Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa Jednoduska »

policajt a pokuta toho sa bojim najmenej, poznam jedneho cloveka co mu naparili presne za 10mm sirsi rozmer lebo uz nemali za co ine.

skor to principialne riesim, dumem nahlas ci to je v pohode urobit ci nie. ale ak osa poznam, mam rad veci naporiadku to by som len potom bol smutny...
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Pozri, zalezi kde zijes a kde sa pohybujes. V TO som spravil TK aj bez auta..... v BA auto co prechadalo bez problemu v TO nepustili skrz totalne kretensku blbost v papieroch ktora nesedela a uz bolo...
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

Jednoduska: vsade mozne su spekulanti co ti za 50e daju cert a spravia celkovo zapis kolies ak to neni extrem.

skilex, preto lepsie autobusom ? ten ma isto 100kW :D
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

ako zrobit TK nemam problem to si vlastne uvedomujem ze ani auto tam ist nemusi, za 20 eur mam vybavene ale celkom mam hrdost v tom, ze tam idem s autom ktoremu nic neni aj napriek veku 12 rokov a tak by som asi chcel nech to ostane.

vlastne si tu odpovedam sam :) hodim mail importerovi ci nahdou ale ak nie, tak kaslem na to.

Dikicko! :P
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

Jj. Pekne na heureku a kup si svoj rozmer cinaky ako ja a budes fesi. Inac borci idem stredu do blavy ta mozem nieco vziat dakomu a stvrtok alebo nedelu spet. Premyslam.ci ist z blavy do prahy na rozbijacku.mam zalizt temu dakde ci dakomu netreba daco odniest?
hry- ps5
doma-HP probook
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

No nas mesiac do zadu zastavili policajti. Sli sme v Taxify (nieco ako Uber), len bezna kontrola o jednej rano, nesiel rychlo nic. Cekli pneu, nesedeli s papiermi, davaj pokuta znacky dole. Auto nebolo jeho, mal ho len pozicane od kamarata ale to policajta nezaujimalo - poilicajt bol ale mily, slusne sa bavili, uplna pohoda. Nakoniec ich ale ukecal (neviem ako) a pustili nas.

Preco to pisem? Kupil som auto kde mi majitel mal dat 16" disky na zimu aj s kolami. Dal mi 15" ktore neschvaluje importer. Cize teraz ich musim predat a kupit 16" lebo viem ze ma za to mozu pokutovat..

Cize ako je to s tym certifikatom z inych diskov? Viete poradit ako to ojebabrat?
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

Certifikaty na disky platia iba na tie disky, ojebabrat ti to neodporucam nijak, nakolko hocikto znaly ta da na sud v pripade nehody a budes platit riadnu palku. Len ti chcem pripomenut ze PZP kryje aj naklady na liecbu, tzn ak sa clovek dostane do nemocnice a polezi si tam tyzden, a tebe sa zisti ze mas ine rozmery nez schvaluje vyrobca (vsetko sa foti), tak poistovna odmietne preplatit liecbu a budu to vymahat od teba, taky tyzdnovy pobyt je cca 6 az 10 tisic eur. Jednotlive osetrenia v radoch stoviek eur.

Takze ak tam mas mat 16", tak si tam daj 16", a nevymyslaj tu s radami ako to ojebat lebo sa akurat ojebes sam, a to su take cifry ze hocijake disky by boli lacnejsie

.
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

tak tak, nema to veru zmysel. ja som prezuval co mi predal typek tiez to bol blby rozmer.

cakam akurat na odpoved od importera ku 205/40 ale necakam pozitiva.

Stefan, neobujem nic co nema na mokrej vozovke aspon B brdznu drahu a hlucnost pod 71 db. ako sme tu milion x pisali, sice to boli penazenku ale na gume nesetrim. setril som za mlada a stastie prialo, decko mam az planovane, uz to skusat nebudem :-D
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Ta pri tvojom najazde do zakrut isto riesis hlucnost ked isto piskaju. Dnes som prezul tie goodride a turbo mi pridu tvrde a mam pocit ako by ma niektp tahal dpzadu stale ked idem. Zajtra s nou dam cca 70km tak som zvedavy.
hry- ps5
doma-HP probook
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

nepredpokladas shad, zenvouse jazdim na plno? prave naopak.
sam tu davas dovody preco neobuvat hovadiny neviem co viac napisat :-D pod si zajazdit ako drzia normalne zimne (nie premiove) niekedy.
ANONYM_a7

https://www.autobazar.eu/ford-mustang-5 ... 46078.html tvl riadna prasacina dal by som si povedat :D
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Mne tie nove mustangy nesedia, chyba mi tam ten stary automat pod volantom.radsej 40rocnu sunku. Ale z vonku je celkom pekny. Podkapotou som cital clanok z 2012 ako vraj okolo 100km treba gumam novym si "sadnut". Ja praveze pisem pocity. Zijem pre pocity a rad skusam/cestujem/zazivam. Praveze ten pocit jazdenia na novej cine sa da zazit no.
hry- ps5
doma-HP probook
Jednoduska
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver

ten mustang je riadny. za cenu novej i30n, preco nie.

ale 2k len registracny poplatok :D
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03

Príspevok od používateľa molnart »

som jediny komu pripada blbe ze v mustangu su ovladacie prvky z najlacnejsieho focusu?
Spoiler: ukázať
PC: CPU: Intel Core i5 12600K with Silentium Fortis 5 ARGB MB: MSI Tomahawk Z690 DDR4 RAM: 2x 16GB G.Skill Ripjaws V 4400-19 DDR4 GPU: GigaByte Eagle GeForce RTX 3060 Ti OC HDD: Samsung 970 1GB GB PSU: Corsair RMx (2018) 650W Case: Fractal Meshify 2 Compact Monitor: Philips 272B7QPJEB OS: Win 11 64-bit
Notebook: HP EliteBook 840 G6 Core i5 8265U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Server: HP Microserver Gen8 Xeon E3-1265Lv2, 16GB ECC DDR3 OS: PVE + OMV + OPNsense
Phone: Samsung Galaxy A52s
Tablet: iPad Pro 11 (2018)
ANONYM_a7

Urcite nie ale to nema byt luxusna limuzina. Interiet mustangu bol vzdy sparta. Mustang je pohodlne GTcko s V8 za normalne prachy

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"