Všeobecná diskusia
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Všeobecná diskusia
akoze 25% dole zo Zafiry je masaker. ale ten interier a gumene gombiky no cele zle ale sialene ceny.
EDIT: nepustajste si ani tuna vacsina, ktora suhlasi s komentom v mastali nakosene ale ze krasne vie ten Rasto jazdit. a ta atmosfera, do 8200 ako nic! (ale hej hej, nic to nejde! )
EDIT: nepustajste si ani tuna vacsina, ktora suhlasi s komentom v mastali nakosene ale ze krasne vie ten Rasto jazdit. a ta atmosfera, do 8200 ako nic! (ale hej hej, nic to nejde! )
Mam taku otazku, akurat som precital clanok ze ADAC testoval zimne gumy. Co ma zaujalo, ze napr. vitaz roku 2017 Continental WinterContact TS860 skoncili toho roku ako uspokojive na stvrtom mieste a v podstate si vymenili miesto s Dunlop SP Winter Response 2, ktore v 2017 skoncili stvrte a teraz vyhrali Cisla v jednotlivych kategoriach uplne ine... Naozaj velmi vypovedny test Nechce sa mi verit, ze to moze sposobit 10mm rozdiel sirky behuna (tento rok 185/65 R15, v 2017 195/65 R15)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ako budme triezvy, sme sice ludia technicky (vid forum pretasktovanie) ale bohuzial kam vstupuje ludsky faktor tam nevieme uplne presne urcit tieto mikro rozdiely.
Brzdna draha, spravanie za mokra, atd. su vsetko subjektivne pocity. preto pri gumach a testoch a prosto riesim nejaky median, nieco co ma o 40% dlhsiu brzdnu drahu by som asi nechcel ale gumy ako pises medzi 1. a 4. miestom tam prosto neriesim.
Hluk je asi jedina vec co sa da merat naozaj? neviem, to len tak bludim myslienkami
Brzdna draha, spravanie za mokra, atd. su vsetko subjektivne pocity. preto pri gumach a testoch a prosto riesim nejaky median, nieco co ma o 40% dlhsiu brzdnu drahu by som asi nechcel ale gumy ako pises medzi 1. a 4. miestom tam prosto neriesim.
Hluk je asi jedina vec co sa da merat naozaj? neviem, to len tak bludim myslienkami
Tam je strašne veľa premenných, určite záleží aj od konkrétneho auta na ktorom sa testovalo (ten istý rozmer tá istá pneu môže mať iné výsledky na Golfe a Corolle), konkrétnych podmienok počas testu, a hej podľa mňa aj 10mm rozdiel v šírke môže spôsobiť iné správanie pneu s rovnakou/podobnou vzorkou. A povedzme si na rovinu, 5-10% rozdiel môže byť kľudne chyba merania aj za totožných podmienok
Spoiler: ukázať
a hluk je pre mna nieco naco sa prilis nezameriavam...
dovod? to ci su pneu tiche alebo nie plati tak mozno 1 sezonu... mal som zimne Yokohama ktore boli 1 sezonu tiche, max spokojnost...po 15tis km to bolo presne naopak..
cize testy meraju hluk novej pneu, nic to nevravi o tom aka bude pneu o 1-2 sezony
dovod? to ci su pneu tiche alebo nie plati tak mozno 1 sezonu... mal som zimne Yokohama ktore boli 1 sezonu tiche, max spokojnost...po 15tis km to bolo presne naopak..
cize testy meraju hluk novej pneu, nic to nevravi o tom aka bude pneu o 1-2 sezony
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Kazda guma poskytuje urcite vlastnosti v istom spektre. Ak testujes na snehu v -5 a -15 moze to byt rozdiel, ak testujes s fabiou alebo oktavou opat rozdiel, ak na vode, zalezi ako naprsalo.... Nikto nerobi laboratorne testy pokial viem.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
pneu sa lisia celkom vyrazne vediet lisit aj varka od varky...
vidno to napr. ked znicis jednu novu pneu, kupis miesto nej druhu, a opotrebuvava sa rychlejsie/pomalsie ako rovnaka pneu na druhej strane len o pol roka starsia
vidno to napr. ked znicis jednu novu pneu, kupis miesto nej druhu, a opotrebuvava sa rychlejsie/pomalsie ako rovnaka pneu na druhej strane len o pol roka starsia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
od 5:30
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
SPQ: kupil si Mergel GL v AMGcku ? Videl som dnes rano pred mergel predajnou BL-SPQR0 ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Minulý utorok som v autodoc.sk, čo je myslím tá istá firma, nakúpil dve veci. Keď som im v piatok volal že kde to je tak vraj jednu nemali na sklade, ale už dnes (ten piatok) ju posielajú. Samozrejme podľa trackingu to odišlo až v pondelok neskoro v noci, z Poľska aj keď sa tvária ako nemecká firma. Stále čakám na doručenie.
hmmm potrebujem filter do i30 a maju fajn ceny ale tak nevyzera na moc spolahlive
LENOVO Ideapad Yoga 2
HUAWEI P20 Lite
HUAWEI P20 Lite