World of Tanks (MMO)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: World of Tanks (MMO)
nj najlepsie na tom je, ze 3 boti maju cez 1000 exp
http://wotreplays.ru/site/2552605#team
http://wotreplays.ru/site/2552605#team
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ja som to vypol ked som neprestrelil luchsa z is3 odzadu...
predpokladám že sa odrazila od tlačiaceho tankistu...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
dnes fajny mm.. ja 4 oni 8
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
lebo hras scouta -_- a to uz tak proste hadze... musis si pozret, aky ma dany tank mm
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zas jeden co ma krystalovu gul a vie ako hram..
ja uz dlho nemam ani jedneho scouta
http://i59.tinypic.com/1z65iqq.jpg
ja uz dlho nemam ani jedneho scouta
http://i59.tinypic.com/1z65iqq.jpg
Scout je lahky tank so specialnym MM. T-38 patri prave do tejto kategorie http://wiki.worldoftanks.com/Pz.Kpfw._38_(t)_n.A.
- mozes stretnut maximalne tier 8. Jeho nastupca, stredny tank Pz IV H ma standardny MM(+-2, tak ako vsetky ostatne tanky okrem scoutov), cize s nim nic vyssie ako tier 7 nestretnes.
- mozes stretnut maximalne tier 8. Jeho nastupca, stredny tank Pz IV H ma standardny MM(+-2, tak ako vsetky ostatne tanky okrem scoutov), cize s nim nic vyssie ako tier 7 nestretnes.
To vážne? Tak to sa nedá nijako ospravedlniť, aj keby mal hocijako dobre naklonený pancier, tak ho s is3 musíš prestreliťdexterav napísal:ja som to vypol ked som neprestrelil luchsa z is3 odzadu...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
aho,tak pardon,myslel som "stihac" nie scout
budem to musiet nejak pretrpiet
inak co je to vlastne scout? ake to vyhody nevyhody dana kategoria ?
budem to musiet nejak pretrpiet
inak co je to vlastne scout? ake to vyhody nevyhody dana kategoria ?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
pz38 nA je scout. Scout sa vacsinou hovori lahkemu tanku, ktory ma takto specialny matchmaking. V nasledujucom patchi bude o 1 uroven znizeny. Vyhody nie su prakticky ziadne. Idea je taka, ze tvojou olohou nie je ani tak strielat ako "nasvietovat" nepriatelske tanky a tvoji spoluhraci maju strielat. Da sa to, ale treba to vediet.
Podla mna je to katastorfalne zle rozhodnutie z hladiska herneho dizajnu, dat taketo tanky na uroven 4. Vie v tom velmi pomoct vybavenie tanku, ktore je vsak vzhadom k T4 tanku velmi drahe - binokulary, camo net, ventilacia.
Taktiez vacsina ludi (ako ty) zatial len ledva tusi, o com cela hra je a o scoutovani netusi absolutne nic, takze je to proste zo strany wargamingu podla mna velmi zle rozhodnutie.
Mozes to bud pretrpiet alebo hrat ine vetvy.
dexter: To sa moze stat. Netrafil si totiz jeho zadny pancier. Nezavisle na parametroch, pokial trafis pancier pod uhlom 14 stupnov alebo menej. Aspon myslim teda, zej e to 14 stupnov
Podla mna je to katastorfalne zle rozhodnutie z hladiska herneho dizajnu, dat taketo tanky na uroven 4. Vie v tom velmi pomoct vybavenie tanku, ktore je vsak vzhadom k T4 tanku velmi drahe - binokulary, camo net, ventilacia.
Taktiez vacsina ludi (ako ty) zatial len ledva tusi, o com cela hra je a o scoutovani netusi absolutne nic, takze je to proste zo strany wargamingu podla mna velmi zle rozhodnutie.
Mozes to bud pretrpiet alebo hrat ine vetvy.
dexter: To sa moze stat. Netrafil si totiz jeho zadny pancier. Nezavisle na parametroch, pokial trafis pancier pod uhlom 14 stupnov alebo menej. Aspon myslim teda, zej e to 14 stupnov
Naposledy upravil/-a M1ch4l v Ne 25. Máj, 2014, 15:32, upravené celkom 1 krát.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hram len rusov a nemcov..
pretrpim..asi len pustim hru,skryjem sa do kriku a idem do garaze..nemam sancu niecine robit,kedze je to pomale na scout
pretrpim..asi len pustim hru,skryjem sa do kriku a idem do garaze..nemam sancu niecine robit,kedze je to pomale na scout
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
skus pogooglit nejake tipy ako s tym hrat,je to plecka,neviem preco ho WG neda niekam na vedlajsiu vetvu,takto je to na nervy ako pre novych tak pre starych hracov,kedze novacik nema sajnu co s tym robit a je na dve veci v tyme,a ruku na srdce Pz38 ma daleko do scouta..
najjednoduchsie by ho bolo preskocit za free exp,ale tolko ich asi nemas este
// buchnut tam bino a siet,precitat si nieco o pasivnom spote a na par mapach by si za priaznivych okolnosti mohol nieco urobit
najjednoduchsie by ho bolo preskocit za free exp,ale tolko ich asi nemas este
// buchnut tam bino a siet,precitat si nieco o pasivnom spote a na par mapach by si za priaznivych okolnosti mohol nieco urobit
Podla mna je katastrofalne zle rozhodnutie z hladiska herneho dizajnu to, ze ludia na tier 4 nevedia vela o scoutovani, pretoze v hre neexistuje poriadny a hlavne povinny (ako napr. v Americas Army) tutorial, ktory by im to vysvetlil. Spoliehat sa na "externe" zdroje informacii je pri znalosti ludskej povahy riadne naivne (skratka ludia su lemry citat, alebo pozerat poucne videa a navyse povacsinou ani netusia, ze nieco take existuje). Aj ked si myslim, ze WG proste vyhovuje mat stado tupych hracov, ktori nic nechapu a myslia si, ze ked si kupia premko, alebo nedajboze t8 premium tank, tak zacnu zrazu vyhravat (resp. s premkom rychlejsie expit na vytuzeny T10, kde si myslia, ze budu kazdeho zrazu "ownit") .M1ch4l napísal: Podla mna je to katastorfalne zle rozhodnutie z hladiska herneho dizajnu, dat taketo tanky na uroven 4. Vie v tom velmi pomoct vybavenie tanku, ktore je vsak vzhadom k T4 tanku velmi drahe - binokulary, camo net, ventilacia.
WoT/AW - Hadent
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
takto by mohol wot raz vypadat uzasna grafika toho tanku
S tým ich pripečeným enginom asi ťažko... Nech radšej dajú už multicore support a všetky tanky do HD
Ak chcete zahrať četu pridajte si ma (kukis12345) hrám tier VII, V,IV, II
Ak chcete zahrať četu pridajte si ma (kukis12345) hrám tier VII, V,IV, II
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
ja momentlane len T9 musim uz konecne doexpit to WT
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic