nuž,... už si ľudia, ktorý s tým počítali, keď im to tu lolqo fanaticky odporúčal, budú volať a platiť kuriera samistiv napísal: Ne 03. Jan, 2021, 13:35 kancelarska-zidle.cz mala tiez premiovy servis a uz ho poskytuju len v CZ. Cize pekny priklad toho, co moze byt o rok, dva, tri.
Stolicka k PC
- Leon
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Stolicka k PC
.
Tak v tom druhom shope stala doprava 50€, cize aj tak by som nevyhral.
Ja len tak vravim. A uz je to 2,5r.
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ja tiež, mňa z toho neviň, ja nemôžem vedieť všetko. To isté v prieskume obchodov, ja sa musím spoliehať na to, čo sa niekde píše/niekto mi napíše, i keď tu som to špecificky nepreveroval, veru som sa spoliehal na to, že keď to robia jedni poctiví Česi, tak aj druhí.Leon napísal: Ne 03. Jan, 2021, 16:59nuž,... už si ľudia, ktorý s tým počítali, keď im to tu lolqo fanaticky odporúčal, budú volať a platiť kuriera samistiv napísal: Ne 03. Jan, 2021, 13:35 kancelarska-zidle.cz mala tiez premiovy servis a uz ho poskytuju len v CZ. Cize pekny priklad toho, co moze byt o rok, dva, tri.![]()
To ale nič nemení na tom, že stále je tam dôvod nakupovať - ich politika reklamácií sa ale nezmení, stále keď bude možné, tak budú posielať diel (a verím, že z tohoto haló robiť nebudeš, veď pri SL ti očividne nevadilo, že čo ak by si musel musel musel zasielať stoličku, na čo samozrejme nevedeli odpoveď ani ľudia tam v tej komédii kontaktu so supportom, ktorý som potom mal) a nehovoriac o tom, že ešte stále sú dvojnásobné záruky - 10 rokov je 10 rokov.
A samozrejme, tak isto ako som písal na stránke dozadu, stále platí, že nezabúdajme na zákony a v tom krajnom prípade a schválení reklamácie spotrebiteľ môže žiadať predajcu o preplatenie nákladov na dopravu, takže s tým taký problém nebude.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
zatial som sa dozvedel ze aj stolica v stovkach eur nie je bez chyby.
ta ustretovost servisu je ciastocne asi nutnost, lebo aspon cast stolice je z ciny, pripadne cela. reagujem podla uzivatelskych recenzii-nekvalita materialov ci prevedenia mechanizmov. asi pavuky chrlia masovo v cine.
ze ludia ofrflu za 80€ sa da pochopit, ale ze sa najdu negativne postrehy za tovar radove 300€ je pruser.
ta ustretovost servisu je ciastocne asi nutnost, lebo aspon cast stolice je z ciny, pripadne cela. reagujem podla uzivatelskych recenzii-nekvalita materialov ci prevedenia mechanizmov. asi pavuky chrlia masovo v cine.
ze ludia ofrflu za 80€ sa da pochopit, ale ze sa najdu negativne postrehy za tovar radove 300€ je pruser.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ

To platí v každom segmente trhu, ako bežný spotrebiteľ človek žije v jednom svete a potom zistí, že tu je ešte úplne iný svet kvalitatívnej a cenovej hierarchie.
To je ako keby si celý život jazdil na cca 10k€ aute, kúpil 30k€ auto a čakal, že to bude dokonalé vozidlo bez chyb. Samozrejme reálne výrobné chyby sú niečo iné, to si má predajca/výrobca poriešiť ale skôr myslím to ostatné. A nechcem naznačovať, že ľudia držia telefón zle a preto majú problém s výpadkom signálu ale niekedy to nemusí byť konštruktívna kritika (znovu, okrem reálnych vád).
To je ako keby si celý život jazdil na cca 10k€ aute, kúpil 30k€ auto a čakal, že to bude dokonalé vozidlo bez chyb. Samozrejme reálne výrobné chyby sú niečo iné, to si má predajca/výrobca poriešiť ale skôr myslím to ostatné. A nechcem naznačovať, že ľudia držia telefón zle a preto majú problém s výpadkom signálu ale niekedy to nemusí byť konštruktívna kritika (znovu, okrem reálnych vád).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Kazda stolicka moze mat chyby. Streamka je na tom ale milion krat lepsie nez emargy co sme tu mali na zaciatku. To bolo... 
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ

A keď už hovoríme o EX5, ľudia, aké sú po tých pár rokoch? Ako sa držia? Ako sa drží sieťovina?
- icefire
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja som si povedal, ze bolo dost skusania so stolickami a objednal som Herman Miller Aeron (Ccko) za 1200€. Bol v zlave z 1700€ (fullka s kozenymi podruckami), tak som zvedavy, ked pride (po 15.1.). Ocakavam dost 
- PROMETHEUS
- Používateľ

- Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Tiež mám Herman Miller Aeron ale kúpil som ju veľmi lacno od známeho ktorému sa nepáčila a som veľmi spokojný o dosť lepšie sedenie než na aké som bol dovtedy zvyknutý
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
- scream
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Mne Lara pri hojdani zacala nejako pukat. Neviem identifikovat odkial to ide.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, Sapphire pulse 9070 15g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- icefire
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja som pozeral predaj pod rukou na Slovensku aj v Rakusku, ale nenasiel som nic - nula bodov. Kludne by som kupil aj pouzivanu.PROMETHEUS napísal: Po 04. Jan, 2021, 13:31 Tiež mám Herman Miller Aeron ale kúpil som ju veľmi lacno od známeho ktorému sa nepáčila a som veľmi spokojný o dosť lepšie sedenie než na aké som bol dovtedy zvyknutý
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ

Kriste bože, tak keby ja som redi tu batl s 1200€, tak jednoznačne Therapia Bodyicefire napísal: Po 04. Jan, 2021, 12:46 Ja som si povedal, ze bolo dost skusania so stolickami a objednal som Herman Miller Aeron (Ccko) za 1200€. Bol v zlave z 1700€ (fullka s kozenymi podruckami), tak som zvedavy, ked pride (po 15.1.). Ocakavam dost![]()
https://www.stolickymix.sk/eshop/stolic ... apia-body/
ja budem ospevovať tú stoličku do konca sveta a keď raz budem mať chuť vyhodiť na niečo tisícku, tak do toho.
Ja som sa vždy smial z tých idiotov ospevujúcich HM (ty si tu zákazník, nie HM ospevujúci idiot) - ja nehovorím, že je to šit ale to nemá hodnotu ani 1700, ani 1200, ani 1000€. 700€ max a to nie kvôli kvalite ale že za menej by to už bolo asi blbé. Za tú cenu nedostaneš ani opierku hlavy a na bedrovú opierku na štýl Ergohumana môžeš zabudnúť.
Inspiraciu hladajte s raciom...
Pohodlna, z narokmi na vydrz, a dlhe sedenie...
Zeby pracoviska z 24/7 prevadzkou? Vodici?
Tam ziadne "plastokoze" ba ani kozene co si kupi kazdy prvy "streamer" nenajdete...
Spat v sieti moze byt zazitok, ale kvalitny madrac nenahradi... .)
Idealne si sam vyskladat z pouzitim sedacky vhodnej z auta. Nie kazdy ma moznost, ci schopnost.
Realne kupit zatazove pre 24/7 prevadzky od 300-2000 eur.
Hladal by som Textilny, nesmykavy povrch, vysoke operadlo, asynchronna, dostatocne dlhy sedak a spravne tvarovany, z nastavitelnym posunom.
Dolezity je "korpus" sedak a operadlo, mechaniku je mozne vymenit
Pomer cena/vykon... napriklad ANTARES 1800 Syn Lei.
Pohodlna, z narokmi na vydrz, a dlhe sedenie...
Zeby pracoviska z 24/7 prevadzkou? Vodici?
Tam ziadne "plastokoze" ba ani kozene co si kupi kazdy prvy "streamer" nenajdete...
Spat v sieti moze byt zazitok, ale kvalitny madrac nenahradi... .)
Idealne si sam vyskladat z pouzitim sedacky vhodnej z auta. Nie kazdy ma moznost, ci schopnost.
Realne kupit zatazove pre 24/7 prevadzky od 300-2000 eur.
Hladal by som Textilny, nesmykavy povrch, vysoke operadlo, asynchronna, dostatocne dlhy sedak a spravne tvarovany, z nastavitelnym posunom.
Dolezity je "korpus" sedak a operadlo, mechaniku je mozne vymenit
Pomer cena/vykon... napriklad ANTARES 1800 Syn Lei.