Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Hmm pozeram ze daka kofbojka ludia to tocia do BTC? Nema byt Tether o tom ze je rovny vzdy 1 USD?
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Mal. Lenze banka, ktora zastresuje Tether je nesolventna a nevie pokryvat vyplaty voci fiat USD. PAX a GUSD su momentalne jedine dva regulovane stable coins. Cena voci USDT v porovnani k cene voci USD je irelevantna. Cize aktualna realna hodnota BTC je len voci USD. Nepozerajte na cenu v USDT.
Cenu na Bitfinex ignorujte - tam to cez vikend zacalo. Preto ta pumpa na BTC. Uz vcera bol rozdiel v cene Bitfinex VS Coinbase 150 USD. Je mozne, ze Bitfinex padne.
Cenu na Bitfinex ignorujte - tam to cez vikend zacalo. Preto ta pumpa na BTC. Uz vcera bol rozdiel v cene Bitfinex VS Coinbase 150 USD. Je mozne, ze Bitfinex padne.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Čo hovoríte na pumpičku RavenCoinu? Čakal som, že to skončí niekde pri 500-600 sat, ale vyzerá to, že sa to pekne odrazilo ďalej... Ešte dobre, že som to nepredal... Som zvedavý, kde bude strop...
Tiež si kladiem rovnakú otázku. Aktuálne je to cca 0,051 €/1 RVN. Budeš ešte držať? Na jednej strane dúfam, že to ešte porastie a na druhej sa bojím, že to padne Ako to vidíš ty?
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
RVN bol zalistovany na Binance. Preto tak vyletel. Je to klasicka pumpa, ako vzdy. Je len otazka casu, kedy to pojde strmhlav dole.
Odar, máš aj nejaké odporúčanie? Viem, že je to asi nemožné predpovedať, ale ešte by si to podržal?
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
Nechcem davat nikomu ziadne odporucania, nakolko vsetci dobre vieme, ze teraz cosi predpovedat je o drzku. Keby som v pozicii minera, spocitam si, aky mam na tom aktualny profit a ak by ma ten profit uspokojil, tak by som sa toho zbavil. Pripadne to zacal odpredavat aspon po castiach. Cokolvek momentalne predpovedat je tazko, sam vidis, ze cely market stoji a kazdy caka, co bude dalej. Ticho pred burkou.
Ak sa prepadne BTC pod 6000 USD (a priklanam sa skor k tomuto scenaru), tak to bude rychly proces. A to uz moze vypuknut taka panika, ze to nestihnes predat.
Ak sa prepadne BTC pod 6000 USD (a priklanam sa skor k tomuto scenaru), tak to bude rychly proces. A to uz moze vypuknut taka panika, ze to nestihnes predat.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ono má RVN púšťať mainnet 31.10, takže ja to asi ešte podržím, lebo to ešte môže porásť, potom asi predám. Uvidím, ako sa to bude hýbať. Každopádne to treba sledovať, lebo dump môže byť rýchlejší ako pump...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja uz sa tento rok vobec nepozeram na ICOs ako in vesticiu, ocakavam nejaku pump paniku koncom roka (hlavne vdaka ETF), a teda skor dump a pump projekty, popripade nieco pred releasom appky/produktu.
pozerate na to podobne? Ak ano, kludne sharujte napady, odmietam sledovat Telegram kanaly promovane skor taketo priatelske rady
napriklad ADA ma sancu na Coinbase a vyzera ze narazila na bottom, mozno dobry investment.
pozerate na to podobne? Ak ano, kludne sharujte napady, odmietam sledovat Telegram kanaly promovane skor taketo priatelske rady
napriklad ADA ma sancu na Coinbase a vyzera ze narazila na bottom, mozno dobry investment.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Tak spravis pri pridani na burzu 20 % a co? Asi nenakupis tu ADA za 100 000 EUR. Toto uz vobec neriesim.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Odar,
daj vediet kludne ak vidis kde sa na to pozeram zle.
daily trading robit nebudem nemam na to cas ani naturu preto vidim taketo "potencialne" uz funkcne meny ako najlepsiu moznost ale rad sa priucim.
daj vediet kludne ak vidis kde sa na to pozeram zle.
daily trading robit nebudem nemam na to cas ani naturu preto vidim taketo "potencialne" uz funkcne meny ako najlepsiu moznost ale rad sa priucim.
- Odar
- Pokročilý používateľ
Prestal som nakupovat mince spekulativne s tym vyhladom, ze sa nieco udeje, cosi niekde zalistuju a podobne. Podla mna to nema momentalne zmysel, pretoze by si to musel robit s (velmi) velkym objemom penazi.
S ostatnym suhlasim. ADA tiez drzim. BTW vies, ze sa bude dat stakeovat? Ale potrebujes min. 10 000 ADA. Rocny ROY vychadza na 9,13 %, co je zaujimavejsie, ako u NEO / KMD a podobne.
S ostatnym suhlasim. ADA tiez drzim. BTW vies, ze sa bude dat stakeovat? Ale potrebujes min. 10 000 ADA. Rocny ROY vychadza na 9,13 %, co je zaujimavejsie, ako u NEO / KMD a podobne.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Nevedel som, pozriem kolko toho vlastne mame.
ROY na staking ma uz dlho najlepsi MNX ak sa nieco nezmenilo, skoda len ze padol ked trochu zmenili podmineky stakovania (znizili ich ,ale stale su velmi dobre).
Dokonca pre nich CSOB bude tlacit kreditky ale neobjednal som si pride mi to zbytocne.
ROY na staking ma uz dlho najlepsi MNX ak sa nieco nezmenilo, skoda len ze padol ked trochu zmenili podmineky stakovania (znizili ich ,ale stale su velmi dobre).
Dokonca pre nich CSOB bude tlacit kreditky ale neobjednal som si pride mi to zbytocne.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ide sa hore
rozmyslam, ci aj xrp skusit
rozmyslam, ci aj xrp skusit
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ja som dal za posledný mesiac 35 % na TFD, ale teraz už nie moc dobré na otvorenie pozície. Som aktuálne v NEO a VET.
Objemy sú ale veľmi nízke. Trading je teraz veľmi rizikový.
Objemy sú ale veľmi nízke. Trading je teraz veľmi rizikový.