YEEZY napísal:dnes vecer vychadza nova seria twin peaks... podarilo sa to niekomu oficialne rozchodit? lebo ja aj ked nemam problem platit za nehmotny content, tak ma vie vcelku nasrat, ked mi to niekto nechce dovolit, lebo nie som z usa... kkti, nech im to potom väcsina upirati, nic ine si nezasluzia... 21. storocie, internet este aj na severnom pole, ale ked nezijes v usa, tak si asi neandertalec v jaskyni a region lock rulez jak v 90tych rokoch
Normalka. Niektori primitivi v USA si myslia, ze na SK este zijeme bez elektriny.
Pockam si na CZ dabing. Prve dve serie + film som kedysi pozeral na cechoch, tak si nechcem kazit zazitok.
Aj ked to nie je film ale serial, House of Cards, fakt kto ste to nevideli si to pozrite Kevin Spacey to zahral ako zivotnu ulohu a neskutocne mu to sadlo. Krasne poukazane na praktiky v politke, myslim ze sa to da preniest aj do tej slovenskej.
Ja som House of Cards chcel dat velmi sancu. Vsade okolo som pocul ake je to dobre. Vydrzal som 6 casti za ktore sa nestalo absolutne nic... pre mna s obrovskym naskokom najnudnejsi serial, aky som kedy skusil.
Tak ak ta nebavia politicke dramy, tak to je tazko. Kazdemu sa paci cosi ine. IMO TOP serial za posledne roky. Zvlast tie prve serie, lebo to nebolo "okukane".
Ono pri tom treba trosku vydrzat. Mna tiez velmi prva seria zo zaciatku nebavila ale od tej 5. casti to uz bola jedna basen. Ale ak ta nebavi politika a dramy v nej tak to je jasne ze ta to nebude bavit.
Tak proste ak nirkto od dramy caka scifi a boje tak sa mu to pacit nebude...ked niekoho bavia motanice napatie v oblasti Politiky, tak je to idealny serial,mne sa moc pacil a neviem sa dockat na underwooda charizma jak svinaaaa
Wonder woman som sice este nevidel,ale som velmi rad,ze ma taky uspech. Otvaraci vikend v usa mala 100mil.dolarov.
Velmi to tej izraelke a spol. prajem
keďže som si obľubil herca madsa mikelsena tak môžem odporučiť filmy : HON , FESTEN , Man and chicken , Salvation . ďalšie s ním už sú v pláne pozrieť , jeden seversky film je aj ondskan tušim a skvely tiež .
Film, kde jeden clovek postriela 100 ludi, ale jeho netrafi nikto. Tazke retro.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.