Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Staci aj van. Alebo Touran je tiez cesta. V zadu su tri takmer plnohodnotne sedadla.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Tak tak, a touran/sharan/s max a pod nevychadzaju z VANu ale z osobneho auta, citit to v koncepte. Ozaj som tomu neprikladal dolezitost ale to berlingo nove/opel combo zmenili moj pohlad.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a co ten grand voyager? Mne to berlingo alebo combo moc nevonia. Zobrali pracovne aut, nahodili par plastov a urobili z toho rodinne auticko, ale zaklad je furt pracovny
a bol by som zvedavy, ked sa do tychto nafukancov hodia 2 autosedacky, ako je tam stredne sedadlo. CI sa na nom bude dat aj sediet dospelemu cloveku, alebo tam ostane mini priestor
a bol by som zvedavy, ked sa do tychto nafukancov hodia 2 autosedacky, ako je tam stredne sedadlo. CI sa na nom bude dat aj sediet dospelemu cloveku, alebo tam ostane mini priestor
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Hej to je taká "social edition", Dacia style, IMHO cenovka by mala byť nižšia... Ono Berlingo bolo myslím vždy dodávkoidné ale aj lacnejšie, Grand Picasso bolo kvalitnejšie rodinné.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Celkovo tam interier zaostava naozaj, mali ste pravdu co ste to pisali Tam v dobrej vybave clovek zaplati tolko co za grand C4 (ak uz ostavame v citroene) a ten je vo vsetkom o level vyssie. Argument predajcu ze to ma tvrde plasty aby sa lepsie umyvalo u mna nepresiel
Co sa troch sedadiel tyka hej, sirka nieje uplne rovnaka.
grand voyager plati ze je podla mna super masina ale nechytila ma za pipika, neviem, prosto iny dizajn iny styl. mozno ak si sadnem pojazdim tak by som zmenil nazor, na obrazku ma nejako nelaka.
EDIT: najvacsia pikoska predajcu Citroen "Aj my sme ku druhemu dietatu kupovali nove auto, viewte, bezpecnost, komfort" pytam sa, ze ake a on chvilku ticho a potom "Hyuindai"
Co sa troch sedadiel tyka hej, sirka nieje uplne rovnaka.
grand voyager plati ze je podla mna super masina ale nechytila ma za pipika, neviem, prosto iny dizajn iny styl. mozno ak si sadnem pojazdim tak by som zmenil nazor, na obrazku ma nejako nelaka.
EDIT: najvacsia pikoska predajcu Citroen "Aj my sme ku druhemu dietatu kupovali nove auto, viewte, bezpecnost, komfort" pytam sa, ze ake a on chvilku ticho a potom "Hyuindai"
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
mna moc tiez nechytilo to auto moc za "pipika". ale ucelovost toho auta je maximalna. Uz nejaku dobu pozeram tieto MPV a Sharan/Galaxy/Alhambra su oproti GV trochu vacsie kombiky. Ked som si prezeral Galaxy a Sharana, tak o moc viacej priestoru ako mam teraz v Avensise v tom nie je, akurat su vyzsie.
Inac MPV ktore by som chcel mat je Honda Odyssey, ale kusky ukolo roku 2010 su este celkom drahe
Inac MPV ktore by som chcel mat je Honda Odyssey, ale kusky ukolo roku 2010 su este celkom drahe
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Akoze teraz uz s nasimi chodim pomenej, ale ked sa kupila t6tka tak touran stal nevyuzity doma
Lebo predsa do tesca nepojdes "malym" autom ked do t6 to nemusis ukladat
To iste v T6 vzadu maju viacej miesta 4ludia vedla seba jak 3ja v tourane
Lebo predsa do tesca nepojdes "malym" autom ked do t6 to nemusis ukladat
To iste v T6 vzadu maju viacej miesta 4ludia vedla seba jak 3ja v tourane
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak to uz hej, ina masina veru Radost kupovat no ked biznis ide, treba odpisovat k tomu mam ja este daleko a teda aj vyber je zuzeny hehe.
Inak Honda Oddyssey tak ta ma uz za pipika chytila, ak sa nemylim dava aj stovku s tym 6 valcom okolo 7 sekund stock a to uz je na family van dost dobre!
Inak Honda Oddyssey tak ta ma uz za pipika chytila, ak sa nemylim dava aj stovku s tym 6 valcom okolo 7 sekund stock a to uz je na family van dost dobre!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
inak chlopi cisto nahodou niekto nehlada: kiu ceed sw GOLD 2016, 1.4 M6, teraz ma 52tis km, kupil som ju novu a servisoval v NR. tak za 3-4mesiace pojde do sveta
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
-+9k...no dostal som dobru ponuku v jeepe na funglac,keby je kupec na kiu idem hned do toho,skusim ju na net hodit :O
nepocul niekto/nevie niekto kolko sa plati za hodinu v servise mini a ci su ND omnoho drahsie jak inde?
rozmyslame do rodiny nad nejakym malym autom a ak ideme podla dizajnu tak mini je v top 3-4 autach. Akurat sa trochu bojim ceny servisu kedze mini/bmw
rozmyslame do rodiny nad nejakym malym autom a ak ideme podla dizajnu tak mini je v top 3-4 autach. Akurat sa trochu bojim ceny servisu kedze mini/bmw
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Milujem prvy sneh na cestach, a este ked mozem ist rano autom Pokial su cesty neodpratane clovek spozna svoje auticko, super pocit.
EDIT: mate niekto skusenosti s opravou Webasta/doplnenim dialkoveho? mam to v aute ale iba zakladnu verziu ze musim ist dnu to zapnut, plus to po par minutach dymi (na obed idem do servisu snad to spravia).
Velmi ma laka nezavysle kurenie rozbehat/upgradnut, davat dcerku do ladovej sedacky tym malickym chrbtikom mi pride blbe zatial co ja si zapnem vyhrievane sedacky...
Pozeram aj novsie auta na predaj uz s instalovanym webastom ale je toho velmi malo na trhu, ale ksoro vsetko VAG co mne vyhovuje (Cielovka Sharan/Alhambra), aj ked ak opravim ten v Toruane tak tuto zimu este vydrzi...
EDIT: mate niekto skusenosti s opravou Webasta/doplnenim dialkoveho? mam to v aute ale iba zakladnu verziu ze musim ist dnu to zapnut, plus to po par minutach dymi (na obed idem do servisu snad to spravia).
Velmi ma laka nezavysle kurenie rozbehat/upgradnut, davat dcerku do ladovej sedacky tym malickym chrbtikom mi pride blbe zatial co ja si zapnem vyhrievane sedacky...
Pozeram aj novsie auta na predaj uz s instalovanym webastom ale je toho velmi malo na trhu, ale ksoro vsetko VAG co mne vyhovuje (Cielovka Sharan/Alhambra), aj ked ak opravim ten v Toruane tak tuto zimu este vydrzi...