Stavba rodinného domu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 25. Mar, 2023, 19:17
Re: Stavba rodinného domu
Viac by som sa bál toho že z druhej strany bude ten kráter čo si im to nepovedal keď to montovali tak by proste zarezali do jedného vždy flexov drážky na kábel a položili na to druhý diel.
CPU: AMD 7800X3D GPU: Asus TUF Gaming RTX4080 MB: Asus TUF Gaming B650m-PLUS RAM: 2x16GB Kingston 6000 PSU: Asus Strix Aura 850w Gold SSD: Kingston Fury Renegade 1TB CASE: GameMax Spark Monitor: Alienware AW3432DWF
- zodiaq
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Uvažoval som aj nad tým skúsiť vrchný diel vybrať a skúsiť to tak ale kleber nepusti.
Keby som o tom zámere vedel v dobe inštalácie plotu určite by som to riešil prebrúsením. Teraz je na to už neskoro.
Predstava je že začnem tenkým vrtákom a postupne tu dieru vybrúsiť väčším a väčším. Na uchytenie svetla netreba veľký otvor, skôr mam obavu z otvoru pre kábel. Len ci je to vôbec realizovateľne alebo sa mam na to radšej vytoto...
Keby som o tom zámere vedel v dobe inštalácie plotu určite by som to riešil prebrúsením. Teraz je na to už neskoro.
Čiže moja lacná 80€ Boschka, príklep a tupý hrdzavý vrták 12, full otáčky a tlačiť, tlačiť, tlačiť?
Predstava je že začnem tenkým vrtákom a postupne tu dieru vybrúsiť väčším a väčším. Na uchytenie svetla netreba veľký otvor, skôr mam obavu z otvoru pre kábel. Len ci je to vôbec realizovateľne alebo sa mam na to radšej vytoto...
AsRock DeskMini H470 - Pentium G6400 4Ghz, Noctua NH-l9i, Ballistix 2x8GB 2666Mhz, WD Blue SN520 256GB, 2xToshiba L200 2TB, Intel AX200
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
Sony PS5 Slim/ 2TB Samsung 990 Pro , Samsung QE55QN90B, Redmi 10C
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
inac kde by ste mi odporucali kupit plot? zvazujem take kovove dielce akokeyb sietka polozete na vymurovanych DT. resp niekto kto sa vyzna do plotov, asi 60m do svahu potrebujem okolo domu. dakujem
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook