Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Nie urcite tym servomotorom na klapkach a cidlam nevadi. Mas ty napady stefan.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Hej sak tiez mi pride ze to urobi viac skody alo uzitku. Len mi to vyskocilo na fb ako reklamus.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Snake?
Možnože som len málo hľadal, ale naozaj neviem - ten sprej od Würth na dezinfikovanie výparníka klimatizácie sa má aplikovať v akej polohe?
Výpusťou hore (ako farba v spreji, lak na vlasy, osviežovač vzduchu), alebo výpusťou dole (ako PUR pena)?
Možnože som len málo hľadal, ale naozaj neviem - ten sprej od Würth na dezinfikovanie výparníka klimatizácie sa má aplikovať v akej polohe?
Výpusťou hore (ako farba v spreji, lak na vlasy, osviežovač vzduchu), alebo výpusťou dole (ako PUR pena)?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak dnes som na novych elektronoch a gumach vyskusal ten ochranny "limec" pri j.....i o obrubnik, lebo pri uchu telefon (sak naco si zapnut BT) a majaky za mnou sa oplati "parkovat"...
guma seknuta z boku ale asi neni KO + elektron to schytal nie az tolko ako to "znelo". zacinam nenavidiet kazdy jeden den -_-
guma seknuta z boku ale asi neni KO + elektron to schytal nie az tolko ako to "znelo". zacinam nenavidiet kazdy jeden den -_-
Nevypínaj bluetooth a nemusíš mysliť na to že ho máš pri nastupovaní zapnúť
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
hej moja blbost bohuzial no
-
- Pokročilý používateľ
Hlavne ze si ty ok. Ja som dnes siel 50km s manualom na fabii a zacinam manual preklinat.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
hej predychal som skodu
Mne sa tiež zo dvakrát stalo že som mal hovor dosť nevhodne a akurát keď som si zabudol zapnúť bluetooth, naučilo ma to nechávať zapnutý.
A tiež sa mi podarilo seknúť gumu na obrubníku, našťastie som mal totožnú plnohodnotnú rezervu, tak som len prehodil, ako rezerva bola dobrá aj seknutá a našťastie som ju nikdy nemusel využiť, ale denne by som na nej nejazdil aj keď nebola KO. Ak je fakt seknutá neriskuj, radšej kúp druhú (predpokladám že nemáš plnohodnotnú rezervu v rovnakom rozmere ako som mal ja ), určite lacnejšie ako riziko že ti na diaľnici rachne. Disk seknutý moc, či len kozmeticky?
A tiež sa mi podarilo seknúť gumu na obrubníku, našťastie som mal totožnú plnohodnotnú rezervu, tak som len prehodil, ako rezerva bola dobrá aj seknutá a našťastie som ju nikdy nemusel využiť, ale denne by som na nej nejazdil aj keď nebola KO. Ak je fakt seknutá neriskuj, radšej kúp druhú (predpokladám že nemáš plnohodnotnú rezervu v rovnakom rozmere ako som mal ja ), určite lacnejšie ako riziko že ti na diaľnici rachne. Disk seknutý moc, či len kozmeticky?
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
iba kozmeticky a na gume len ten limec sa kusok odlupil,nevyzera to byt nejak hlboko,ale skocim do servisu to pozriet
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Hod foto ak sa ti da.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
quicky tak isto som ja mal odseknuty limec, nastastie sa to stalo na konci leta takze som dal zimne, pneu uz aj tak boli na vymenu tak reku ku koncu zimy kupim nove, pri konci zimy na vyzuvacke na tej gume ohlo vystuzenie bocnice a spravila sa bublina. Vyser sa na jednu pneu, ta pneu ti nikdy nedrbne ked budes stat, to mi ver.
.
-
- Pokročilý používateľ
Tak pan ked ma medacik hadam kupi novu to tu asi nebudeme polemizovat nie? Kde su mohykani co sa biju do prs ze guma.zaklad jazdenia. A mne uz nechceli teraz capovat vonku.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
kazdy vie napisat, ze co ako treba az pokym to nejde z jeho penazenky