Battlefield: Bad Company 2
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Re: Battlefield: Bad Company 2
chces ucet? alebo ecka? ja presne za podobnu cenu aj postup ucet potrebujem ale nutne
Spoiler: ukázať
jj vietnam rules! vietnam hardcore je skutočný hardcore. idete v tanku a žiadne UI.
ale brutálne to naučí človeka hrať. potom sa vrátite do BC2 alias modern war a hneď ste
top player ... best je ale aj tak zostreľovanie heliniek vo vietname s tankom
človek ich zostrelí aj keby ich nechcel. ti hitboxy sú tam veľmi čudné
ale brutálne to naučí človeka hrať. potom sa vrátite do BC2 alias modern war a hneď ste
top player ... best je ale aj tak zostreľovanie heliniek vo vietname s tankom
človek ich zostrelí aj keby ich nechcel. ti hitboxy sú tam veľmi čudné
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Snáď ešte nikedy vietnam bude za nejakú smiešnu sumu... Bážne ma to láka, no keďže za celú hru som dal 7€, za vietnam 10€ nedám už len z princípu
// Opravené, neviem ako sam i to podarilo
// Opravené, neviem ako sam i to podarilo
Naposledy upravil/-a OkiGraphics v Št 09. Feb, 2012, 21:43, upravené celkom 1 krát.
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
910€ je nahodou skvela cena
na steame sa sem tam objaví bad company 2 pack za super cenu. myslím, že 7,50 € za BC2 bolo min. čo som tam videl.
ale najbližšie zľavy budú na Veľkú noc, čiže si ešte počkáš. ja som vietnam kupoval normálne za 12.99 a neľutujem tie prachy
vietnam je rozhodne hodnotnejší pack ako napr. Back2Karkand pre BF3. Vietnam je vlastne samostatná hra, ktorá len zdieľa engine
ale najbližšie zľavy budú na Veľkú noc, čiže si ešte počkáš. ja som vietnam kupoval normálne za 12.99 a neľutujem tie prachy
vietnam je rozhodne hodnotnejší pack ako napr. Back2Karkand pre BF3. Vietnam je vlastne samostatná hra, ktorá len zdieľa engine
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
vietnam za 6,50 na origine, su aj tam aj ine veci v akcii v ramci valentina. odproucam pozriet
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
da sa na origine platit visou ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
pozrem sa, hned dam vediet
// takze ano, da. su tam tri moznosti - visa/mastarcard, nejaky clickandbuy a klasika paypal. jedna pikoska, dal som si do kosika hru a pri obrazovke ci chcem ist dalej alebo k checkoutu, tak mi tam hodilo ze You my be maybe interested in: Battlefield: Limited Edition ktory ale uz mam
// takze ano, da. su tam tri moznosti - visa/mastarcard, nejaky clickandbuy a klasika paypal. jedna pikoska, dal som si do kosika hru a pri obrazovke ci chcem ist dalej alebo k checkoutu, tak mi tam hodilo ze You my be maybe interested in: Battlefield: Limited Edition ktory ale uz mam
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
you dik..a to mi dojde kye epostou ?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
no, hod si bfbc2 na origin. na origine sa prihlasil mailom co do hry, tam si das aktivovat kod hry a kupis vietnam. pak by to malo ist
maintenance byva v utorok? 12:00, prave ma vykoplo...
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tusim ano
trochu som tvoril
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
heh lepsie je ked ma niekto plantuje ja to pocujem vyskocim z tanku on mi ho ukradne samozrejme a uz mi len staci mu do tych nalozi nastrielat
mimochodom semi weapon na chopry je pecka... nevedel som ze ked som dost blizko ide to za svetlicou... copilot svetlicu ma cize pekne combo aj bez toho som si to uz v poslednej dobe kosil bezne 5 K/D a ace piny
este do pekla preco na atacama desert RUsaci maju tak zhorsene podmienky uz len ked som v heline nevidim ani mastny prd... oproti amikom vo vduchu kedze som proti slnku a vsade sami prach
mimochodom semi weapon na chopry je pecka... nevedel som ze ked som dost blizko ide to za svetlicou... copilot svetlicu ma cize pekne combo aj bez toho som si to uz v poslednej dobe kosil bezne 5 K/D a ace piny
este do pekla preco na atacama desert RUsaci maju tak zhorsene podmienky uz len ked som v heline nevidim ani mastny prd... oproti amikom vo vduchu kedze som proti slnku a vsade sami prach
Spoiler: ukázať
ja a pilotovanie to nejde moc dokopy, este aj co-op v BF3 som robil tak, ze som vzdy kratko po starte v tej druhej misii vzdy vybuchol, takze to musel typek odpilotovat za mna