COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
Re: COVID-19 / Novel Coronavirus (2019-nCoV) - Diskusia
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
Alebo do roboty....scream napísal: ↑Pi 23. Okt, 2020, 09:44 No ja si asi budem dalej fungovat vo svojom skromnom rezimem, Lebo tie obmedzenia si navzajom protirecia a nedvaju zmysel. Resp. davaju zmysel taky, ze je v podstate skoro vsetko dovolene okrem pobytu mimo okres a zhlukovania sa s cudzimi ludmi v exterieri a interieri.
No a vyzera to ozaj tak, ze najviac dovolenkarov je z oravy a bardejova... Akurat nesli na dovolenku k moru ale na svadbu do polska
BTW: v bardejove pilot testovania, rad jak na banany...tomu sa asi vyhnem.
chapem tomu spravne ze v nedelu sa este mozem vratit domov do okresu bez neprijemnych otazok?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ano, tak ale pracovne sa medzi okresami bude moct behat. Potom asi ukazes servisny list, ze si bol tam a tam za ucelom prace. Ono urcite sa tieto pravidla budu dat obchadzat, vzdy sa daju pravidla obchadzat, ale myslim si, ze cas srandy presiel a treba aj doporucenia respektovat. Akurat mi volala polovicka. Jej kolegina ma 3 rocnu dceru pozitivnu. Nakazila sa zrejme od ucitelky, ktora je tiez pozitivna. Skolka zavreta. Tu uz prestava sranda, zacina pribudat chorych deti.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dosli mi 2ks stitov vilberg. je neaky oznam vyhlaska ci co ze staci stit mat?ci musim niekde rusko na papulu si davat a stit neataci?dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
UVZSR
"Od 15. októbra (6:00 ráno) platí zákaz pohybovať sa v interiéroch budov (s výnimkou vlastnej domácnosti), prostriedkoch hromadnej dopravy a na verejnosti v exteriéroch bez prekrytia horných dýchacích ciest. Ústa aj nos musia byť prekryté rúškom, respirátorom bez výdychového ventilu, šálom, či šatkou."
"Od 15. októbra (6:00 ráno) platí zákaz pohybovať sa v interiéroch budov (s výnimkou vlastnej domácnosti), prostriedkoch hromadnej dopravy a na verejnosti v exteriéroch bez prekrytia horných dýchacích ciest. Ústa aj nos musia byť prekryté rúškom, respirátorom bez výdychového ventilu, šálom, či šatkou."
ITX >>> ATX
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Stefan: Podla mna stity nie su povolene, vid nariadenie UVZ: https://www.uvzsr.sk/index.php?option=c ... j0jZ4KWob4
V AT boli povolene, mali by byt zakazane v najblizsich dnoch (mozno uz od dnes). Tie stity totiz nejako extra nepomahaju. Boli nejake studie, ktore preukazali vyrazne nizsiu ucinnost stitov. CDC ich neodporuca ako barieru pred nos a usta: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... dance.html
Stit je primarne pre ochranu oci, pre ochranu dychacich ciest sluzi maska (rusko, respirator)
edit: Miso122 to uz napisal priamo z daneho nariadenia.
V AT boli povolene, mali by byt zakazane v najblizsich dnoch (mozno uz od dnes). Tie stity totiz nejako extra nepomahaju. Boli nejake studie, ktore preukazali vyrazne nizsiu ucinnost stitov. CDC ich neodporuca ako barieru pred nos a usta: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... dance.html
Stit je primarne pre ochranu oci, pre ochranu dychacich ciest sluzi maska (rusko, respirator)
edit: Miso122 to uz napisal priamo z daneho nariadenia.
FVE 12.45 kWp V/Z
Štít sám osebe je blbosť, opacha na xichte a chráni menej ako obyčajné rúško, dobré tak pre tlmočníkov do posunkovej reči lebo tam je nutné vidieť ústa, inak má zmysel len v kombinácii s rúškom/respirátorom atď.
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
tak nove je, ze firmy s nad 5000 zamestnancami nafasuju testy a mozu si testovat sami a ich ludia tym padom nemusia ist na tie povinne statne testy
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
5000? Akoze to nemohli dat na nejake normalne cislo? 800-1000? Aky to ma vyznam.
- kllr007
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Aug, 2010, 18:52
No to je len pre nejaké zahraničné koncerny. Bežné slovenské firmy pekne pôjdu do tej dobytkarne.
Prečo je to vôbec riešené na nejaké číslo ? Firmy ktoré si požiadajú mali dostať a hotovo.
Prečo je to vôbec riešené na nejaké číslo ? Firmy ktoré si požiadajú mali dostať a hotovo.
MB: ASUS TUF B550M-PLUS; CPU: AMD Ryzen 5800X3D; RAM: 32GB DDR4 3200Mhz; GPU: Nvidia RTX 3080Ti 12GB; SSD: WD SN750 1TB + SN570 1TB; PSU: Corsair RM650x; CASE: LianLi Lancool 2 Mesh; LCD: LG OLED 42C2; MOUSE: Logitech G305; KEYBOARD: Logitech MX Keys; Repro: Panasonic PMX-90; OS: Windows 10
tiez by som bol za, ale potom by asi nebol zdravotnicky presonal/zaskoleni ludia (a na tych by zasa nemali dost casu na zaskolenie) ktory by to v kazdej firme robili.
Naposledy upravil/-a patro16 v Pi 23. Okt, 2020, 13:46, upravené celkom 1 krát.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Aj firmy na to zareagovali:
Veľké firmy môžu pomôcť vláde s celoplošným testovaním, ale je potrebné znížiť limit päť tisíc zamestnancov. Ten aktuálne na Slovensku spĺňajú len dve firmy zo súkromného sektora. Veríme, že zdravý rozum zvíťazí, povedal v Podnikateľskom podcaste od A po ZZZ generálny riaditeľ spoločnosti Duslo Šaľa Petr Blaha.
Dnes rano na Orave 60 ludi v rade a tak 20 vybavia za hodinku. Kto pojde na celoplosne nech si radsej vezme stolicku a obcerstvenie.
.
ja som to mal za 25 min hotove o 10tej rano. NO mestky urad. A to ma predbehlo asi 10 prislusniciek vojenskej policie Niektore kusy nie zle