi Kiska, ale nevidim v nom nic extra zle. To co vysielaju v telke a co o nom vravi Fico treba brat s veeelkou rezervou a pozriet sa aj na dokazy. Fico len bucha presne na tu srpavnu slovensku strunu a vacsina oveciek mu na to skoci. Da na jeho0 prazdne slova, namesto toho, aby sa nad tym ludia skutocne zamyslely.
Ja volit pojdem Kisku, iked som ho v druhom kole nesiel. Preto abz sa Fico a Smer nedostal k uplnej moci, spravim aspon to, ze dojdem k tej posratej urne a dam hlas druhemu kandidatovi.
Ja volit pojdem Kisku, iked som ho v druhom kole nesiel. Preto abz sa Fico a Smer nedostal k uplnej moci, spravim aspon to, ze dojdem k tej posratej urne a dam hlas druhemu kandidatovi.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
jj, presne. ja som o tom presvedceny, ze on ma srdce na spravnom mieste a dobre usporiadane hodnoty, ale ako som ho sledoval v diskusiach tak nemam pocit ze sa v realnom svete slovenskej politiky presadi. jenoducho si ho neviem predstavit ako da dole fica alebo aj ciznara a ze si vybuduje respekt v domacich strukturach. obavam sa ze ma dobre nasliapnute prebrat titul "najtrapnejsi prezident" od schustera. volit ho vsak pravdepodobne budemHellAngel napísal:Kiska mi proste charaktorovo nesedi. Nevravim ze je to zly clovek (k uzere sa nevyjadrujem, su to len predvolebne dristy) ale celkova chrazizma jeho osobnosti mi na prezidenta nesadne. A uz sa aj prejavila jeho politicka neskusenost.
Ale k volbam pojdem a dam ten hlas Kiskovi, isto nebude hrosi ako to cudo co tam sedi
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ten titul ma dozivotne vyhradeny ujo prezident hlavy statu, Schuster mu nesiaha ani po clenky co sa trapnosti tyka.molnart napísal: ma dobre nasliapnute prebrat titul "najtrapnejsi prezident" od schustera. volit ho vsak pravdepodobne budem
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na momentalneho prezidenta co mame nemal ziadny toho predbehne len ten cesky
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Odar: mozno mas pravdu, ale nezabudaj... ze.. ak vyhra R... tak, bude mat pod palcom vsetko,.
Z okolia viem o jednom pripade, kde nieje mozne domoct sa spravodlivost, pretoze vsetko - policia, aj sudy spolupracuju len vdaka stranovej prislusnosti tam hore. Naozaj nieje dobre, aby jedna strana/farba mala pod palcom vsetko. Ano, ani taky zlepenec nebol good, ale... ak smer vyhra dalsie volby, co zatial vyzera, ze este jedno obdobie potiahnu /podobne ako hzds... treba ratat, ze generacia co ich voli este dalsie 4r bude pri zmysloch, a zvoli ich opat... a ta generacia je pocetna, nieje to ze 100 000ludi.../, a v podstate nebude mozne domoct sa pravdy dalsich 6rokov? to je moc...
Po prepadaku pravice vo volbach by som sa necudoval, keby SMER mal 50% v dalsich par. volbach.
Sice kazdy naokolo aj teraz hovoril ze fica nevolim, a on ma aj tak 28% . sa pytam, odkial ich ma? Aj ked dobre, mohol mat viac.. Ak pojdu Kiskovi volici znovu volit, co pojdu, + priratajme dajme tomu 5% tych co ho chcu ale volit neboli (cakali na druhe kolo), + dajme tomu pozbierame 15% od dalsich troch kandidatov Knazko, Prochazka, aj ten Bardos... tak Fico nema realnu sancu vyhrat. Sa mi zda ze to vie uz aj on sam. Isto cakal, ze bude mat 40% a Kiska mozno 18. No nevyslo.. Ten rozdiel je prilis maly, aby ho Kiska nedal.
Z okolia viem o jednom pripade, kde nieje mozne domoct sa spravodlivost, pretoze vsetko - policia, aj sudy spolupracuju len vdaka stranovej prislusnosti tam hore. Naozaj nieje dobre, aby jedna strana/farba mala pod palcom vsetko. Ano, ani taky zlepenec nebol good, ale... ak smer vyhra dalsie volby, co zatial vyzera, ze este jedno obdobie potiahnu /podobne ako hzds... treba ratat, ze generacia co ich voli este dalsie 4r bude pri zmysloch, a zvoli ich opat... a ta generacia je pocetna, nieje to ze 100 000ludi.../, a v podstate nebude mozne domoct sa pravdy dalsich 6rokov? to je moc...
Po prepadaku pravice vo volbach by som sa necudoval, keby SMER mal 50% v dalsich par. volbach.
Sice kazdy naokolo aj teraz hovoril ze fica nevolim, a on ma aj tak 28% . sa pytam, odkial ich ma? Aj ked dobre, mohol mat viac.. Ak pojdu Kiskovi volici znovu volit, co pojdu, + priratajme dajme tomu 5% tych co ho chcu ale volit neboli (cakali na druhe kolo), + dajme tomu pozbierame 15% od dalsich troch kandidatov Knazko, Prochazka, aj ten Bardos... tak Fico nema realnu sancu vyhrat. Sa mi zda ze to vie uz aj on sam. Isto cakal, ze bude mat 40% a Kiska mozno 18. No nevyslo.. Ten rozdiel je prilis maly, aby ho Kiska nedal.
Spoiler: ukázať