Battlefield 3
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield 3
ale musi sa dat, ved tu bol aj sposob ako zmenit origin id, aj oficialny
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
moze my niekto povedat, ako funguje tie zasrane svetlice na heline? zameraju ma, stlacim ich a hovno sa deje raket je vo mne...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Pytal som sa priamo na EA chate ... povedali ze sa EA Master ID neda zmenit.k0rben napísal:ale musi sa dat, ved tu bol aj sposob ako zmenit origin id, aj oficialny
A taktoto lieta fearik ked ma v teame debilov keri nic nerobia .. stihacky pohodene protivzdusa hrdzavie a clovek sa tam moze zodrat kopilot nikde.. ale nedam sa !
naucnopoucne video
ked som do toho prvykrat sadol v bete tak som teda myslel ze z hely nic nebude ale akosi to sadlo predsa len do ruk .. 7:30 len pre silne zaludky
naucnopoucne video
ked som do toho prvykrat sadol v bete tak som teda myslel ze z hely nic nebude ale akosi to sadlo predsa len do ruk .. 7:30 len pre silne zaludky
Naposledy upravil/-a FEAR v Ne 06. Nov, 2011, 22:37, upravené celkom 1 krát.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Hooah!
ale ked uz sa vedeli zoradit na jednom mieste preco sa nezoradili aj na okraji tej rampy
toto bude uzitocne
ej,ale sa pekne vykrucas fearik
ale ci statistiky zostanu je otazka
ale ked uz sa vedeli zoradit na jednom mieste preco sa nezoradili aj na okraji tej rampy
toto bude uzitocne
ej,ale sa pekne vykrucas fearik
http://www.battlefield-3.cz/zmente-si-s ... ni-cestou/Brandoo napísal:Pytal som sa priamo na EA chate ... povedali ze sa EA Master ID neda zmenit.k0rben napísal:ale musi sa dat, ved tu bol aj sposob ako zmenit origin id, aj oficialny
http://www.battlefield-3.cz/dulezite-in ... origin-id/Aktualizace: Nakonec se tedy zdá, že se jméno Vašeho vojáka změní i po nainstalování BF3 a následné změně Origin ID (viz. komentáře – dík Ajsik).
ale ci statistiky zostanu je otazka
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to jump video..to robil riadny traged
ta to teda vie ... ja uz som jeden rozobral ... bol odomna cca hadam aj 200m a nemohol ma trafit .. kym on hladal mieril tak ja som ho rozoberal nejaku polminutu az nakoniec pukol ...
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
OriginID a battlelogID SA DA MENIT KAZDYCH 72hodin som si menil uz 3xBrandoo napísal:Pytal som sa priamo na EA chate ... povedali ze sa EA Master ID neda zmenit.k0rben napísal:ale musi sa dat, ved tu bol aj sposob ako zmenit origin id, aj oficialny
http://www.origin.com/ie/change-id
lietas sice pekne, ale pre team si moc platny neniFEAR napísal:A taktoto lieta fearik ked ma v teame debilov keri nic nerobia .. stihacky pohodene protivzdusa hrdzavie a clovek sa tam moze zodrat kopilot nikde.. ale nedam sa !
naucnopoucne video
inak vidim ze niesom sam koho hned ako vyleti do vzduchu zacnu zameriavat.. a non stop
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
a statistiky zostali?ReMm1 napísal:OriginID a battlelogID SA DA MENIT KAZDYCH 72hodin som si menil uz 3x
nerozumiem moc tomu ale JA nesom pre tim platny ? a co by si tam ty ako robil ? ked na okraji mapy mam co robit aby ma nesundali kedze moji nelietaju nezamestnavaju stihacky ktore idu len pomne v antiaire nik nesedi .. tak ? mal som ist do stredu mapy kosit D-cko? ako kuzelnik niesom myslim ze by tam pomne len zafucalo ani len kopilota som nemal .. ten co bol na zaciatku tak vyskocil po prvom hukani zameraniea a posraty postaty padal .. azda si nemyslis ze hely spasi cely team .. si vsimni kym som tam preletaval nad letiskom tak moji cakali kym ja skapem .. vysedavali tam v tankoch a bavcali sa ..tak ta hra bola cela fail ..Amhro napísal:lietas sice pekne, ale pre team si moc platny neni
inak vidim ze niesom sam koho hned ako vyleti do vzduchu zacnu zameriavat.. a non stop
este take male cvicenie dneska kua to je masina uz sa odnej nemozem odlepit ... s Faderikom zakladame vzdusdne komando ..
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Jasne ze ostanu nezmenis len mail ten je master.jackhammer napísal:a statistiky zostali?ReMm1 napísal:OriginID a battlelogID SA DA MENIT KAZDYCH 72hodin som si menil uz 3x
Pozeram FEAR ze si to dostal do ruky .... Vcera sme fajne polietali
A jedna vypalovacka. Doslova
Ten uchlyny smiech. Ja nemozem z toho
A jedna vypalovacka. Doslova
Ten uchlyny smiech. Ja nemozem z toho
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver