Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
scream nemas nejak videjko z jahodnej? co si pamatam tak dost slusnu stopu si si daval, akurat to neviem najst
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Stefane2, zajtra pozriet pozemok? mozme dat aj obed. ak mas chut pingaj
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Jutre mam itil ale o 1045 cca mozem a vyskusas gumy more a hned dalsie beres cinaky. Ako nebude to ako medacik ale k pozemku dojdeme
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Jake si kúpil naloniec? Tie tomkety?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Nekupim si cinaky Stefan tuto konverzaciu zbytocne budes skusat je to strata casu
nevidim dovod setrit XY $ a riskovat zivoty seba, mojich blizkych alebo hocikoho ineho na ceste.
no dnes uz nakoniec nestiham musim odbehnut domov na obed tak zajtra ked tak. popripade poobede dnes mozem hocikedy, cislo mas pingni.
nevidim dovod setrit XY $ a riskovat zivoty seba, mojich blizkych alebo hocikoho ineho na ceste.
no dnes uz nakoniec nestiham musim odbehnut domov na obed tak zajtra ked tak. popripade poobede dnes mozem hocikedy, cislo mas pingni.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
aj za dobre koruny sa daju kupit rozumne pneu:)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ano, ved nie kazdy musi mat conti sport ocntact 6, ale taktiez si jednoducho nekupim nic co nebolo milion x testovane a nenajdem to v ADAC testoch a tak. popripade apson tyrerewies.co.uk, kedze tam su recenzie po x rokoch pouzivania, nie nove.
-
- Pokročilý používateľ
hlavne by som si uz nikdy nekupil jazdene gumy /ako za mlada/ radsej o triedu nizsie ale nove
Tak jazdené ako jazdené, je rozdiel ročné so 6mm dezénom a 5 ročné s 1mm dezénom
Ale je pravda že jazdené som zatiaľ kupoval iba s autom a najlacnejšie do čoho som šiel boli Matadorky a Barumky.
Ale je pravda že jazdené som zatiaľ kupoval iba s autom a najlacnejšie do čoho som šiel boli Matadorky a Barumky.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
A ja mám obuté jednoročné zimné pneumatiky, bohužiaľ, zastrelte ma, nespomeniem si ani za svet, čo sú to zač a včera som kúsok za Vrútkami smerom na Turčianske Teplice chytil v pravotočivej zákrute taký šmyk, že dovidenia... ...som musel najbližšie na pumpe zastaviť a trošku sa ponaťahovať, čo som bol akýsi stuhnutý...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
No to je to, ze na gumach slabych clovek iba raz pociti ze su lacne, ale ten raz...
Svokrovci mali totalku koli setreniu na gumach, ze jednu sezonu este daju. ja toto prosto nebudem nikdy riskovat.
Ale zaroven nevidim az taky problem v kupe jazdenej gumy, hlavne na moj rozmer. ked je predsa guma mlada (do 3 roky dajme tomu), kvalitna znacka, nie je tvrda a nijako znicena. tak teraz dilema, lepsie jazdena kvalitna alebo nova nekvalitna?
Ale u mna je to specificke, ten moj rozmer neexistuje jednoducho za lacno
kurna este m anahovorite na nejake nove nankangy ci tristary ci co lebo seriozne dumem o jazdenych, auto nebudem mat uz viac ako 2 roky uz prosto.
Svokrovci mali totalku koli setreniu na gumach, ze jednu sezonu este daju. ja toto prosto nebudem nikdy riskovat.
Ale zaroven nevidim az taky problem v kupe jazdenej gumy, hlavne na moj rozmer. ked je predsa guma mlada (do 3 roky dajme tomu), kvalitna znacka, nie je tvrda a nijako znicena. tak teraz dilema, lepsie jazdena kvalitna alebo nova nekvalitna?
Ale u mna je to specificke, ten moj rozmer neexistuje jednoducho za lacno
kurna este m anahovorite na nejake nove nankangy ci tristary ci co lebo seriozne dumem o jazdenych, auto nebudem mat uz viac ako 2 roky uz prosto.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
napr. ja som s Nankangami na predohrabe neskutocne spokojny, drzia ako priklincovane a predovsetkym aj na vode, tam kde Continental uz nedrzal, Nankang drzal
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
no napr nankang ma vo vseobecnosti slabe hodnotenia hlavne na vode a pod ... aspon co si pametam, jak som to teraz lustroval..
ale ono to je tak, kupis sadu za 250 nejake matadorky, za 400 bridgestony, atd ... rozdiel 150e / sada / 3-4roky, to je kolko mesacne na udrzbu auta do 5 eur?
celkovo si myslim,ze ked clovek nejazdi jak kreten stacia aj lacnejsie gumy (rozumej ten zlaty stred). pri normalnych pneu uz take rozdiely nie su jedna je lepsia v tom, druha v inom, ziadna neni ultimatna...ale celkovo velmi dobre hodnotenia maju continentalky (co som pozeral).
ale ono to je tak, kupis sadu za 250 nejake matadorky, za 400 bridgestony, atd ... rozdiel 150e / sada / 3-4roky, to je kolko mesacne na udrzbu auta do 5 eur?
celkovo si myslim,ze ked clovek nejazdi jak kreten stacia aj lacnejsie gumy (rozumej ten zlaty stred). pri normalnych pneu uz take rozdiely nie su jedna je lepsia v tom, druha v inom, ziadna neni ultimatna...ale celkovo velmi dobre hodnotenia maju continentalky (co som pozeral).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
jj, ja som to tiez videl, neveril som, mal som dobru cenu ... 225/45 r17 ... a ako vravim prekvapeny som bol , sice sa deru pomerne rychlo, ale fakt drzia Ale ja som si na svoje aj tak na zimu kupil Nokian WR D4 - pre zmenu. Niekde chvalia viac ako Continetnal
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
zas by som riesil podla modelu, nie znacky
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65