World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
stala sa mi taka zvlastna vec, lorrain do mna pred koncom hry vypalil 2 strely, zabil ma a nedostal inta ban na 1h. nechapem. pred par dnami vlastny s FV215b 183 do mna vypalil za 1700hp len tak pre nic, dorazil som ho 3 strelami a dostal som hned ban. Pred tyzdnom zacal po mne dalsi lor strielat, normalne zasobnik do mna prasil. chudak ma nevedel prestrelil a trafit, ale 3x mi zobral hp. Tiez nedostal ban. ja som mu 2x strelil do kolecka (dal som mu aj dmg a hned ban) Ten system banovania funguje niekedy velmi zvlastne.
Spoiler: ukázať
to ano,IS3 je tragédia stocková... ale zas topka to je proste tank ktorý sa nepredáva. Ja som dlho hral s prvým delom, to druhé ma nenormálne vytáčalo ako je krivé a nenormálne mi to stále dingalo.
Ano ja tiež, videl som pár expertov čo majú také % s Chiri, že mám pocit že je to realtime photoshop
Ano ja tiež, videl som pár expertov čo majú také % s Chiri, že mám pocit že je to realtime photoshop
No ja odem rovno na to IX delo keďže mám teraz najlepšie s IS. Inak to dingovanie je niekedy dosť fail, nie, Minule ma niekto dingol na artyne zo zadu
aj 50mm armor moze za urcitych okolnosti mat efektyvnych 150mm, resp setko nad 70° je isty odraz.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
stockove IS-3 je dost slabe, ale ani zdaleka to nie je taka tragedia ako Centurion. S delom z ISka je to podstatne schopnejsie ako stockovy centurion s delom z Comet. Aj ked ten pancier na IS-3 je vtip. No na centurionovi je to este vacsi vtip.
Co sa tyka Chi-Ri, este som ho nehral. Nemienim ho hrat bez 6. zmyslu, takze si momentalne trenujem posadku na Chi-To. To je na T6 celkom slusny tank, ale za chybu hraca takmer vzdy naplno potresta, takze nie je uplne jednoduche s nim hrat. Napriek tomu mam s nim slusne statistiky, aj ked spomedzi vsetkych T6 mediek, co som hral, asi najlsabsie.
Na chi-Ri sa velmi netesim, aj ked to top delo (3-ranovy autoloader s nabijanim asi 10 sek.) moze byt celkom paradicka. Na lepsom tanku by to delo mohlo byt cosi fantasticke.
Co sa tyka Chi-Ri, este som ho nehral. Nemienim ho hrat bez 6. zmyslu, takze si momentalne trenujem posadku na Chi-To. To je na T6 celkom slusny tank, ale za chybu hraca takmer vzdy naplno potresta, takze nie je uplne jednoduche s nim hrat. Napriek tomu mam s nim slusne statistiky, aj ked spomedzi vsetkych T6 mediek, co som hral, asi najlsabsie.
Na chi-Ri sa velmi netesim, aj ked to top delo (3-ranovy autoloader s nabijanim asi 10 sek.) moze byt celkom paradicka. Na lepsom tanku by to delo mohlo byt cosi fantasticke.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Ten 6-ty zmysel ti je na nič, lebo keď začneš s ním hrať, tak jeden zmysel stratíš... "chuť" s ním hrať
Ale možno ti bude sedieť, každý sme iný ... Delo je ako tak ok, ale je krivé... a zas nablízko s tým papierom isť proti niekomu je samovražda...
Ale možno ti bude sedieť, každý sme iný ... Delo je ako tak ok, ale je krivé... a zas nablízko s tým papierom isť proti niekomu je samovražda...
- M1ch4l
- VIP
6. zmysel je jedna z najdolezitejsich schopnosti posadky a pri tanku bez panciera este viac ako obycajne.
to bol pokus o fór .. jasné že je dôležitý
No co je toto za ludi, teda ak su to vobec zivocichy, ktore takto mozeme oznacit. Ja s Pantherom doslova nalepeny na zadku nepriatelskej IS3, davam ho pomaly dole, zrazu buuum, je po mne... Pomyslim si, ta ich arty je riadny magor, takto riskovat, mohol dat svojho, noze sa pozriem kto to bol. Hmmm, hmm super taku arty nema, to snad nie. Ale ano, dala ma nasa arty Nie ze by som sa chcel dotknut jedneho susedneho naroda, ale vobec ma neprekvapilo, ze mal za menom PL.
WoT/AW - Hadent
Keď má za menom PL, tak má super schopnosti (strielanie za roh, spotting cez pol mapy, superdingavý armor) , pozor na nich
- M1ch4l
- VIP
aj ja mam pocit, ze update mi zlepsil FPS. To je velmi vitane
Ale tie zvuky zbrani podla mna dost pokaslali
Ale tie zvuky zbrani podla mna dost pokaslali
Tie zvuky znejú ako prdy zachytené v pohári. Vidím to že tam hodím nejaký zvukový mod a je to
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
momentálne nič nejde mám dojem (sounds mod)
ja používan krieg alebo gnome...
je to zázrak
ja používan krieg alebo gnome...
je to zázrak