Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Pekna reklama na stranku
Spoiler: ukázať
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Ja som pustil zasa masinu na Nicehash aktualne mi to vychadza 5,4€ (2x 980Ti + R5 1600). Nesledoval som to par mesiacov ked mate nieco lepsie sem s tym 
- geroswen
- Používateľ

- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Tych 5,4 eur na den sa mi zda nejako vela.. ja mam 2x 1070Ti + 1080Ti + R7 1700x a dava mi to nieco medzi 6 -7 eur. Ryzen nemam dobre nastaveny a dava nizky hashrate ale to su aj tak iba drobne.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Ja ťažím RVN - je to výnosnejšie ako používanie NH. Pool "eu.ravenminer.com" port "1111" alebo "2222" a ako minera používam zealot/enemy-1.09a. Na 3x 1080ti mi to spraví cca 10 € na deň.
Spoiler: ukázať
Dolezite je mat 9k na ucte, slabe heslo a bez 2fa. 
Myslim ze nechcem Honzovi trochu pomoct.
Myslim ze nechcem Honzovi trochu pomoct.
.
- diemkej
- Používateľ

- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Škoda sa k takýmto ľudom už len vyjadrovať... Má 9000k a nevie si kúpiť HW peňaženku za 100€... A to, že má slabé heslo a nemá 2FA, čo si už dávam pomaly všade, aj tam, kde to netreba, tak to je píííp. Najlepšie na tom je, že ešte si plače o peniaze od ľudí, ktorý nemôžu za jeho "školácku" chybu.
MB Asus Rog Strix B450-E Gaming | CPU AMD Ryzen 5 5600 + be quiet! Dark Rock Pro 4 | RAM Kingston 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 HyperX Predator Series | VGA Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming 16GB GDDR6 | STORAGE Patrion Viper VPN100 1TB NVMe M.2. + Crucial MX500 1TB SATA M.2. | CASE Lian Li O11 Dynamic Mini + 2x be quiet! Silent Wings 3 140mm + 3x be quiet! Silent Wings 3 120mm + 3x be quiet! Shadow Wings 2 120mm | PSU Corsair SF750 | LCD ASUS TUF 27" QHD IPS 144Hz + AOC Q3279VWF 32" QHD MVA 75Hz | Mouse Logitech G703 Lightspeed | Mousepad Asus Rog Sheath | Keyboard Logitech G513 Carbon Linear | Soundcard Creative Sound Blaster X-Fi HD | Headset Kingston HyperX Cloud Core| Speakers Logitech Z623
- Odar
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mne ten príbeh príde tak trošku ako výmysel, aby motivoval ľudí k zabezpečeniu. Možno sa mýlim a ľudia sú fakt tak blbí. Neviem 
-
ANONYM_a7
-
ANONYM_a7
dobre vieme ze dojde daky deges kupi za pol mega a zas to skoci do prdele
(joke)
- Odar
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
V Číne bolo včera na jednej burze predaných 15 000 BTC. Preto ten dump. Plus zas nejaké blbé správy, že Čína chce banovať krypto. Už asi 15. X
Ja som na toto čakal asi 3 týždne. Takže si užívam výpredaje. Treba sa zviesť na vlnke.
no len bacha, ono to do konca tyzdna (napr. cez vikend) moze vyskocit cez 8000 a potom zase dump na 6800 alebo aj nizsie.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver

- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja som opat edzi vyplatami a pominal som na ine co je skoda
ale mohlo by aj hlbsie ist, pod 400 ETH napriklad to by som uz aj manzelku zalozil 
CASE: Xtia X-mini pro, CPU: AMD Ryzen 7600, RAM: 32GB, GPU: AMD Powercolor 9060 XT, 1GB SSD
Ignore list: DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv
Ignore list: DesRe, IVNAtor, SKiLEX, stiv