Všeobecná diskusia
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
No takto... aktivny podvozok, ci ako to volaju - stvrdnutie tlmicov asi vynechame ( aj ked vzhladom na cenu sa k nemu asi velmi rychlo dostaneme). Nieco na vzduchu s regulovatelnou vyskou?
Pocas vikendu som si zjavne dodefinoval poziadavky na auto a so sportovym podvozkom sa proste na polnu cestu neda... ale posuvnik je stale viac na stranu sport ako comfort. Horuci adept bola S3 sportback ale je to proste male, tvrde..A4/A6 je vacsinou len s 3.0TDI a to mi nesedi celkom do konceptu.
Pocas vikendu som si zjavne dodefinoval poziadavky na auto a so sportovym podvozkom sa proste na polnu cestu neda... ale posuvnik je stale viac na stranu sport ako comfort. Horuci adept bola S3 sportback ale je to proste male, tvrde..A4/A6 je vacsinou len s 3.0TDI a to mi nesedi celkom do konceptu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
C class airmatic?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Nechces regulovatelne tlmice ale potom si vyberes variantu co ich ma akurat ma miesto pruzin vankus. Kazdy vzduchac ma regulovane tlmenie pomocou CDC
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Takto... Rad by som aby tam bola moznost zdvinut/znizit podvozok, nie len zmenit charakteristiku tlmenia, cize bez vzduchoveho vankusa to nepojde. Nemam prehlad v koncerne ale napr. taky passat alltrack nema vankuse len regulovatelnu tuhost tlmicov. Pokial viem, tak v tej triede to maju len A4/A6 allroad. Ten airmatic, by tiez mohol byt.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
A nieco taketo?
https://www.youtube.com/watch?v=AoO7kybBacE
https://www.youtube.com/watch?v=AoO7kybBacE
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Otcovi sa stala taká vec. Nedobijal mu alternátor. Bol v servise,opravili to..dali nabíjačku na baterku a opačne káble..Odvtedy ide motor akoby v núdzovom režime. Povyhadzovalo to pár chýb,čo mechanik odstránil. Motor ale stále ide zle a mechanik tvrdí,že on chybu nespôsobil.
Čo môže najskôr odísť,keď zapojíte nabíjačku opačne?
Čo môže najskôr odísť,keď zapojíte nabíjačku opačne?
vybijas baterku, az ju prepolujes, stary dizel sa takto da aj nastartovat opacne... Das spatecku a ides dopredu
Ale kazda novsia nabijacka ma proti tomu ochranu
Ale kazda novsia nabijacka ma proti tomu ochranu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Tu boli len prehodenie farebné konce. Z nabíjačky sa začalo dymit,tak si všimli,že je nieco zle.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ale "oni to nespôsobili"
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
...ako vobec moze tvrdit ze chybu nesposobil?
Zo zvedavosti, ktovie ake chyby to pohadzalo a ci sa tam nevratili nazad.
A ktovie, nakolko vyrobcovia chrania elektroniku auta pred prepolovanim. Moze byt svihnute hocico, ECU, radio....
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
neskutocne nieco, dokonalost
od 3.min
od 3.min
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
a daju tam manual, i tie pasiky na kappote su o nicom, krasny biely a sem tam cierna by mu sekla ako anjel.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Peugeot E-Legend concept, sánka dole, fakt sa mi páči. Síce by som bral iný štýl prezentácie, ale ukázala toho dosť a nenašiel som žiadne podobné video.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tiez ma to tuzingove audi moc neoslovilo, resp za tie prachy co do toho natlacili si viem aj nieco subjektivne "krajsie" predstavit ale proti gustu... ja som bol dnes robit stk ek -uplne mi to vypadlo