Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Ked zobrali lahko nedobrzdene a dymiace na modro tak vezmu vsetko. Olej samozrejme vzdy po 30.000.
.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
fuck, a to som si myslel ze kapalinou do ostrekovacov fakt neni co pokazitautoforum.cz napísal:Tohle dela kapalina do ostrikovacu, bud smejdska letni nebo zimni v lete, proste ta co se rychle odpari diky vysokemu podilu alkoholu. Kdyz se takova kapalina nastrika na povrch co ma 70-80 stupnu, dojde k rychlemu odpareni/ochlazeni, cc se nepatrne smrsti, bc ne a oddeli se od sebe.
Staci chvili popojizdet v kolone a pak si umejt okno nekde ve stinu kde se pustej svetla a bohate to staci udelat 1x. Na prvni pohled to nebude videt, ale postupem casu se mezi bc a cc dostane vlhkost a ta to pak oddeli jako nic.
Nemam to z vlastni hlavy, vysvetloval mi to zakaznik, kterej v automobilce nedela nic jinyho nez testovani provoznich kapalin.
Proste mu to niekde nahovno nalakovali tak to zvaluje na vodu do ostrekovacov
.
Keby to bolo teplotnými zmenami spôsobenými kvapalinou tak je to na miestach kam kvapalina dopadá, a nie hocikde. Navyše by musel takto uprostred leta používať zimnú kvapalinu do ostrekovačov, do letnej sa alkohol nedáva
Zlá kvapalina môže poškodiť gumenné a nelakované plastové časti, už sa mi stalo že gumenné časti okolo čelného skla zosiveli keď som dlhodobo používal hocičo najlacnejšie čo som našiel a dlho som uvažoval čím to mohlo byť kým som si o tom neprečítal.
Zlá kvapalina môže poškodiť gumenné a nelakované plastové časti, už sa mi stalo že gumenné časti okolo čelného skla zosiveli keď som dlhodobo používal hocičo najlacnejšie čo som našiel a dlho som uvažoval čím to mohlo byť kým som si o tom neprečítal.
Spoiler: ukázať
na mojej v tom case asi 23 rocnej audi 100 bolo vidiet ako kapalina striekala z trisiek na sklo, take biele pasy, bolo to na striebornom aute. ked bolo mokre tak to nebolo vidno, cize prelestenie by tomu urcite pomohlo.
v tom aute poriadne nemenili ani len olej, pochybujem ze tam niekedy v jeho zivote bola nejaka kvalitna voda do ostrekovacov. preto sa mi nepozdava ze by nejak tak mohla na 5 rocnej oktavii hentak vyzrat lak. ved ked sa prejdes po nejakom parkovisku, ani na starych autach co maju ostrekovace svetiel nevidis taketo poskodenie.
v tom aute poriadne nemenili ani len olej, pochybujem ze tam niekedy v jeho zivote bola nejaka kvalitna voda do ostrekovacov. preto sa mi nepozdava ze by nejak tak mohla na 5 rocnej oktavii hentak vyzrat lak. ved ked sa prejdes po nejakom parkovisku, ani na starych autach co maju ostrekovace svetiel nevidis taketo poskodenie.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
kvapalina mi znicila prve plastove xenony na octavke, takze viem ako to funguje... ale presne takto nam ide dole kryci lak na plastovej celnej maske na yarise. Ano, nahovno prelakovali. Toto ostrekovanim nebude.
Hybrid od toyoty (konkrétne sa mi lúbi corolla touring sports) ? ecvt ? ano/nie ? Nejaké lepšie alternatívy ?
my sme ju mali teraz pozicanu v turecku. neviem si predstavit zit s tym cvtckom. chces trochu pridat, prepne z elektriky na motor a hned to reve ako mixer. pustis ides elektro zase pridat zase rev. islo mi to na nervy. odhlucnenie tiez bolo mizerne, malo to najazdenych 4000km. ale este je mozne ze im sem davaju horsie auta, aby boli lacnejsie.
- Andre
- TV & Audio expert
novy model? necudoval by som sa, keby bola pre turecko ina
Xeigen - 2.0 ano, 1.8 nie ak s tym nebudes chodit ako dochodca
pozri viewtopic.php?f=119&t=123128
vsak sa chod previest
Xeigen - 2.0 ano, 1.8 nie ak s tym nebudes chodit ako dochodca
pozri viewtopic.php?f=119&t=123128
vsak sa chod previest
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
ano 2.0, veď podľa testov to má ešte lepšiu spotrebu jak tá 1.8. Nemusím kombíky, ale 2.0 do sedanu sa nedá dať, hoci sa mi dizajnovo lubi viac. Toho chovania mixera sa tiež obávam + cvt že nerobia dobre dlhé trasy, kvôli tomu opotrebeniu. čo si mám predstaviť pod tým, koľko km ? Dialnice ja nejazdím skoro vôbec, skôr sa motám mesto/dedina/medzimesto. Kuknúť to plánujem ísť.
- Andre
- TV & Audio expert
vsetko fajn, chod skusit
Mne sa na plastovom blatniku podobne lupe lak od vyroby. I ked som kupoval ojazdene, takze mozno to ani nemusi byt od vyroby.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
neviem spominal tu niekto autodetailing studio kosice? maju akciooo za 15e cistenie klimy ozonom a prieduchy "parou", ked som sa spytal preco nei penou tak ma krasne odfajcili ze "pena vojde do prieduchov a všetok “ bordel “ ostáva tam. Para všetky nečistoty vyfúkne , je to pod tlakom a zároveň dezinfikuje". a v tej pare vraj nie je ziadna chemia. ten ozon ma neako netankuje ale prieduchy by som si aj dal vycistit ale ta para pod tlakom uz skusal niekto? nerad by som si pokakal eletriku, a mozno splietam ale pride mi to ako spluchanie vodou vnutro kusa divne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook