SKiLEX napísal: ↑St 05. Dec, 2018, 21:26
lol, keby pozeral sharana, alebo multivana tak nepoviem ani slovo
ale touran je o par cm vacsi golf, s kufrom o velkosti priemerneho kombiku nizsej strednej
golf variant vs touran 605l vs 620l ale po sklopeni 1620l vs 1989l, ale veci ako vyssi posed, viacej miesta vzadu. Decko upinas vo vacsej vyske a ma viacej miesta vzadu + je ako 7 miestna verzia. Ale to sa asi tazko niekomu vysvetluje, kto ma pol roka vodicak aj s cestou nie ?
Touran neni nic ine ako golf nafuknuty smerom nahor. Pre 1-2 decka ideal (odskusane), sharan je uz vacsi ponuka aj viac, ale nestoji 25k ale 40k ze
hele, ja s tebou maximalne suhlasim vo vsetkom co si napisal
to bola narazka na stiva, ktory sa hned "smial" ze kupuje dodavku/minivana... a ja som len upozornil na fakt ze touran ma do dodavky daleko
Ten Touran co sa tu spominal je uuuuplne iny ako Golf alebo Golf Variant. Prva vec je posed, do toho auta proste vlezies a sedis. Ani hore, ani dole. Posed skoro ako na stolicke. Miesta vzadu je viac aj na sirku a aj pri obsadeni tromi ludmi si nebuchas hlavu o bocne okna, proste nie je to az tak stiesnene ako v Golfe. Kufor je taky typicky kombikovsky, hlboky no zaroven aj vysoky. Ma to rovnu podlahu a rovne steny, co je super ked tam treba natrieskat krabice az po strop. Nastavenie podvozku o dost tvrdsie ako Golf ale stale to ma daleko od BMW a inych sportovo orientovanych podvozkov. Co je horsie oproti Golfom je citlivost na bocny vietor a tak isto aj vyrazne stupa spotreba pri vyssich rychlostiach.
A s dodavkou alebo oplastovanymi "zasobovacimi" vozidlami aka Caddy, Berlingo by som to neporovnaval uz len kvoli odhlucneniu a komfortu. Inak je to porovnatelne velkostou aj ovladatelnostou s inymi vacsimi osobakmi. Samozrejme je to vacsie ako Fiat 500
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Čaute,
Našiel som si za stieračom v ke papierik od polície že nemám rezidentsku /parkovne a mam sa dostaviť bla bla... Stal som na mieste pri práci kde vždy ale to je fuk... Eei zmluva je vraj neplatná. Plus to len tak sa necháva papier za stieračom? Bez papuče? Keby nasnezilo a rozmoci sa a ja pustím stierače? Len sa pýtam
Ja som rovnaký scenár od Mestskej polície v Žiline odignoroval niekedy na jar tohto roka a doteraz nič.
Tvrdili, že som stál na trvalo trávnatom poraste.
Bolo nasnežené.
Pod snehom betón.
Video a fotografie mám, pre istotu, doteraz.
Hlavne mestska policia nema opravnenie ti fotit auto,cize ked sa budes natahovat, bez papuce je to len tvrdenie proti tvrdeniu, nakolko fotodokumentacia je nezakonne ziskany dokaz,tj maju dokaznu nudzu a cau - aspon takto sa to zastupuje
Inak update vymeny mojho SSS za rodinne auto, co to pocitane, co to popozerane poskusane.
budem asi vyberat medzi Hondou FRV a <> grand Scenic, popripade nieco podobne
Este ze mam casu do jari kym predam SSS lebo by som uz nieco kupil... a ked stupne crypto tak mozno stupne rozpocet ale zatial to vidim ze dieta pride skor ako to