Firefox - nové verzie, funkcie a build-y
Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y
po dlhsom case vyraznejsia aktualizacia
Mozilla Firefox 82 přináší zejména zrychlení stránek i videa
Mozilla Firefox 82 přináší zejména zrychlení stránek i videa
Spoiler: ukázať
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Server www.youtube.com má nastavené bezpečnostné pravidlo HTTP Strict Transport Security (HSTS), ktoré vynucuje používanie len zabezpečeného spojenia. Pre pripojenie k tejto stránke nie je možné pridať výnimku.
Tento problém je pravdepodobne na strane webovej stránky a vy ho, bohužiaľ, nedokážete vyriešiť.
robi to len mne alebo ...ako na to?ako to odstranit? dik
Tento problém je pravdepodobne na strane webovej stránky a vy ho, bohužiaľ, nedokážete vyriešiť.
robi to len mne alebo ...ako na to?ako to odstranit? dik
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
mne ide yt normalne, ale netusim preco ti to pise
- lezgy
- Pokročilý používateľ
to nieje len YT to su vsetky ktore nemaju secure, nezlezi aka....
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Youtube používa https. Nemáš tam náhodou aj error kód?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
V novej verzii mozilly nefuguje prihlasovanie do gastrokarty Callio.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Firefox 83, login do Callio funguje. Co ti to (ne)robi?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Bolo to pc v praci, uz som doma. Vyskusam zajtra znova a poslem printscreen.
Edit: Ospravedlnujem sa a beriem spat. Chyba na strane uzivatela- nespravne prihlasovacie meno, i ked mi tvrdil ze "NE-EXISTUJE!"
Edit: Ospravedlnujem sa a beriem spat. Chyba na strane uzivatela- nespravne prihlasovacie meno, i ked mi tvrdil ze "NE-EXISTUJE!"
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
no blbne statocne
po aktizacii rozsireni ide yt pekne....dovtedy kym si videa pusta sam / automaticke prehravanie/
len co vide volim ja , nenacita, zacykli sa a konec
robi na 4 prehlaidacoch ale iba na jednom pc...
po aktizacii rozsireni ide yt pekne....dovtedy kym si videa pusta sam / automaticke prehravanie/
len co vide volim ja , nenacita, zacykli sa a konec
robi na 4 prehlaidacoch ale iba na jednom pc...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
u mna funguje na troch pc zatial vsetko normalne /v.84.0.1, rozsirenia sa pouzivaju len tri (privacy badger, speed dial 2 a ublock origin)+sync/
firefox prestava od aktualizacie na verziu 85 uplne podporovat flash
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Bolo nacase ..
btw ja asi FF prestanem pouzivat po dlhych rokoch, lebo potrebujem pracovat vo viacerych prehliadacoch sucasne a ked zapnem FF a FF Dev, tak mi zozeru cez 10GB RAM a to tam mam dokopy len asi 25 tabov. Edge s 2 roznymi profilmi s rovnakymi tabmi mi zerie 4.8GB tak ako to kde sme ?! Mam len 16GB RAM a rozsirit nemozem, pomohlo by uspavanie tabov, hlavne FB ktory vlastne uz ani neotvaram lebo ten mi zas zozere CPU a aj 2-2.5GB RAM a nonstop mi fuci vetrak naplno.
btw ja asi FF prestanem pouzivat po dlhych rokoch, lebo potrebujem pracovat vo viacerych prehliadacoch sucasne a ked zapnem FF a FF Dev, tak mi zozeru cez 10GB RAM a to tam mam dokopy len asi 25 tabov. Edge s 2 roznymi profilmi s rovnakymi tabmi mi zerie 4.8GB tak ako to kde sme ?! Mam len 16GB RAM a rozsirit nemozem, pomohlo by uspavanie tabov, hlavne FB ktory vlastne uz ani neotvaram lebo ten mi zas zozere CPU a aj 2-2.5GB RAM a nonstop mi fuci vetrak naplno.
Pomaha vypinanie FB tabu.
Btw neviem ci ste si vsimli, v 85ke defaultne zakazali ist na ine porty ako 80 a 443. Mame lokalnu app ktora bezi na nestandardnom porte. Inet navody su, ale povolia dany nestandardny port na kazdej stranke. Mne by stacilo na jednej. Stretol sa s tym niekto a riesil to?
Btw neviem ci ste si vsimli, v 85ke defaultne zakazali ist na ine porty ako 80 a 443. Mame lokalnu app ktora bezi na nestandardnom porte. Inet navody su, ale povolia dany nestandardny port na kazdej stranke. Mne by stacilo na jednej. Stretol sa s tym niekto a riesil to?
Tak som aktualizoval a otestoval, mne fungujú korektne 4 rôzne webové aplikácie každá s iným neštandardným portom. Nič som nenastavoval, nemenil. Tak asi bude chyba u vás.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
U mna tiez OK - 3000, 3300, 5001, 8080, 8090 vsetko bez nejakeho nastavovania