Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Nenastavoval niekto net od telekomu na WP8.1?
Skusal som to nastavit APN podla toho co je na nete ale nejde to.
Mam jednu volnu easy pecku a chcel som ju dat zene do nemocnice, nech nie je offline.
Skusal som to nastavit APN podla toho co je na nete ale nejde to.
Mam jednu volnu easy pecku a chcel som ju dat zene do nemocnice, nech nie je offline.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
mne vzdy kazdy winfon nastavil sam
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Konecne to nietko "povedal" nahlas, aby to konecne docvaklo aj tym najvacsim fanatikom. Ja som teraz po pol roku zapol Lumiu 640, dobil baterku, aktualizoval a po par dnoch hodil naspat do suflika. Na druhej strane skoda, lebo mne sa ten system celkom pacil. V case Lumii 92x mali celkom pekne naslapnute a zopar kamosov co mali roky Android celkom vazne uvazovali nad dalsim telefonom s WP. Dokonca aj sef co kazdy rok bral do firmy iPhony uz celkom vazne uvazoval nad Lumiami. Asi by som bol teraz v nemilosti
btw. neda sa nejakym sposobom na Lumii 640 rozbehat Linux alebo Android? Rad by som mal pre to nejake rozumne vyuzitie napr. k 3D tlaciarni.
btw. neda sa nejakym sposobom na Lumii 640 rozbehat Linux alebo Android? Rad by som mal pre to nejake rozumne vyuzitie napr. k 3D tlaciarni.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Co ale teraz z uwp ?
Co s ním ? UWP není len pre fond. Máš to prakticky jak na PC tak tablety tak Xbox.
Uwp fungujú ďalej, takže je iba na vývojárovi s čím všetkým bude appka kompatibilná. Belfiore písal že aktualizácie mobilného systému budú fungovať naďaleJ
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
akurat je jasne ze po tychto spravach uz sa nikomu nebude chciet robit kompatibilitu pre telefony...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ako dlhorocny uzivatel, ktory postupne vystriedal WM6/6.5, WP7/8.1 a aktualne Windows 10 Mobile mi nezostava ine, ako iba suhlasit, ze Microsoft to pos*al uplne ukazkovo. Co cakali po tolkych rokoch a rozhodnutiach? Viackrat robili akoze restart platformy s tym, ze odrezali starsie zariadenia od podpory. Nielen ze tym znechutili uzivatelov, ktori postupne presli na konkurencne platofmy, ale aj vyrobcov zariadeni a v nemalej miere aj vyvojarov aplikacii. Co z toho mohlo asi tak vzniknut? Nevyrabaju sa zariadenia, cize si uzivatelia nemaju co kupit -> teda nie su uzivatelia -> vyvojari nemaju dovod pre koho a hlavne preco robit aplikacie. Pritom WP8.1 zacinal mat v niektorych krajinach uz pomerne slusne % na trhu.
Proste nazorna ukazka, ako to v ziadnom pripade nerobit.
Proste nazorna ukazka, ako to v ziadnom pripade nerobit.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Skoda tej WP8.1, to bolo pekne obdobie pre WP. Amber, Black, Cyan, Denim ... Kazdu chvilu som sa tesil na nejake novinky a bolo vidno ze na systeme pracuju a pribudalo aj pomerne dost novych aplikacii. Este ktomu sa mi podarilo zohnat v US velmi peknu Lumiu 928 no skoda ich.
Lumiu 950 nikdy nedostali do stavu, ze by to bol 100% telefon. Hello stale nespolahliva beta. Neskorsie aktualizacie pre fotak akurat zhorsovali kvalitu fotiek a pouzitelnost Egde browsera je tiez mizerna. Kto chce kam ...
Lumiu 950 nikdy nedostali do stavu, ze by to bol 100% telefon. Hello stale nespolahliva beta. Neskorsie aktualizacie pre fotak akurat zhorsovali kvalitu fotiek a pouzitelnost Egde browsera je tiez mizerna. Kto chce kam ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja teraz ficim na 550 lumii a celkom nostaligia pomale to je ako fras kedze to ma uz WP10 ale inak mi bude chybat. mam A1 na stole od xiaomi len cakam ochranne puzdro. ach jaj, nepoprosime zavriet tuto temu?
Tiez som bol skalny fanusik a dlazdice mi budu chybat 830, 535, 550... o5, 535 mi nebude chybat to bola manzelkina a mega hnus displej
Tiez som bol skalny fanusik a dlazdice mi budu chybat 830, 535, 550... o5, 535 mi nebude chybat to bola manzelkina a mega hnus displej
nemusel som byt ani prorok a vedel som, ze 10tka skonci coskoro.
nastastie 535 som predal, ked to este zname nebolo.
Ja som uz do WP ist nechcel..
teraz mame s manzelkou G5 (Gray and gold) od Moto a sme spokojny.. uz to nie je ten android co si pamatam z desire X
nastastie 535 som predal, ked to este zname nebolo.
Ja som uz do WP ist nechcel..
teraz mame s manzelkou G5 (Gray and gold) od Moto a sme spokojny.. uz to nie je ten android co si pamatam z desire X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
ako nechem .. viete ako .. vyrusovat ... ale WP je mrtvy davno ... teraz oznamili smrt Mobile .... na co tu tema je
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ale naco je ta app? je univerzalna..cize pre kazdu platformu od ms..ale ostala vlastne uz len jedna,,tak uwp nema zmysel