Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
chalani a ten novorocny vtip o debilovi co si zamrznute skla na mercedese skrabal spodkom plechovky a doskrabal toho hodne, som vam vravel?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
fakt skrabance? nebude to len nanos hlinika? to musim vyskusat niekde
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
@wingo, snejk tu tusim daval ze na jeho A8 to bolo 2,5k, tak u quickyho to bude podobne
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
neviem kamos menil v merc E350CDI 2012 za 500e?+ robota 2kila... netusim, ale ozaj som ostal smutny a sklamany zo svojho zatmenia. vyzera to jak cmuha a nechtom je citit jemny skrabanec.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mal si vidiet moje celne ked som s lopatou dava dole sneh z auta ale uz nevime znacku toho auta aj kebyze ma odstrelis.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
To je naaaaake divne, to muselo mat nejaku povrchovu upravu, nechce sa mi verit, ze takto sa da poskriabat sklo. A to som videl uz vselico
Ale aj tak zaujímavé, ja som dlho na Accente používal túto kovovú škrabku (https://www.bbn.sk/z62908-coyote-skrabk ... vova-lista) a nemal som poškrabané sklo...
-
- Pokročilý používateľ
no ja vam neviem pani a damy :O v kazdom pripade som nemilo prekvapeny mojim zatmenim...a uvidime co s tym dalej neni to nejake tragicke ale vyrusuje ma to tam, kedze uz o tom viem.
Prelestit pastou s malou zrnitostou. Nemalo by to byt zlozite. Sice ty mas pravdepodobne viac elektroniky v celnom skle ako ja v celom aute
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
spodkom.... plechovky ... skrabal .... okno ... na mercedese ja viem ze sa nepatri smiat z nestastia druhych ale toto dost krute hned na zaciatok roku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ak máš dobrú poistku daj to na vandalizmus, sestryn chalan si kúpil novú rapid utiekol mu pes naháňal mačku po dvore tá sa schovala pod auto ten čokel mu doslova rozjebkal celý predok auta aj kapotu. Menilimu Nárazník, Svetlá, Blatníky aj kapotu. Ale keby ste to videli človek by povedal že toto zviera nedokáže to musel byť dáky curak. Doslova odrhnuty nárazník proste úplný bonus.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nemas foto predku toho auta to by som si akoze fakt pozrel
Havarijna to pokryje.
Ja som skrabal s nechtami. Plechovku som nemal po ruke.
Ja som skrabal s nechtami. Plechovku som nemal po ruke.
.