Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
Jj
Take daco urobia aj v presove a v ke. Ale to deti mojej dcery asi uvidia ked budu na dochodku.
Take daco urobia aj v presove a v ke. Ale to deti mojej dcery asi uvidia ked budu na dochodku.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Nakoniec idem do Dunlop Wintersport 5, dunlop po 1x tak som zvedavý
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Wintersport 5D mam v 225/45 r17 celkom ok guma
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
podarilo sa niekomu rozbehat Android auto? Aky posstup ste dali?
mne na i30 ani za svet spustit to
mne na i30 ani za svet spustit to
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Mne to ide bez problemov, Superb 2016. Android auto nie je ale k dispozícii na Slovensku. Musíš si asi zmeniť región v telefóne, aby si to obmedzenie obišiel.
FVE 12.45 kWp V/Z
Mne to ide aj bez zmeny regionu. Stiahol som apk z apkmirror, nainstaloval, aktivoval v aute a po pripojeni kablu sa mi to spusti automaticky.
Mas dobry kabel hawkeye? Skus pripadne iny, niekedy prave ten kabel robi problemy.
Mas dobry kabel hawkeye? Skus pripadne iny, niekedy prave ten kabel robi problemy.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Nemusis menit nic len stiahni apk, aktializuj vsetko co sa da zapoj a ides
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Tak som vcera nakoniec objednal EBC Yelowstuff. Sam som zvedavy, ci bude rozdiel oproti OEM.
BTW na STK mi zistili rozdielne brzdne sily medzi pravou a lavou stranou na zadnej naprave, takze sa asi bude rozoberat aj to.
BTW na STK mi zistili rozdielne brzdne sily medzi pravou a lavou stranou na zadnej naprave, takze sa asi bude rozoberat aj to.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Tak predok porobený (všetko okolo tlmičov, pružiny, stabíky, kopa silentov atď.), dnes/zajtra výmena diffu, premazanie štartéra, odvzdušnenie brzd a spojky a to je tak vše Dozadu ešte bude treba objednať pružiny, tie 26-ročné už sú trochu unavené
//
Styling 32ky stále smutne čakajú na nového majiteľa
//
Styling 32ky stále smutne čakajú na nového majiteľa
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
No stiahol som apk, region zatial nemenil, pripojil cez kabel a auto nic. Skusim iny kabel ci to nebude tym
Ak ste menili region tak na aky? Na Mi 8 mam kvoli face unlock FRA
Ak ste menili region tak na aky? Na Mi 8 mam kvoli face unlock FRA
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
skus fakt iny kabel, na skoda fore to riesili neraz. tie disky nesu spatne.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Fungovalo mi to aj s SK, aj s Hongkong ktory mam teraz tiez kvoli face unlocku.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
takže funguje az s origo kablom ale bug v Xiaomi rom,ze sa nezobrazi na celom displeji a tym padom nie su tlacidla atd
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
hawkeye: ma to mi8 moznost "vypnutia" notch? Ak ano a pouzivas to, tak pri Android 8.0 to robilo aj s OP6 v android auto psie kusy. Toto vyriesil az Android 9.
FVE 12.45 kWp V/Z
da sa vypnúť notch...skusim
kvoli android auto som si nedaval navigaciu za 800e a scul to nepojde rozbehat...
edit: vypnutie notch nepomohlo
kvoli android auto som si nedaval navigaciu za 800e a scul to nepojde rozbehat...
edit: vypnutie notch nepomohlo