Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
konecne sa nam zacala dvihat cena
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Nic podstatne, bola to iba pumpa https://twitter.com/8bitandstuff/status ... 2253650944 Ako vidis, cena prakticky odvtedy stagnuje.
EDIT: Aktualna analyza, koho to zaujima https://twitter.com/8bitandstuff/status ... 7380124672
EDIT: Aktualna analyza, koho to zaujima https://twitter.com/8bitandstuff/status ... 7380124672
Máte niekto skúsenosti so stránkou www.bitpanther.com? Chcel by som sa zbaviť časti coinov.
Spoiler: ukázať
tusim to pada zase
- Odar
- Pokročilý používateľ
Aktualne sa testuje hranica BTC 9000 USD. Dlho to neustalo. Existuju analyzy, ktore predpokladaju, ze sa to bude vyvijat podla roku 2014. Ak to tak bude, da sa predpokladat, ze to bude ovela rychlejsi proces a oplati sa niekde na spodku zas dokupit. Ak to 9000 USD prerazi, dalsia hranica potencionalnej rezistencie je 11 000 USD. Ak to prerazi 11 000 USD, je mozne ocakavat prudky narast (tzv. bull run).
Za seba som dnes predal prakticky bez zisku LTC a cakam na lepsiu cenu. S LTC sa mi stale nedari. Vzdy presvihnem nakup. Zaujimavo sa crta v dnesnych dnoch investicia do XMR, ETC. Ak vam usiel EOS a este ho potlacia dolu, tiez dobra prilezitost na rychle prachy v priebehu 2 mesiacov. Iste je tych kandidatov viac, ale toto su ti, o ktorych viem ja.
Trebars vcera vecer som mal na EOS + 91 %. Za tyzden
Za seba som dnes predal prakticky bez zisku LTC a cakam na lepsiu cenu. S LTC sa mi stale nedari. Vzdy presvihnem nakup. Zaujimavo sa crta v dnesnych dnoch investicia do XMR, ETC. Ak vam usiel EOS a este ho potlacia dolu, tiez dobra prilezitost na rychle prachy v priebehu 2 mesiacov. Iste je tych kandidatov viac, ale toto su ti, o ktorych viem ja.
Trebars vcera vecer som mal na EOS + 91 %. Za tyzden
EOS si ide jak pila ale jak je napumpovany tak rovnako rychlo moze skocit dolu. do EOS nepojdem urcite. Tiez som slusne nakupil na spodku ETH :p Sa podarilo. LTC som nikdy nekupil v dobry cas tiez, je to pre mna daka zacarovana mena Uz uz som chcel daco vybrat kua ale podrzim este :p
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Odar, lepšie by som to ani nenapísal, zároveň EOS mi krásne zarobilo .
Broslo, ono je vždy dobré ak človek doplní portfólio, ETH som chytil pri 380€ (5ks), absolútna spokojnosť .
Broslo, ono je vždy dobré ak človek doplní portfólio, ETH som chytil pri 380€ (5ks), absolútna spokojnosť .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Odar
- Pokročilý používateľ
Vsetko sa pumpuje. Bez rozdielu. Treba si dat na to bacha a zariadit sa podla kalendara. Za seba - pred 1. 6. sa rozhodnem, ci si EOS necham, alebo ho cely predam. Mne sa ten projekt paci, obchoduje sa vo velkom, ale presne, ako pises Broslowski, momentalne je to silna pumpa a je mozne, ze tokeny budu este lacnejsie, ako boli pred mesiacom. Uvidime. Treba to sledovat denne. Kto na to nema cas, treba investovat do stabilnejsich projektov / mien, ktore tak nelietaju.
A ano, kupa ETH niekde pri 300 EUR bola velmi zaujimava tiez
Mne este zostava ZEC - toho sa potrebujem zgabat niekde pri 360 EUR/ZEC a potom budem spokojny. Ale zas nemam v nom tolko penazi, ze by som zostal bez gati , takze to ma cas.
LTC je pre mna zakliaty tiez. Nechapem. Asi dam limit buy na 90 EUR a proste to tam necham a snad to raz udrie Lebo uz fakt neviem
A ano, kupa ETH niekde pri 300 EUR bola velmi zaujimava tiez
Mne este zostava ZEC - toho sa potrebujem zgabat niekde pri 360 EUR/ZEC a potom budem spokojny. Ale zas nemam v nom tolko penazi, ze by som zostal bez gati , takze to ma cas.
LTC je pre mna zakliaty tiez. Nechapem. Asi dam limit buy na 90 EUR a proste to tam necham a snad to raz udrie Lebo uz fakt neviem
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
ZEC podrž do konca leta a potom sa rozhodni, v pozadí sa chystá vela nových projektov .
https://www.stocksgazette.com/2018/04/2 ... tcoin-btc/
https://cointelegraph.com/news/chinese- ... acked-fund
https://www.stocksgazette.com/2018/04/2 ... tcoin-btc/
https://cointelegraph.com/news/chinese- ... acked-fund
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Odar
- Pokročilý používateľ
Mt Gox zas presuva BTC (16 000 kusov). Co som cital naposledy, udajne do septembra by nemal mat moznost odpredat na verejnych burzach. Ak to nie je pravda, tak je mozne, ze nastane scenar Orla skalneho. Ma niekto cerstvejsie info?
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ak nepoznate www.livecoinwatch.com , tak skuste - mozete sa tam zaregistrovat a dat si do zoznamu sledovanych mien iba mince, ktore vas zaujimaju. Je to potom prehladnejsie, ako Coinmarketcap. Tak isto si mozete prisposobit stlpce, ktore tam chcete mat a refreshuje sa automaticky. Tak isto je mozne sledovat tam svoje portfolio, ale to som neskusal (pouzivam Delta pre Android).
Znamemu doslo zo sudu, ze mu vyplatia 18 BTC (z 56 drzanych).
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Potreboval by som poradiť... Riešim takú dilemu... Mám už celkom dosť veľké portfólio a nerád by som o to prišiel. Momentálne držím BTC, ETH, XMR, ZEC, LUX, RVN, PGN... RVN, PGN a LUX mám na core walletoch, ale BTC, ETH, XMR a ZEC mám rozhádzané po burzách. Chcel by som si s tým spraviť poriadok a dať si to do nejakej "bezpečnejšej" peňaženky, kde to bude pokope a budem mať lepší prehľad. Čo by ste mi doporučili?
ledger - popripade cold storage porobit alebo idealne papierove penazenocky
Len nestratit ...
Len nestratit ...
Ahoj páni, som tu nový chcel by som sa opýtať ako riešite problém s prehrievaním grafiky, či nechávať pc stále spustené a alebo ho vypínať, stáva sa mi to posledný týždeň, grafiku mám v popise, zatiaľ som nič nevyťažil, otázka je či to ďalej má zmysel, keď vidím ako klesajú hodnoty
, inak sa snažím aj trošku špekulovať s cenami kryptomena a premýšľam že možno ťaženie nechám. Vďaka moc za každú radu a názor páni.
//vymazana reklama - yesper
, inak sa snažím aj trošku špekulovať s cenami kryptomena a premýšľam že možno ťaženie nechám. Vďaka moc za každú radu a názor páni.
//vymazana reklama - yesper