Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
to video je kamo cisty trapas, ved asi v polke ma volant medzi nohami a kolenami bucha do neho,tak sa neda soferovat(nie dlhodobo) ale ako head room je ok, len tiez on tam pomaly lezi.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Tie tesly su tak skarede auta...brrr :O no hate,len moj subjektivny nazor.. vlastne preco vsetky elektroauta su take skarede :O
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
cest vynimkam napadli ma tie tesly (ten predok mi hlavne vadi, ale chapem aerodynamika a pod...), hondy a pod ... brrr
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
az na farbu dobre
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Diablo1st
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Asi záleží od firmy, lebo u nás nikto taký preukaz nemá. Keď som sa u nás na toto pýtal tak bola protiotázka, či mám platný vodičák. Potom ma poslali za týpkom, čo má na starosti firemné vozidlá, ten mi dal kľúče a už som triasol.zodiaq napísal: ↑Št 23. Aug, 2018, 12:20 Zdravim pani,
V pripade ze ma zamestnavatel posle niekam firemnym autom, som povinny mat nejaky referentsky preukaz?
Je to nejak dane zakonom alebo je to potrebne len ako ochrana pre mna v pripade nehody a pod aby som nemusel znasat naklady alebo na co to je?
Nadriadeny tvrdi ze v ramci BOZP skolenia je aj skolenie o referentských vozidlách no podla mna je to len vseobecne skolenie a potrebujem aj doklad o tom. Alebo sa mylim?
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.
FVE: 10,2 kWp + 13kWh batérie
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Tak som zistil, že moterka nepotrebuje STK Což je divné, keďže to má rovnaké brzdy, riadenie atď. ako hocčo iné. Ale což, o problém menej
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Vyzera ze som nasiel kupcu na saaba...
Stal som na benzinke, odrazu pozeram, a prisiel tam nejaky dalsi typek na saabe, zastavil, vystupil, prisiel ku mne, a pyta sa ci je napredaj... Ja ze hej
Nakoniec sme tam staly, zakecali sa asi na 20minut, popozeral auto, pochvalil stav, podozvedal som sa zopar novych veci o saaboch... Velmi sa mu pacil, manzelka donho hucala ze "tochto musime kupit ocko" Teraz sa ponahlal na dovolenku, ale ze v nedelu sa pride previest, ze mal takeho ako mam ja, o rok starsieho, no a ze teraz zhana presne takeho pre manzelku...
Za mesiac na bazosi sa ozve akurat jeden kupca co by chcel polku vyfuku... A ono staci zastavit na benzinke kvoli telefonatu
Tak snad to vyjde(aj ked za nim budem extremne smutit... Ale kvoli 300km mesacne mi nestoji za to chovat auto)
Stal som na benzinke, odrazu pozeram, a prisiel tam nejaky dalsi typek na saabe, zastavil, vystupil, prisiel ku mne, a pyta sa ci je napredaj... Ja ze hej
Nakoniec sme tam staly, zakecali sa asi na 20minut, popozeral auto, pochvalil stav, podozvedal som sa zopar novych veci o saaboch... Velmi sa mu pacil, manzelka donho hucala ze "tochto musime kupit ocko" Teraz sa ponahlal na dovolenku, ale ze v nedelu sa pride previest, ze mal takeho ako mam ja, o rok starsieho, no a ze teraz zhana presne takeho pre manzelku...
Za mesiac na bazosi sa ozve akurat jeden kupca co by chcel polku vyfuku... A ono staci zastavit na benzinke kvoli telefonatu
Tak snad to vyjde(aj ked za nim budem extremne smutit... Ale kvoli 300km mesacne mi nestoji za to chovat auto)
bracho ide kupovat ALFA ROMEO 147 1.9 JTD DISTINCTIVE 110kW - dovoz z talianska stvrtok to ideme pozret. Zajtra bude viac detailov auto bude handpicked od znameho zajtra ide na kamion a stvrtok vykladaju. Ak mate skusenosti, tips, co pozret prednostne, ocenim. Dik
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ja to stale vravim, saabisti su ako sekta..... zaslepeniiii ale idu si svoje
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
@Broslo
Kulisa riadiacej paky, klučky, hrdzavé hadičky zo spodu, a motor, turbo / samotný chod motora.
Kulisa riadiacej paky, klučky, hrdzavé hadičky zo spodu, a motor, turbo / samotný chod motora.
- Shairachaz
- Používateľ
Predná ramená, turbo, klíma.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Vymenuvavame diely ktoré poznáme ci ako?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Shairachaz
- Používateľ
Nie, konzultujeme s Alfáckym servisákom.