Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
vzduchovy filter mi ponukali alco...nakoniec som zobral hengst...
o alco skoro nikde ziadne info
o alco skoro nikde ziadne info
Spoiler: ukázať
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Skoda (*ba dum tss*), Hengst je podla mojho pozorovania horsi nez Alco (ale olejovy filter). Nemecka firma, vyrobene v Polsku, olejovy filter ma o dost mensiu filtracnu vlozku nez Alco a aj konstrukcia je miestami horsia. Tazko povedat, ci vzduchovy bude zasadne iny. Vzduch som si zvykol kupovat vsade Mann, ci uz do motora alebo do kabiny a vzdy davam nejaky ten najlepsejsi (v kabine ten protiplesnovy, protibakterialny, proti-vsetko). Zatial ziadny problem, ci uz Jeepy alebo Mitsu, ale tak zase ako by som spozoroval nejaky problem. Vzduchovy filter nie je taky kriticky ako olejovy a vsetko normalne podla mna odfiltruje 97%+ bordelu (az na nejake K&N somariny, co je akurat tak sitko na rezance).
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
zoom.a cp vravis na novu octavku?
uz sommal paru rumy ta sory za speling
uz sommal paru rumy ta sory za speling
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Chris - akurat ze cw N line nie je
Zoom - co sa tyka vzduchovych tak zase vsade na nete je pisane ze su rovnako dobre ako mann...tak fakt neviem
Zoom - co sa tyka vzduchovych tak zase vsade na nete je pisane ze su rovnako dobre ako mann...tak fakt neviem
that feeling ked ides do servisu 4x na opravu tukanca a vsetci na teba zazeraju jak na nejaky prizrak a nikto sa s tebou poriadne nebavi
To vies, teraz su na koni, ksefty idu. Si pamatam, ako okolo mna poletovali ked som prisiel kupovat auto v 2009tom
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No ta proceed GT ma ale 150kW, to do i30 nenapchas. Mne sa velmi lubia tie shooting brake. Vzal by som aj proceed aj nove CLA vsetkymi 10. Len na to nemam love
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
preco by si do i30 nenapchal? teoreticky hej s nejakymi malymi upravami.
i30->ceed-> proceed
ale so 150kw to moze byt celkom pecka a vyzera fajn
i30->ceed-> proceed
ale so 150kw to moze byt celkom pecka a vyzera fajn
Ked to cipnes, porobis par uprav + nejaka ta nalepka
Ach tie slovenské mamičky
shiro napísal:blba mamicka s kocikom sa mi vdrbe do cesty a pre istotu kocikom napred, nech najprv zrazim dieta a mam o to vacsi trest....
tak info isla ze to tam nenapchas ale myslim, ze keby vykuchas, tak motor z proceed tam napchas
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Proceed je ozaj krasna dizajnovo, velmi sa mi lubi ale tie previsy mi pridu velke. shooting brake ozaj krasne tvary, dobre farby to ma dobre ot vyzera ale neviem, pride mi to prilis ze dizajn predbieha funkciu.
Ale tak ja som asi koli malemu decku v inom spektre a slintam nad dvoj/trojrocnymi Sharanmi
EDIT: pozeram ze uz by som asi bral standardny hatch Ceed GT, vyzewra pekne. az skoda 18 kolies, zbytocne to clovek rozbije u nas a komfort nizky, 17 max by som dal.
len otazka je ci sa take auto za 23+k oplati, je to sice vacsie ale polo stoji v manuale pod 20k a ten dvojliter sa da prefuknut na 250koni za 800 euro ako nic.... aj ekd je pravda ze v porovnatelnej vybave je polo a ceed asi rovnako drahe, kia teda vyhrava objem vs cena urcite. len ten objem motora...
Ale tak ja som asi koli malemu decku v inom spektre a slintam nad dvoj/trojrocnymi Sharanmi
EDIT: pozeram ze uz by som asi bral standardny hatch Ceed GT, vyzewra pekne. az skoda 18 kolies, zbytocne to clovek rozbije u nas a komfort nizky, 17 max by som dal.
len otazka je ci sa take auto za 23+k oplati, je to sice vacsie ale polo stoji v manuale pod 20k a ten dvojliter sa da prefuknut na 250koni za 800 euro ako nic.... aj ekd je pravda ze v porovnatelnej vybave je polo a ceed asi rovnako drahe, kia teda vyhrava objem vs cena urcite. len ten objem motora...
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
nenapchas v konfiguratore... i30 sa s tym motorom nerobi.
Polo GTI nemozes porovnavat s Proceedom GT. Doplne si vybavu ako v proceede a zistis, ze za male auto zaplatis rovnako ako za velke. Nehovoriac o pocite, ked sadnes do pola a do proceedu. Je to citelne nizsia trieda.
Polo GTI nemozes porovnavat s Proceedom GT. Doplne si vybavu ako v proceede a zistis, ze za male auto zaplatis rovnako ako za velke. Nehovoriac o pocite, ked sadnes do pola a do proceedu. Je to citelne nizsia trieda.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X