Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
pekne krasne na man sailon ci sairun zmurkaju na heureke, asi kupim, 55e/ks zinej 17" to bude zase fun. mama stale ma tie 11-12rocne micheliny a premysla ze necha aj tuto zimu, ale uz daco fakt kupim aj jej
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
stefan, jazdis tusim cely rok, t.j. aj v zime za kazdeho pocasia, ci?
FVE 12.45 kWp V/Z
Stefan si robíš srandu? Ani na Feldu som nič lacnejšie ako Matadorky nekúpil, a 12 ročné gumy už musia šmýkať aj na suchu nielen na snehu
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
ja som uz jazdil na kadecom fakt a nevidel som rozdiel continental za 200e/ks a saplaviny za 50e/ks, kde nemozem, tam neidem. a ze dostanem smyk je jedno co mam obute. ale je fakt ze je vecsia fun s drahsimi gumami, kde je fakt citit rozdiel, na moje potreby vsak nepotrebujem a ja zase rad skusam. peace borci.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
No Stefan, ja ti len prajem aby si potom nespominal pri nejakej zlej udalosti ze skoda bolo setrit 100 eur na normalne gumy Lebo fyziku neoklames.
Ale nechodme do tejto temy, vela x sa uz preberala, vsetko dobre prajem snad sa nic nestane
Ale nechodme do tejto temy, vela x sa uz preberala, vsetko dobre prajem snad sa nic nestane
-
- Pokročilý používateľ
jj, preto pisem ze co sa ma stat sa stane a nie gumamy, v zime jazdim menej ako predpisana rychlost a ked nemusim tak v zime nesoferujem(proste mam respekt pre tym) a tym padom viem, ze gumy proste nespasia ked raz clovek ide opatrne a chyti smyk, mal som xy smykov na nokianoch a inych fakt ze dobrych gumach a u mna je to uzavreta kapitola. proste skusam rozne ine znacky a recenzie citam a samozrejme nekupim najlancis shit co najdem, len rposte si myslim ze su aj ine gumy ako conti, pireli, nokian na zimu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Su aj ine, BFgoodrich napriklad
Je ich kopec aj s dobrými výsledkami, ale ty si si musel vybrať akurát tie čo skončili v teste úplne posledné
https://www.testy-pneumatik.sk/adac-tes ... 25-45-r17/
https://www.testy-pneumatik.sk/adac-tes ... 25-45-r17/
Thug life co dodat. Co chces dat auto na totalku nech ti preplatia gapko a mozes kupit nove?
Ja som vzal Dunlop SP Winter Sport a max spokojnost a ani take drahe neboli
Ja som vzal Dunlop SP Winter Sport a max spokojnost a ani take drahe neboli
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vsimam si ze auto mi trosku lieta pri prejazde nerovnosti a vyhadzuje ma z drahy. mam dat nove tlmice, ci len treba nejako nastavit podvozok? geometriu uz som daval, moc to nepomohlo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Ja idem tento rok vyskusat Nokian WR D4 ... mate nejake skusenosti ?
PS: chod si dat zmerat tlmice do dekry
PS: chod si dat zmerat tlmice do dekry
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
shajek: mozem dat referenciu na A3 (235/45/r18), D4 bohuzial nemali v mojom rozmere.
FVE 12.45 kWp V/Z
Tlmiče postupne horšie tlmia ako sa auto používa, cítil som to na oboch autách čo som mal od nova. Mne z testov vždy vyšli tlmiče že sú OK ale jednoducho som cítil že auto lieta tak som si ich dal na Hyundai Accent 2009 vymeniť po cca 70 000km a výrazne to pomohlo, teraz na P301 2015 po 60 000km tiež cítim že už nedrží ako nové ale zatiaľ to nie je nič hrozné takže neplánujem meniť, ono omnoho lepšie držalo už od nova takže je tam aj väčšia rezerva.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Som veľmi rád, že si toto napísal, lebo som si ani neuvedomil, akú aj ja mám skúsenosť s testami tlmičov.
Auto, ktoré netlmilo, pomaly dobre že na pružinách neskákalo testom prešlo... Osobne si testy nerobím, riadim sa citom. By ma zaujímalo, ako tie testy fungujú a či existujú nejaké kvalitatívne rozdiely v samotných testoch (že by na jednom mieste vyhovovali, na inom nie).
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
da sa vobec vizualne zistit stav tlmicov? naposledy sme sa na to divali so servisakom na zvihaku, hovoril ze vsetko v pohode, akurat ta geometria vyzera nahovno, ale pri jazde stale citim ze to nie je ono...