Geralt napísal: Po 21. Dec, 2020, 09:12
Mne ten fail s krasnym mestom, v ktorom sa mimo pribehovu linku neda defacto nic robit, extremne pripomina Mafiu 2 (na ktoru som sa tiez extremne tesil).
To nie je celkom pravda, niektore vedlajsie misie su na urovni hlavnej dejovky. Ja ma odohratych cez 50h a nie som ani v polovici hlavnej dejovky a to stale vidim do bludu bocnych misii. Tie najtazsie bocaky sa na zaciatku ani nemozes pokusat robit, lebo si do 5s KO, takze niekedy sa treba trosku levelovat a spekulovat. Cim dalej ale idem, tym viac je to zbugovane alebo odflaknute, uz mi to aj zo 3x vcera crashlo, takze ak sa da, idealne pockat.
Za ty prachy je to ale riadna nadielka contentu, takze kto tej hre nieco odpusti, tak ma paradnu zabavu na sviatky.
Ja mám úplne rovnaký pocit, čím ďalej si v hre, tým viac na edit mod:3,14cu.
Prave som dopozeral filmy Repo Men a A.I., dalej som si vsimol ze je tam auto co ma interier z Eunos Cosmo, tak som nazhaveny zapol hru. Ale proste som to po dvoch hodinach opat vypol. Najhorsie ze som uplne zabudol kde som skoncil.
Čo sa týka toho ako mohol byť certifikovaný a prečo ho pravdepodobne Sony stiahlo, tento chlapík o tom rozpráva, konkrétne ohľadom procesu certifikácie začne od 2:24
No mam 90h odohrate a spadlo mi to asi 3x. Malych bugov je dost ale zasadny som mal asi len jeden aj to v bocnej misii, kde stacilo hru reloadnut. Ak to niekoho nudi, tak neviem. Pre mna to je rovnako famozne ako svojho casu GTA, len netreba hladat chyby ale proste hrat.
No najhorsie je na tom ta AI a tym padom to mesto posobi ako puste a prazdne.
Uplne ma vcera dostalo som na pusti, cakam na nejake auto co pojde okolo - pozrem do dialky auta chodia a miznu - proste len nejake 2d placeholder. Ano aj ostatne hry to maju, ale nie takto blizko od hraca, proste nepochopim.
Hej, zabavne. Chceli vytvorit iluziu zaplneneho sveta, ale akosi im to failuje
Prides k ceste a prazdno. Na okraji mesta to iste. Zo vzdialenosti plne ulice aut a z blizka 2 auta/minuta
Ked hram v dnesnej dobe hru, kde je open world, ludia, auta premavka a hra sa to na zive mesto, tak sa nehnevajte ak pri hrani vidim AI ktora je offline a ma iba nalinkovanu chodzu nech robite hoci co, ze vam auto odleti 3 metre kvoli smetiaku, policajti ktory su len obycajny panaci. Ked sa obhliadam popri jazde autom a odrazu sa predomnou/zapmnou zjavia auta, kochanie sa mestom chodenik, prestrelky, proste vsetko je tam zle.
Nic next-gen? Tak to si asi typci v Digital Foundry vsetko z prsta vycucali co sa tyka rozboru celeho vizualu tej hry, co? Ale tak tipujem ze ty budes vacsi expert