Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Re: Všeobecná diskusia
shadowko, musis kontaktovat importera svojho auta. Ten by ti mal dat info, ci je pre tvoje auto schvaleny aj rozmer pre 15" pneu.
FVE 12.45 kWp V/Z
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
a ten importer tu posle list s peciatkou ze ano, tie kolesa su fajn, pojdes na policiu a dipises do TP.
prave mi mechanik vystruhal smutok na tvar, ze aj ten system o dvere asi nedam kedze mam dvere iba vpredu. a magnety box neudrzia. hmmm, musim podumat.
prave mi mechanik vystruhal smutok na tvar, ze aj ten system o dvere asi nedam kedze mam dvere iba vpredu. a magnety box neudrzia. hmmm, musim podumat.
-
- Používateľ
Jednoduska, co tak maly kocik? Hlboky potrebujes tak ca. na pol roka. Ja viem, ze toto si zeny radi vyberaju, takze presviedcat ju na nieco nebude jednoduche. Skusim len drobnu radu. My mame sportiak Babyjogger Citymini (4-kolesovy), ku ktoremu existuje aj hlboka vanicka, kocik samotny ide pri zlozeni na plocho (asi 10-15cm hrubka). Kamarati mali nieco od Concordu (3-kombinacia), ktora bola uplne rozlozitelna a skladna (vratane splostitelnej vanicky).
FVE 12.45 kWp V/Z
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Maniak dikicko za tip, to budem riesit az na jar ale dik.
mne sa celovo idea boxu velmi paci, ked nideme od svokrovcov nalozia nam zemiakov a jablk kolko sa zmesti, ci celkovo na vylet a box mi pride mega prakticky, napr. lyzovacka.
tak ci tak, uvidim ci sa da vobec na trojdverak nahodit. kocik bude urcite skladaci ja mam rad efektivny priestor vseobecne
mne sa celovo idea boxu velmi paci, ked nideme od svokrovcov nalozia nam zemiakov a jablk kolko sa zmesti, ci celkovo na vylet a box mi pride mega prakticky, napr. lyzovacka.
tak ci tak, uvidim ci sa da vobec na trojdverak nahodit. kocik bude urcite skladaci ja mam rad efektivny priestor vseobecne
-
- Používateľ
Jednoduska, ako moj osobny nazor je taky, ze 3-dverak a dieta nejdu moc dokopy (este ked len pre matku s dietatom do mesta ok, sedacka do protismeru a vypnut airbag, ale pre rodinu mi to pride trapenie). Susedia maju 5-dv Swift (predposledna generacia) a vyzera, ze sa zmestia celkom v pohode (hlboky aj sportiak).
FVE 12.45 kWp V/Z
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
tak trapenie netrapenie, nekupim za tu cenu co to predam nejaku hercku, je to v super stave autu verim a jedno decko dame.
ak to bude prilis a nedame, nevadi, preda e. kto neslusi nezisti.
nasiel som uz drziaky pre trojdveraky, trochu je mi luto uz teraz tesneni pri dverach no dal by som tomu sancu.
http://www.cargogear.com/imagelibrary/i ... aptbig.jpg
a uplna topka by bola prist s truhlou na streche na nejaky track day. to hej
ak to bude prilis a nedame, nevadi, preda e. kto neslusi nezisti.
nasiel som uz drziaky pre trojdveraky, trochu je mi luto uz teraz tesneni pri dverach no dal by som tomu sancu.
http://www.cargogear.com/imagelibrary/i ... aptbig.jpg
a uplna topka by bola prist s truhlou na streche na nejaky track day. to hej
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Jednoduska: musim povedat, ze je to totalna blbost Uvidis ako budes nadavat uz len ak budes davat do sedacky/vajca v 3D. Nehovorim ani o skladani kocika ... mna to vytaca pri sedane... nie to pri malom aute ako swift
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Tu kamo fakt pre zenu a dieta sa da. Traja budete trpiet.kocik som mal dada paradiso. 400€. Dali sa kazde koleso este dat dole a mega malo zaberal.vanicka fak tna 5-6mes max. S dietatom musis ratat s dalsim priestorom na tasku-deka,plienky,lieky, saty nahradne atd atd. Nam bol lancer bol na hrane a to ja zase sa nerad tlacim. Brat dal vo fabke combi 3 deti tak ty to zvladnes.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Aj 3-dverák sa dá pre 3-člennú rodinu, ale niečo takéto: https://www.autobazar.eu/ford-cougar-25 ... 54118.html a nie krpatý svišť
Swift len s veľkým sebazparením, držím palce a pevné nervy
Swift len s veľkým sebazparením, držím palce a pevné nervy
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Rodinu nerieste vobec, hovoim, nevojdeme sa budem to riesit predame vymenime. zatial sa branim tomu
Ten Cougar by bol fajn, aj dva mozem kupit za cenu svista hehe
Ten Cougar by bol fajn, aj dva mozem kupit za cenu svista hehe
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Neviem ako na stareho ale noveho swifta truhlu hore das aj na 3 dverak, mas to v prislusenstve http://www.suzuki-mi.sk/automobily/site ... _07_15.pdf
Svojho casu bolo bezne rodinne auto felicia, co ma oproti swiftu akurat trochu vacsi kufor, cize urcite sa da aj s malym autom. Ale nerobil by som si dobrovolne zle s 3 dverakom a truhlou. Nepoviem, keby si mal novu A5ku ale pri aute s cenou okolo 5K... Ani nevravim, ze ked pojdes s truhlou 80+ tak to robi masaker hluk.
A ked uz, tak rozumnejsie mi pride premontovat delene zadne sedadla z 5 dverovej verzie.
Svojho casu bolo bezne rodinne auto felicia, co ma oproti swiftu akurat trochu vacsi kufor, cize urcite sa da aj s malym autom. Ale nerobil by som si dobrovolne zle s 3 dverakom a truhlou. Nepoviem, keby si mal novu A5ku ale pri aute s cenou okolo 5K... Ani nevravim, ze ked pojdes s truhlou 80+ tak to robi masaker hluk.
A ked uz, tak rozumnejsie mi pride premontovat delene zadne sedadla z 5 dverovej verzie.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
novsi ma v kolajnickach tie otvory na montaz stary to nema. uvidime veru co vymyslime. je to investicia cca 500 euro co nie je malo.
Ten kočík máme aj mi úplne odporúčam, keď sme šli siedmi v Sharane na výlet kufra už moc neostalo ale ten kočík sa tam vliezol bez problémov.maniak napísal: ↑St 24. Okt, 2018, 18:13 Jednoduska, co tak maly kocik? Hlboky potrebujes tak ca. na pol roka. Ja viem, ze toto si zeny radi vyberaju, takze presviedcat ju na nieco nebude jednoduche. Skusim len drobnu radu. My mame sportiak Babyjogger Citymini (4-kolesovy), ku ktoremu existuje aj hlboka vanicka, kocik samotny ide pri zlozeni na plocho (asi 10-15cm hrubka). Kamarati mali nieco od Concordu (3-kombinacia), ktora bola uplne rozlozitelna a skladna (vratane splostitelnej vanicky).
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
kocik zapisany, na jar budem zhanat (popripade pm ak predavate )
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ja len si pozicaj od niekoho a vyskusaj si tam vajco/detsku sedacku dat a vybrat a uvidis kolko si mozes dat sedacku dozadu. V swiftr to musi byt zaujimave
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs