Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Spoiler: ukázať
No očividne to je ten nadštandardný prozákaznícky prístup za ktorý si majitelia priplácajú keď kpujú prémiové auto. Podobnosť s Apple čisto náhodná
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Postarsie video, pozname.
A potom niekto pindajte na servis/vydrz/komfort aut za 15k, ked tu nevie "premiova" automobilka predavajuca auta za 4x taku cenu vyriesit jeden problem. Uz po druhom raze mali menit napravu, perovanie a co ja viem co....to by som cakal pri tak drahom aute od takej znacky. A nie sa natahovat akoby boli chudaci a jedna nova naprava by ich dostala do bankrotu....bohuzial, tak sa vacsina, hlavne drahych, automobiliek chova.
A nech mi nik nevravi, ze na jednom aute maju zisk 10 euro.
A potom niekto pindajte na servis/vydrz/komfort aut za 15k, ked tu nevie "premiova" automobilka predavajuca auta za 4x taku cenu vyriesit jeden problem. Uz po druhom raze mali menit napravu, perovanie a co ja viem co....to by som cakal pri tak drahom aute od takej znacky. A nie sa natahovat akoby boli chudaci a jedna nova naprava by ich dostala do bankrotu....bohuzial, tak sa vacsina, hlavne drahych, automobiliek chova.
A nech mi nik nevravi, ze na jednom aute maju zisk 10 euro.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
lenze to je bmw, kapitola sama o sebe, nehadze vsetky premiovky do jedneho vreca
tiez neporovnavate hyundai s toyotou
tiez neporovnavate hyundai s toyotou
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Akurát som šiel písať... BMW je mrdka všetkých mrdiek. Je to predražena Čína ktora ma nulový servis. Ale majitelia sú rovnako mimo 99% času a radi si zaplatia za motor v záruke 4000€ spoluúčasť.
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Podobne som mal ja tiez predtym nez som menil tlmice. Prava zadna strana za dva tri dni sfukla, a kedze to sa od senzoru naucilo ako referencnu hodnotu tak to tak ostalo az pokym sa auto nedostalo do automatiku alebo vyssej polohy, ja som menil cidlo a tlmice, kedze nic ine tam moc urobit nejde, nasledne zaucenie referencnej vysky, geometria, kalibracia asistentov, naucenie svetiel a bolo, cakom prask desina
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Snake, nieco ku tomuto? Poobede to ide kupit ak bude fajn tak ci nahodouJednoduska napísal: ↑St 29. Máj, 2019, 14:49 ...
WAUZZZ4G6EN181363
Co myslis? Moza, nema za sebou nic zle? Ked tak posli do SS ci chces nejaky dolar za info
Ak sa ti nechce vzhladom na moje podrypavania obcasne chapem.
Edit: je to konkretne toto:
https://www.autobazar.eu/audi-a6-30-tdi ... 67969.html
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Pokial chces komplet vypis tak do SS, rovnako ako to robia ostatni , cena je tam 7€/vinJednoduska napísal: ↑Št 30. Máj, 2019, 10:24Snake, nieco ku tomuto? Poobede to ide kupit ak bude fajn tak ci nahodouJednoduska napísal: ↑St 29. Máj, 2019, 14:49 ...
WAUZZZ4G6EN181363
Co myslis? Moza, nema za sebou nic zle? Ked tak posli do SS ci chces nejaky dolar za info
Ak sa ti nechce vzhladom na moje podrypavania obcasne chapem.
Edit: je to konkretne toto:
https://www.autobazar.eu/audi-a6-30-tdi ... 67969.html
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ok posuniem info kamosovi, enviem to stihame vobec dam vediet SS ak tak.
EDIT: tak kamos to bol skusit, paci sa mu, pisem ti SS.
EDIT: tak kamos to bol skusit, paci sa mu, pisem ti SS.
Krasna buracka. Typicky nemecky servis, SK bulšiť doneseme, spravime 15€ carcheck a ptoom tu predame dakemu idiotovi. Najlepsie je ze idioti na slovensku kupia nemecku audinu nastavenu na nemecku naftu (vidis v PR cislach Kvalita paliva <50ppm), kde mu to po 220k zdochne.
Ale pacnute to bolo riadne, ked aj okno prasklo.
Ale pacnute to bolo riadne, ked aj okno prasklo.
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Hmmm, neviem v tom uprimne tak narychlo citat, alendik za postrehy. Po slovensky - nekupovat?
Jaky je rozdiel v nemeckej nafte?
Z pocitu citim ze niektore benzinky ako aral maju celkom naprd naftu, tdicko mi za studena klepoce viac ako z inej benzinky.
Akoby bola menej kvalitna, ked som raz za pol roka na svk a capnem na slovnaftke tak auto ide krajsie ako ked tankujem pri nemeckoceskych hraniciach na aralke. Resp, pripisujem to terotickemu vacsiemu mnozstvu biozlozky.
Treba auto dat prenastavit? Mam slovensku koktavku s 1.6kou v nemecku.
V inzerate nikdy neburane nice
Z pocitu citim ze niektore benzinky ako aral maju celkom naprd naftu, tdicko mi za studena klepoce viac ako z inej benzinky.
Akoby bola menej kvalitna, ked som raz za pol roka na svk a capnem na slovnaftke tak auto ide krajsie ako ked tankujem pri nemeckoceskych hraniciach na aralke. Resp, pripisujem to terotickemu vacsiemu mnozstvu biozlozky.
Treba auto dat prenastavit? Mam slovensku koktavku s 1.6kou v nemecku.
V inzerate nikdy neburane nice
nemecke auta su nastavene na <50ppm (znecistenie), cerpadla, trysky, vedenia atp.
.