Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
To sa kedy stalo?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
13.11.2019 v Slovinsku...
https://www.total-slovenia-news.com/new ... -ring-road
https://www.total-slovenia-news.com/new ... -ring-road
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Servis na cls - olej,filter,2x vymena baterii v klucoch, voda do ostrekovacov, prehliadka vozidla - 108eur s dph
Viete ako je to s prepravou precnievajuceho nákladu v Rakúsku? U nás treba mať označenie vlajkou so sikmymi pásmi. Je to u nich rovnaké?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Papek, netusim
Len som prisiel napisat ze vo filtri automat, siber a nezavysle kurenie ma oslovila aj oktavia scout, je to jeden z najvacsich osobakov predsa a scout uz je dost vysoky. To len aby som ndmebol za skalopevneho zastancu mpv, da sa dumat vselijako
Len som prisiel napisat ze vo filtri automat, siber a nezavysle kurenie ma oslovila aj oktavia scout, je to jeden z najvacsich osobakov predsa a scout uz je dost vysoky. To len aby som ndmebol za skalopevneho zastancu mpv, da sa dumat vselijako
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Jednoduska: octavka bude uzka, ak budes chciet mat viac sedaciek vzadu, tak 3 skor nezmestis. Superb Scout je sirsi (superb je celkovo o 10 cm sirsie auto oproti octavke a asi skodo vsetkemu v nizsej strednej triede), ale aj tam 3 sedacky nedas..
FVE 12.45 kWp V/Z
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
3 sadacky nedas do oktavky, teda ak nemas tie TESCO, co su robene z 2CM polysterenu. Ja do Avensisa nedam viacej ako 2 sedacky a do stredu si sadne iba stihlucka osoba.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ako nie nie to urcite nie, 3 sedacky su velky argument prave pre auta ako sharan a spol
iba hovorim, ze clekom sa mi to lubi take dvihnute kombi chapem ze niekomu moze nie len stacit, ale prist aj dost velke.
mne ozaj nestaci touran uz, vzadu pes a decko, v kufri kociar plus nalozenky od svokrovcov a vpredu my dvaja. je to o zvyku asi samozrejme.
iba hovorim, ze clekom sa mi to lubi take dvihnute kombi chapem ze niekomu moze nie len stacit, ale prist aj dost velke.
mne ozaj nestaci touran uz, vzadu pes a decko, v kufri kociar plus nalozenky od svokrovcov a vpredu my dvaja. je to o zvyku asi samozrejme.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
lodgy bratove je ok a das aj 3 sadcky ale i tak by som v tom ja ajzdit nevedel a nechcel. ale na prenos staci. mne sa uber paci nove berlingo xl verzia.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ved si pisal ze tie berlinga ti prave pridu dodavkoidne velmi. Ja som to bol skusit, v socke je to slabe a poriadna vybava ta dostane na 21 az 24 tisic a to uz je vela na to auto podla mna. ale uzitkovost tam je! to je pravda.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Dnesne riesenia su vseobecne pre 2 deti a nie len v automobilovom priemysle. Mat 3 deti je neprakticky nadstandard
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tak 3 deti a bicykel so psom je nerealne podla mna, proiste ten bicykel na strechu.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
lol ze neprakticky nadstandard tak hold ja chcem udrzat svoj genofond, viem ze kvantita vs kvalita nie je vzdy riesenie ale 3 jer minumum pod ktore by som nechcel ist statisticky tiez, myslim ze to vychadza na 2,4 dietata na cloveka na to, aby nestarla populacia.
Viem sice ze socialne slabsie rodiny to doplnaju za nas ale takto si znizovat koeficient IQ spolocensky, no, skusim co najviac urobit pre vyrovnanie smerom nahor z mojej strany
Galaxy je nadherne auto inak, len mi je luto ze nemaju posuvne dvere. ta sirka auta plus klasicke otvaranie moze psosobit v dnesnom uzkoparkovnom svete dost problemov ci?
Ono casy ze 3 deti v skodovke boli krasne, len si spomenme ze Vmax bola (mozno) 90kmh a detska sedacka neexistovala.
Stefan hej, strecha to isti ale ja bike nenosim skor mam vela tasiek a blbosti. co tiez vie ist do stresneho samozrejme
Viem sice ze socialne slabsie rodiny to doplnaju za nas ale takto si znizovat koeficient IQ spolocensky, no, skusim co najviac urobit pre vyrovnanie smerom nahor z mojej strany
Galaxy je nadherne auto inak, len mi je luto ze nemaju posuvne dvere. ta sirka auta plus klasicke otvaranie moze psosobit v dnesnom uzkoparkovnom svete dost problemov ci?
Ono casy ze 3 deti v skodovke boli krasne, len si spomenme ze Vmax bola (mozno) 90kmh a detska sedacka neexistovala.
Stefan hej, strecha to isti ale ja bike nenosim skor mam vela tasiek a blbosti. co tiez vie ist do stresneho samozrejme
Pre 5ludi potrebujes dodavku, nespravis s tym nic