Biela technika
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
Re: Biela technika (pracka + susicka)
Ja sa trochu votriem, hladam nejaku pracku aspon normalnej kvality, klasicka hlbka. Ideal velky bubon, ale podmienka je, ze vrch by sa dal dat dole a dostanem ju pod linku (nie vstavana). Moja aktualna starsia bosch to mala aj v ponuke kde sa dal dokupit tenky vrchny plech. Dik
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
BOOK: MB Air M1 2020 AMP: Topping DX3Pro+ HEADPHONES: HiFiMAN HE400SE
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Nevojde sa ti pod linku normalna volne stojaca aj s defaultnym vrchom? Bezna vyska pracky je tak 86 cm (85 + nozicky). Kolko mas priestoru medzi zemou a pracovnou doskou? Neviem si predstavit, ze pracky maju nejaky vymenitelny dekel, lebo vacsina ma ovladaci panel spredu az uplne po vrch a napriklad aj suflik na praci prostriedok siaha casto az uplne hore.
- Hexaris
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 11. Júl, 2019, 19:35
cca 82,5cm max pozeram ze bosch este stale robi jeden model ktory toto umoznuje a je na 8kg. Obavam, ze mi nic ine neostane ...
Your value does not decrease because of someone's inability to see your worth.
- zoom
- Používateľ
Asi nie. Ked si pozries napr. ponuku pracok na Geizhals.eu, tak ich je asi 1050. Ked vyfiltrujes vysku do 85 cm (ten standard), si na 1030. Ked do 84 cm (len o centimeter menej), uz si len na 106 a ked do tvojich 82 cm, to mas 27 pracok. Takmer vsetky su vstavane a pocitaju s nabytkovymi dvierkami vpredu. Ak chces taky ten vzhlad volne stojacej pracky vykukajucej spod linky, tak zrejme nemas velmi na vyber, resp. skoro nic. Alternativa je normalna vstavana pracka za kuchynskymi dvierkami, co sa mne osobne vobec nepaci, ale moze to znacne rozsirit tvoje moznosti.
chalani viete mi odporucit nejaku zvrchu plnenu pracku? tak do 500€ ?
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
- zoom
- Používateľ
Nemam konkretne odporucanie ani skusenosti, ale poradie v testoch (cca 2020-2021):
dTest: AEG, AEG, Electrolux, Electrolux, AEG, Zanussi, Electrolux, Electrolux
Rad & Ron: Electrolux, Miele, Electrolux, Husqvarna, Whirlpool, Whirlpool, Miele, Whirlpool
Stiftung: co som pozeral, nema nejak testy Toplader Waschmaschinen
Najsirsiu ponuku maju Whirlpool, Electrolux, Candy, Indesit a AEG. Ine popularne znacky ako Bosch, Siemens, Samsung, LG nerobia zvrchu plnene pracky. Moj sukromny tip je AEG a pozrel by som ponuku AEG, Whirlpool, Electrolux (asi aj v tomto poradi).
Ja do par dni objednavam AEG pre seba (ale spredu plnenu).
dTest: AEG, AEG, Electrolux, Electrolux, AEG, Zanussi, Electrolux, Electrolux
Rad & Ron: Electrolux, Miele, Electrolux, Husqvarna, Whirlpool, Whirlpool, Miele, Whirlpool
Stiftung: co som pozeral, nema nejak testy Toplader Waschmaschinen
Najsirsiu ponuku maju Whirlpool, Electrolux, Candy, Indesit a AEG. Ine popularne znacky ako Bosch, Siemens, Samsung, LG nerobia zvrchu plnene pracky. Moj sukromny tip je AEG a pozrel by som ponuku AEG, Whirlpool, Electrolux (asi aj v tomto poradi).
Ja do par dni objednavam AEG pre seba (ale spredu plnenu).
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Haier/hoover robi jedine s kapacitou 8kg, ostatni 6-7kg. Otazka je, ci to nie je len v style papier vela znesie.
Neviem, ci niekto robi invertor, inak je to velmi hlucne. Mame doma electrolux, perie priemerne, velmi dlhe programy, hrdzave dvierka po 3-4 rokoch. Prakticky kazda zhrdzavie, tak bud hladat taku kde su lacne vrchne dvierka alebo cheapo aby si to za 6-7r vyhodil.
Neviem, ci niekto robi invertor, inak je to velmi hlucne. Mame doma electrolux, perie priemerne, velmi dlhe programy, hrdzave dvierka po 3-4 rokoch. Prakticky kazda zhrdzavie, tak bud hladat taku kde su lacne vrchne dvierka alebo cheapo aby si to za 6-7r vyhodil.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- zoom
- Používateľ
Len poznamka... ak si este tu pracku neobjednal, mozno teraz je ten spravny cas. V Nay je 20% zlava na rozne spotrebice Electrolux a AEG.
Ja som si prave objednal AEG L6SNE47SCE za 480,-€, co je najnizsia cena od uvedenia pracky do predaja. Ako bonus navyse je 5-rocna zaruka po registracii. Doteraz bola asi 2-3x v akciach za 518,-€ najmenej, takze to aj vyzera na celkom fajn ceny a nie nejake fiktivne Alza "zlavy". Taktiez som tuto akciu nepostrehol v inych znamych obchodoch. Az pride, poreferujem a hadam konecne uzavriem kapitolu za Haieraburdou.
Ja som si prave objednal AEG L6SNE47SCE za 480,-€, co je najnizsia cena od uvedenia pracky do predaja. Ako bonus navyse je 5-rocna zaruka po registracii. Doteraz bola asi 2-3x v akciach za 518,-€ najmenej, takze to aj vyzera na celkom fajn ceny a nie nejake fiktivne Alza "zlavy". Taktiez som tuto akciu nepostrehol v inych znamych obchodoch. Az pride, poreferujem a hadam konecne uzavriem kapitolu za Haieraburdou.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ked mne sa tie AEG pracky extremne nepacia :/
Ja momentalne rozmyslam nad tym, ze bud Bosch 8 pracka+susicka alebo potom samsung kombo v akcii pripadne LG.
Ja momentalne rozmyslam nad tym, ze bud Bosch 8 pracka+susicka alebo potom samsung kombo v akcii pripadne LG.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja skončím asi u LG, ich sušičky majú premakaný autoclean a práčky su OK, manželka je zvyknutá na ovládanie. Samsungy sa mi páčia dizajnovo ale LG mi prídu jednoduchšie na ovládanie.
možno kombo LG sušička a práčka iná ak bude super akcia nejaká, ale chcel by so mten medzikus zo šuflíkom tak najlepšie nech to sadne od jednej značky...
možno kombo LG sušička a práčka iná ak bude super akcia nejaká, ale chcel by so mten medzikus zo šuflíkom tak najlepšie nech to sadne od jednej značky...
Ja by som LG pracku uz nebral, ale zase rovnako zacala hucat aj Miele W1, ktore sa vraj nekazia a to stoji ako tie 3 akciove aegy.
5 rocna zaruka je nutnost.
5 rocna zaruka je nutnost.
.
- zoom
- Používateľ
Tak ako vzhlad je subjektivny, ja mam AEG rad, resp. tie hlboke sa mi pacia a tie uzke (co mam objednane) uz o poznanie menej . Ale z popisu uvazujete o hlbokych prackach a tam je situacia diametralne odlisna, lebo mate na vyber Bosch, Siemens, Miele, AEG, Samsung, LG a neviem co este. To by bolo hned po starostiach, kebyze mozem take zobrat a nemusel som vymyslat s Haierom v prvom rade. V uzkych je to uz biednejsie a kolega vyssie chcel zvrchu plnenu, kde su realne len 3 normalne znacky, z toho dve teraz v akcii.
A ta 5-rocna zaruka je asi najvacsi benefit. Ked uz nic ine, tak sa bude lepsie predavat v buducnosti a na 5 rokov je pokoj.
A ta 5-rocna zaruka je asi najvacsi benefit. Ked uz nic ine, tak sa bude lepsie predavat v buducnosti a na 5 rokov je pokoj.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
5 ročná záruka je určite +. Ja ešte pri kupovaní porovnám rozmery a akcie, láka ma automatické dávkovanie prostriedku a to má napr. AEG, LG vôbec. prípadne Gorenje to má za smiešnu cenu
Chcem tým poveda´t že sa nebudem lockovať asi rovnakou značkou ak sa to oplatí, aj bez toho medzikusu prežijeme ako doteraz prípadne sú aj univerzálne.
EDIT: Samsungy v konkurenčnej cene majú auto dosing oproti LG, tak asi zvážim aj to.
Edit 2: 5 rokov zaruka u AEG je ako bolo pisane silno lakave len tam je ten auto dosing az u drahsej rady
Chcem tým poveda´t že sa nebudem lockovať asi rovnakou značkou ak sa to oplatí, aj bez toho medzikusu prežijeme ako doteraz prípadne sú aj univerzálne.
EDIT: Samsungy v konkurenčnej cene majú auto dosing oproti LG, tak asi zvážim aj to.
Edit 2: 5 rokov zaruka u AEG je ako bolo pisane silno lakave len tam je ten auto dosing az u drahsej rady
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
AEG mam rad aj ja, do kuchyne pojde vela veci od AEG ale tie pracky nedavam, electrolux verzie su pohladnejsie.
jj samsung ma auto dosing a aj bosch
LG pracky maju pohodove ovladanie aj ta appka viacmenej funguje
jj samsung ma auto dosing a aj bosch
LG pracky maju pohodove ovladanie aj ta appka viacmenej funguje
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Aj LG ma autodosingcnakoniec ale az okolo 900 eur.
Je electrolux ozaj to iste co aeg?
Je electrolux ozaj to iste co aeg?