Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
tak aspon ze ci je to standard u konkretneho koncernu alebo tak nejak, tak som to myslel samozrejme ze kazdy model menovat by bola p*covina
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
VW Group odpaja.
Fiat,Peugeot neodpaja...pokial sa mylim ,tak ma opravte
Fiat,Peugeot neodpaja...pokial sa mylim ,tak ma opravte
Snake napísal:http://www.stream.cz/video/515902-nejle ... nakladakem
no ja by som sa pos...
uvažujte trochu, viete koľko áut je po svete? Majú to tie autá ktoré to majú, embéčka to nemá, stačí?landrower napísal:o tomto som pocul, fakt, ktore auta to maju?
embecka to nahodou ma (joke) . K teme spotreba: nikdy som neveril aky rozdiel v spotrebe moze spravit dofukanie pneumatik na vyrobcom udavany tlak rozdiel je to vsak badatelny
- qq6600
- Používateľ
Nove Doblo 1.3MTJ stale ukazuje 2l - ked vyradis,aj ked nechas kvalt...Cize velmi pochybujem ze o desat rokov starsie auto bude odpajat...GTX 480 napísal:nieeee....Fiat musi odpajat
Akože, videl som už všelijaké brzdy (hladké, vrtané, drážkované), ale rebrované nie
.
Vidíš, Swift je schopný na palubáku ukázať v takej situácii kľudne aj 15, pretože to RJ nezvládne vyrátať, aj keď reálne ide za nulu.qq6600 napísal:Nove Doblo 1.3MTJ stale ukazuje 2l - ked vyradis,aj ked nechas kvalt...Cize velmi pochybujem ze o desat rokov starsie auto bude odpajat...
Čokoľvek čo má karburátor logicky neodpája, väčšina (ak nie aj všetky...) áut s priamym vstrekom odpojí...
- qq6600
- Používateľ
Takto presnejsie,s kvaltom pise 2,bez kvaltu 2,2 alebo 2,4 nepametam si to presne.Ale jakmile mas kvalt - brzdis motorom a otacky klesnu pod cca 1750 tak hodi spotrebu na volnobehu- logicky.Cize podla mna nejde za nulu ale tie dva litre...
a nemyslim si ze su taki sprosti ,ze nevedia tomu prisposobit palubak
a nemyslim si ze su taki sprosti ,ze nevedia tomu prisposobit palubak
karbec nemoze odpajat kedze strhava palivo prechodom vzduchu cez difuzor comu ked zabranis , zadrhnes motor.
- qq6600
- Používateľ
Jedine ze to nieje cisto manualny karbec,ale ma v sebe nejaku elektriku na odpojenie...
starý, odpája, na budúcej lanke ak nezabudnem (a bude sa mi chcieť prísť tým a nie octou), si to vyskúšaš
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Snek, to na com boli hentake brzdy??? prvy krat vidim
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ano odpojit privod paliva do palivovej komory moze cez ihlovy ventil napr ale v nej je este palivo ktore sa proste odpari v difuzore tak si to predstavujem ja. A pojem manualny karburator je dost haluzne napisane
neviem lawnmower, doslo mi to mailomlandrower napísal:Snek, to na com boli hentake brzdy??? prvy krat vidim
.