Všeobecná diskusia
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Re: Všeobecná diskusia
Takže podvozok na brambore porobený, vymenené aj niektoré veci čo neboli nutné, difík taktiež, nový nehučí, nebúcha Pred ZIMOU ešte náplne a filtre pomeniť, nahodiť sviečky čo sú kúpené už pomaly rok a ide sa! Týmpádom mi chýbajú už len zimáky, niekto nejaké na predaj? R15
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Ked ho komplet spravis daj vediet pls. Rad ta ho zbavim ked bude pojazdne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
snake, chapem co s tymi pneu pises... lenze ludia su zmagoreni z toho, co pisu predajcovia pneu a weby ala novy cas...
no mna by ma zaujimalo, co je podla zakonodarcu “zimne obdobie” v paragrafe 38, ktory je cely o “premavke v zimnom obdobi”. Ak je to v zmysle astronomickeho clenenia roka na jarne, letne, jesenne a zimne obdobie, tak je to cca 21.12 - 20.3 (kedze naozaj na M a N1 sa nevztahuje cast ustanovenia s intervalom 15.11-31.3)
no mna by ma zaujimalo, co je podla zakonodarcu “zimne obdobie” v paragrafe 38, ktory je cely o “premavke v zimnom obdobi”. Ak je to v zmysle astronomickeho clenenia roka na jarne, letne, jesenne a zimne obdobie, tak je to cca 21.12 - 20.3 (kedze naozaj na M a N1 sa nevztahuje cast ustanovenia s intervalom 15.11-31.3)
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Tak precital som si dany zakon a dozvedel som sa nieco nove. Netusil som ze "terenne motorove vozidla" maju vynimku z tejto povinnosti nosit M+S pneu na lade/snehu. Podla prilohy c. 1, cast B, bod 5 k zakonu 725/2004 Z.z. do tejto kategorie spadaju vozidla G (terenne) a S (specialne). Ja mam M1G, takze by som mohol skvelo trollovat fizlov, akurat pouzivam cely rok offroadove M+S pneu. Pri mobilizacii armady vsak mozu trollovat oni mna - pridu a zabavia mi auto.
Co sa tyka S-pecialnych vozidiel, tak:
Co sa tyka S-pecialnych vozidiel, tak:
Kód: Vybrať všetko
Vozidlo kategórie M, N alebo O so špecifickými technickými vlastnosťami, ktoré umožňujú vykonávanie funkcie,
ktorá si vyžaduje špeciálnu úpravu a/alebo špeciálne vybavenie. Pri neúplných vozidlách, ktoré majú patriť
do subkategórie vozidiel na špeciálne účely, sa k označeniu kategórie vozidla písmenom a číslom pridáva písmeno ‚S'.
Rôzne typy vozidiel na špeciálne účely sú vymedzené a uvedené v oddiele 5 časti A prílohy II smernice.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
X5 predana i didnt see it comming
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Zarobenee,musi byt... este neviem co vezmem,musim uvazit aktualnu situaciu
P.s. po troch hodinach na bazaroch konstatujem,ze lutujem predaj svojej x5... (aj napriek tomu,ze som v pluse..) sh.t
P.s. po troch hodinach na bazaroch konstatujem,ze lutujem predaj svojej x5... (aj napriek tomu,ze som v pluse..) sh.t
existuju stresne nosice ktore nebudu na dialnici piskat? a mohli by teda byt na aute nonstop
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Cesta medzi Novou Bystricou a Oravskou Lesnou zasnežená a aktuálne aj s jednou čelnou zrážkou... ...žeby letné pneumatiky?undertaker007 napísal: ↑Ne 28. Okt, 2018, 15:01Ty budeš z Bratislavy, však?
V Železnôm som sneh našiel tento rok ešte 26. mája
V BA aktuálne sneží.. sh*t! Chcel som prezuvat buduci vikend
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja om vcera siel mimo mesto 9Kosice) a bol som veru rad za zimne, 2 stupne, vlhka cesta, letne by lietali.
Ved je uz aj nacase, chudak kvietky pokvitnute koncom novvembra nevedia co robit idem asi aj tie gumene koberceky dat predsa na zimu, to vidim ze bude zasa viac blata ako snehu.
Ved je uz aj nacase, chudak kvietky pokvitnute koncom novvembra nevedia co robit idem asi aj tie gumene koberceky dat predsa na zimu, to vidim ze bude zasa viac blata ako snehu.
2 stupne boli uz v sobotu poobede. Nad ranom uz mrzlo a vcera chvilu padal zmrznuty dazd.
Asi najvyssi cas objednat zimne. Dnes zase slnko vonku.
Asi najvyssi cas objednat zimne. Dnes zase slnko vonku.
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak dnes trosku testovania:
Tiguan R-line, nato ako z vonku je velke, tak je vnutry male, vybava fajn, po meste/mimo meste, fajn jazdenie ale ten plastovy feeling nevim
Karoq - male, alebo mensie ako tiguan, plastka
Octavia - lacnejsie, celkom priestranne, vo vybave aj celkom vyzera
Kodiak & SuperB- celkom fajn a priestorov, vybavo, feeling (35k+)
Tiguan R-line, nato ako z vonku je velke, tak je vnutry male, vybava fajn, po meste/mimo meste, fajn jazdenie ale ten plastovy feeling nevim
Karoq - male, alebo mensie ako tiguan, plastka
Octavia - lacnejsie, celkom priestranne, vo vybave aj celkom vyzera
Kodiak & SuperB- celkom fajn a priestorov, vybavo, feeling (35k+)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs