Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Asi tak, od niekedy 1/4 minuleho roku sa to tak sprisnilo ze koniec, jedna stanica vraj vyhodila za pol roka tolko aut kolko za cele jej fungovanie lebo sa boja.. dneska to uz bez auta isto nejde
bez auta to uz nejde hodne dlho nakolko sa fotky odosielaju a z nich sa cita ECV, teraz sa to sprisnuje roznymi uhlami a dalsimi kamerami.
Ale tak, homolofci nam hovorili aj peknu prihodicku z vychodu, kde na kamere bolo videt technika jak vystupil, zmizol za auto, zrazu sa na jednej nohe vratil s velkou bagandzou, a zacal nou pribrzdovat valce manualne. Nemusim pripominat ze ta MAHA ma taku silu ze pri zlom ovladani vie zosrotovat pneu, rozbit prevodovku a pod.
A aj toto je jeden z dovodov preco sa preskolovanie a uvadzanie novych kontrolnych noriem zacina v SEKE vzdy vetickou - Vy SAMI viete preco tieto opatrenia robime.
Ale tak, homolofci nam hovorili aj peknu prihodicku z vychodu, kde na kamere bolo videt technika jak vystupil, zmizol za auto, zrazu sa na jednej nohe vratil s velkou bagandzou, a zacal nou pribrzdovat valce manualne. Nemusim pripominat ze ta MAHA ma taku silu ze pri zlom ovladani vie zosrotovat pneu, rozbit prevodovku a pod.
A aj toto je jeden z dovodov preco sa preskolovanie a uvadzanie novych kontrolnych noriem zacina v SEKE vzdy vetickou - Vy SAMI viete preco tieto opatrenia robime.
.
Len mam pocit ze to stale nejako nefunguje a hrame sa na to, ze akoze sprisnujeme pravidla ale nakoniec sa najde sposob ako s tym vybabrat. Staci si pozriet fora a fb skupiny, kde sa chvalia ako presli s cat off, vykuchanym dpf, swapnutymi motormi a podobnymi blbostami. Lebo ved naco si to dat do poriadku, radsej dam Karolovi na kontrole 20 do vrecka a nejako prejdem.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
metodika merania na ek je na smiech...
bez kat, egr, dpf prejde hocake auto bez uplatkov
bez kat, egr, dpf prejde hocake auto bez uplatkov
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
a musia nafotit datum na lekarnicke, ci to zatial este nezaviedli?
to uz ani zavadzat nemusia ked uz od tohto roka to bude nepodstatne a aspon na niecom sa usetri
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
unik kvapalin je tusim len ta varovna zavada, ci jak to oznacuju...prejdes s tym, ale upozornia ta. Na starom aute mi presakoval olej na boku motora ako je prevodovka/zotrvacnik (alebo co to je) a len ma upozornili.
Za hrdzu nepresiel svagor s Golfom III, ktory inac nemal ziadny problem na svoj vek. Nebol to ziadny extrem, diery...ale proste nepresiel. Po oprave/vymene hrdzavych veci presiel v pohode.
Platnicky im tusim nevadia, no mozu sposobit, ze neprejdes meranim brzd. Mal som ale zodrate kotuce a presiel som LTT, len kvoli dobrej voli technika. hned mi vravel nech si to hned idem vymenit.
Co som bol naposledy na STK asi pred rokom, tak tam toho evidovali dost...vsetko mali na kamerach. Este aj na konci, ked tukal udaje do pc vedla auta, mi technik povedal, nech idem blizsie. Aby som bol spolu s nim na kamere, ako majitel auta, ze som tam fakt bol.
Ako mozu auta bez DPF prejst EK. Daco som pocul, ze sa tam flashuje RJ, tak neviem, ci sa nejak upravuje spalovanie. Kedze DPF chyta emisie, tak aby to nepustalo moc veci von = neprejde meranim.
nj, som sa zmagoril sam. To je tak, ked si clovek da par poharikov a potom beha po netewerwest napísal: ↑Št 31. Jan, 2019, 18:07 Kde vidis ze sa to stalo? Tu to nikto neopisal, sam si si o probleme s diag na stk napisal a rozculujes sa nad tym. Snake sa ti to pokusil vysvetlit a ako by si si ani neprecital co napisal folia a rezerva je celkom svinstvo, ale ty sa rozculujes nad niecim inym..
Napisal som k tej rezerve. Diagnostiky som dal len ako dalsi priklad, kedze mi napadlo, ze STK isto nemaju origose. Ked uz vytahuju zaznamy z RJ, tak to ma byt 100% garantovane = cez origos diag. A aj rozmyslat aku chybu to hlasi. Nieze technik uvidi hocijaku prechodnu chybu a automaticky je auto nesposobile. Ak by to hlasilo nejaku stalu zavadu, napr. katalyzator, spalovanie atd. to chapem. STK ma byt v tomto nepriestrelne, aby sa kvoli blbine nesposobili ludom zbytocne problemy. Pretoze to nieje lacne. To bola cela pointa toho, co som pisal.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Ale je super ze setrime vzduch, a (ne)mame kvoli tomu lacnejsie a efektivnejsie paliva, ze?
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
pani, riesil som pre kamosa rozbite celne sklo od kamienku, samozrejme Kooperativa odmietla plnit... v zmysle toho co som tu uz pisal som podal "zalobu" s tym, ze dnes mame korunky na ucte (vratane urokov, nakladov atd) velmi pekne to maju spocitane,ze 9 ludi sa na to vykasle a jednemu to zaplatia...
celkovo to trvalo cca 6mes, bohuzial VSU to mal v sufliku 3 mes bez pohnutia, cize by to inak bolo podstatne rychlejsie
celkovo to trvalo cca 6mes, bohuzial VSU to mal v sufliku 3 mes bez pohnutia, cize by to inak bolo podstatne rychlejsie
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a zaplatili az na zaklade rozhodnutia sudu teda? alebo im stacil list od pravnika o predzalobnej vyzve?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
mal aj vinnika na ten kamienok ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
na predzalobnu ani nereagovali, takze im isiel navrh na platak v upominacom konani a teraz pekne zacvakali vsetko vratane trov konania 200e+ (aj predzalobna).
v tomto pripade mal vinnika.
zatial s kooperativou 3:0 pre mna
v tomto pripade mal vinnika.
zatial s kooperativou 3:0 pre mna
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
potom ked to skonci tak od poistovne si pytas love za svoje sluzby ci to klient plati vopred?blahozelam inac
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Je niekde štatistika nehodovosti automobilov kvôli zlému technickému stavu?
Lebo mne tá kontrola akou prebieha STK vôbec nepríde postačujúca, dokopi tam snáď ani nič nekontroluje. Svetla, brzdy atď. to si dá každý Jožko doporiadku pred STK. Ale čo zvyšok to že sa postavy chalanisko pod auto v jame je akože čo, mne tam našiel raz niečo a to prasknutú gumu na poloosi a robil tam s toho vedú ako keby som tam mal dieru v podlahe ale hľadal dlho chlapec a to mám starý vred.
Mne to príde také bububu ale všetko je to vlastné iba o peniazoch, však každý normálny človek si nechá tie základné veci opraviť a technickou musíš prejsť. Hlavné to nerobiť dva dni pred STK.
Lebo mne tá kontrola akou prebieha STK vôbec nepríde postačujúca, dokopi tam snáď ani nič nekontroluje. Svetla, brzdy atď. to si dá každý Jožko doporiadku pred STK. Ale čo zvyšok to že sa postavy chalanisko pod auto v jame je akože čo, mne tam našiel raz niečo a to prasknutú gumu na poloosi a robil tam s toho vedú ako keby som tam mal dieru v podlahe ale hľadal dlho chlapec a to mám starý vred.
Mne to príde také bububu ale všetko je to vlastné iba o peniazoch, však každý normálny človek si nechá tie základné veci opraviť a technickou musíš prejsť. Hlavné to nerobiť dva dni pred STK.