Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Ale tak to by piskalo pri brzdeni, a nie zatazeni kolesa, nie?
Transporter T6
Po tom co nedokazali pocas servisnej prehliadky nastavit stierace klepkajuce o A stlpik, s tym ze sa to neda, ze musia napisat vyrobcovi ako maju dalej postupovat, a viac sa neozvali tak v mojich očiach stratili akreditáciu robit cokolvek zlozitejsie ako menit filtre a olej.
V PO to inak nastavili za 20sekund na parkovisku
V PO to inak nastavili za 20sekund na parkovisku
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
das gabriel? lebo s nimi je to tam take vseliake
skor si myslim ze ti piska brzda, lozisko huci a vyrazne
skor si myslim ze ti piska brzda, lozisko huci a vyrazne
Nerobilo by to potom len pri brzdeni?
Daj to do vw u nas, zistit co piska by mohli zvladnut. Stierace si davaj nastavovat v po.
.
Chalani potrebujem poradiť, potrebujem aktívnu penu na umývanie. Nepotrebujem to na auto, je táto chémia moc agresívna?
Kupis ph neutralnu a nebude. Ja som s tym wapkoval terasu a mramorove schody co boli po zime spinave.
.
Je to dosť svinstvo. Stivovi odporúčam zopakovať si chémiu ZS, niečo co je PH neutrálne nemôže čistiť. Tieto marketingové kecy už nezerte, každý čistiaci prostriedok musí byť zasadity
.
No na teba Snake som narážal, rás si to tu písal. A nieje niečo také podobné čo len nastriekal nechám pôsobiť a opláchnem?
Pozriet, zapamatat si, pouzivat sedliacky rozum, ako panko na videu (nema ziadny brand, ziadny profit, proste ujko co si vie dat 1 a 1 dokopy).
tldw - auto sa umyva co najslabsou chemiou kontaktne. pokial chces nieco bezkontaktne mozes pouzit napr odstranovac starych naterov, ten da spinu dole urcite.
.
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Nie, tam tomu na piskanie vela netreba, kedze dosky na kotuci "plavu" .
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dnes som v das gabriel mal 2.rocnu prehlaidku, 28e, bez oleja a filtrov, tie som menil davnejsie ale co ma prekvapilo ta mi pvoedali ze trebalo by trochu dobit baterku, co tym chcel basnik povedat? dali mi tak ustrizok a sipka je v strede, kde merali baterku. cim to mama dobit?
siel som tam cca 35min ze som myslel ze baterka bude ok. pri cakani mi dali kluce od okt4 v bielej kozi a nic moc borci, malo to sice el sedadla a panoramu no trepal som hlavou a kolenami vsade kde sa dalo, iny model nemali no hadam s obycanymi sedadlami a bez panorami sa tam vojdem, a to mam len 196cm. za mna sklamanie. co sa tyka priestoru. a tak som sa tesil
siel som tam cca 35min ze som myslel ze baterka bude ok. pri cakani mi dali kluce od okt4 v bielej kozi a nic moc borci, malo to sice el sedadla a panoramu no trepal som hlavou a kolenami vsade kde sa dalo, iny model nemali no hadam s obycanymi sedadlami a bez panorami sa tam vojdem, a to mam len 196cm. za mna sklamanie. co sa tyka priestoru. a tak som sa tesil
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook