Roboticky vysavac
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: Roboticky vysavac
nas Xiaomi Vacuum Mop P (1.generacia) ma uz cca 3 roky a bateraka ked ukazuje ~50%, tak realne je to asi 0%, lebo vtedy okolo tej hodnoty 50% skape, ani nedojde do docku, proste len tak sa vypne uprostred vysavania.
Spoiler: ukázať
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
len mi to pride divne, ze o v pohode dojde do docku, dostane sa do pozicie kde sa realne moze nabijat a hned skape. asi skusim cez home assistant nastavit aby sa vracal skor. len potom musim vyriesit aby aj po nabiti aj dokoncil co ma zacate a to netusim ako
Ja som mal vysavac 3-4 roky a az tak baterka na nom este neskapala.
Ale nova baterka neni moc draha a vymena neni narocna
Ale nova baterka neni moc draha a vymena neni narocna
Baterka nie je draha, ani vymena narocna. Skor tam chces originalnu a to je otazne co objednas/dostanes.
.
Roborock ma lahko dostupne nahradne diely, tusim som videl baterku aj na alze, a na ali maju official store
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
no ja mam este starý baterku som menil uz 2x u mna proste umrel robot na mieste ani do docku sa nevybral zvacsa sa to stalo ako vyšiel na koberec kde zvýšil výkon a vtedy to uz baerka nedala
Mám Roborock S7 od februára 2022 a podľa appky má navysávaných 4837 m2 a 106 hodín. Stav baterky neviem, ale dokáže 2x prebehnúť celý byt 53 m2 bez dobíjania. Ak mu dám 3x, sa ide ešte pred koncom nabiť a potom dovysáva tých pár zvyšných metrov.
Naposledy upravil/-a Papek v Ut 07. Okt, 2025, 22:44, upravené celkom 1 krát.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Si ma donutil pozriet statistiky ... tak moj S51 ma odjazdených 1007 hodín a 54tis m2
My mame Roborock S5, 6 rokov, appka pise ze 250h total time, 15000m2, 1295 cleanups. Stava sa, ze mu zmagorie mapa a nevie nikde trafit, vtedy nahram nejaku starsiu zo zalohy, inak OK.
A to som si myslel, ze zena ho pusta casto (vychovany som na vysavani vzdy v sobotu doobeda
). Si neviem predstavit, ze by mi denne 40 minut vrzgal po byte. Ale tak asi ho pouzivate tak, ze za sebou rano zavriete a nech sa deje vola bozia…

Naposledy upravil/-a Muhyng v Ut 07. Okt, 2025, 22:05, upravené celkom 1 krát.
Denne mi chodí iba do spálne ako budík
úplne vážne. A musím povedať, že som prekvapený, koľko prachu napriek tomu za tých pá dni nazbiera.
Inak tiež bol u mňa sobota ako vysávací deň. Odkedy mám robota, tak klasický vysávač neexistuje a tak raz do týždňa ide robot celý byt 3x a akurát si podľa nálady prejdem nedostupné miesta baterkovým tyčovým vysávačom, čo mám zavesený po ruke v kuchyni.

Inak tiež bol u mňa sobota ako vysávací deň. Odkedy mám robota, tak klasický vysávač neexistuje a tak raz do týždňa ide robot celý byt 3x a akurát si podľa nálady prejdem nedostupné miesta baterkovým tyčovým vysávačom, čo mám zavesený po ruke v kuchyni.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- molnart
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
mne to pridu vsetko ako rookie numbers, vratane mojich 740 hodin. mna praveze trapilo ze ho neviem dostatocne efektivne zautomatizovat, inac kludne by som vedel predstavit povysavat 2x denne. len potom by som ho musel aj denne cistit lebo 2-3 vysavaniach dokaze nablit na kefy taku gucu vlasov ze na nich normalne odskakuje. takze aktualne vysava len ked sme vsetci prec z domu, co vychadza na 2x tydenne, obcas cez vikendy este zacne jeden cyklus ale uz ho nestihne dokoncit lebo sa niekto vrati domov. jeden cistiaci cyklus cca. 3.5 hodiny cisteho casu s nabijanim medzi tym
Ja mam od aprilu uz 172 hodin. Stare vysavace ked som menil mali cez 40k m2 nabehanych. Inak vysava 3x denne.
S týmto absolútne súhlasím. Vedel by som si predstaviť, že každý jeden deň keď opustím byt by vysávač povysával a poumýval. A nemusel by som myslieť na to že nesmiem nechať nič na zemi (RIP staré dobré káblové Earpods). Maximálne tak raz za čas vysypať nádobku s prachom, doliať saponát prípadne vymeniť kefy a mopy. Podľa mňa už nie sme ďaleko od toho.molnart napísal: Ut 07. Okt, 2025, 20:03 mne to pridu vsetko ako rookie numbers, vratane mojich 740 hodin. mna praveze trapilo ze ho neviem dostatocne efektivne zautomatizovat, inac kludne by som vedel predstavit povysavat 2x denne. len potom by som ho musel aj denne cistit lebo 2-3 vysavaniach dokaze nablit na kefy taku gucu vlasov ze na nich normalne odskakuje. takze aktualne vysava len ked sme vsetci prec z domu, co vychadza na 2x tydenne, obcas cez vikendy este zacne jeden cyklus ale uz ho nestihne dokoncit lebo sa niekto vrati domov. jeden cistiaci cyklus cca. 3.5 hodiny cisteho casu s nabijanim medzi tym
Kolega si teraz kúpil nejaký nový vysávač a pochvaľuje si, že to je celkom chytré a obchádza to ponožky, hračky, káble a nemusí sa obávať, či nenechal niečo zabudnuté na zemi. Necítim sa momentálne že by som chcel aktuálnu S7 poslať do dôchodku, ale povedzme tak o 2-3 roky keď budú aj tie mainstreamové vysávače dostatočne bezobslužné.